Şimdi Ara

PHILIPS PFL7862 - SAMSUNG 40M87BD - SONY KDL40W2000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz önce media markt'ta en az 30 farklı modele karşıdan ve tek tek baktım.
    uzaktan bakınca m87'ler renk parlaklığı ve canlılığı bakımından farkediliyordu.
    ancak,önündeki cam nedeniyle, en az plazmalar kadar,hatta bazı plazmalardan bile fazla yansıma yapıyordu.
    salondaki bütün lambaları ekranda görüyordum.
    eğer seyredeceğin ortamda,tam karşısında ışık kaynakları varsa,m87 alternatifini gözden geçir derim.
  • istanbulbilisimde Philips 7862 modelinin fiyatı 4130 YTL KDV dahil. Faturayı da bir arkadasımın sirketine kestirip ödedigim KDV yi geri almayı düsünüyorum. Yani kaba bir hesapla su an bana bu modelin maliyeti 3500 YTL ye denk gelecek gibi. Full HD düsünmemin nedeni PS3 ve almısken gelecegi düsünerek yatırım yapmak. Yoksa teknolojinin sonu yok devamlı yenileniyor. Tabi zaten bütçem de su an tutmuyor aybasına dogru bu parayı tamamlarım, belki sansıma ozaman da fiyatı biraz daha düsmüs olur.
  • Acelen yoksa beklemen bayagi makul olabilir. Cunku cok hizli fiyat du$urduler.
    Bunun nedeni de yilba$i ali$veri nedeni bence.
    Ayrica 40M87BD $uan ib de 3400 ytl. Artik dayanamayacagim, gidip aliom :D
  • istanbulbilisim ile ilgili düsüncelerin neler güvenelim mi bu firmaya. Sonuçta benim almak istedigim Philips 7862 modelinin 42 inçini Philips TR bile daha ithal etmemiş, dolayısı ile philips'in sevrvis garantisi yerine istanbulbilisimin servis ve garanti şartlarına uymak zorunda kalacağız. istanbulbilisimden alısveris yapıpta sorun yasayan varsa söylerse sevinirim.
  • tsonmez fatura'yı arkadaşın şirketine kestirip kdv'yi nasıl geri alıyorsun? bize de söylersen seviniriz
  • Ben de detayını bilmiyorum arkadasla ayrıntılı konusmadım, öğrenince söylerim.
  • Benim bildigim kadariyla fatura kesilen firma zarar gosteriyor, ve de vergi odemiyor devlete. O $ekilde kurtarilmi$ oluyor.
    Ayrica servis ve destek deniyor da elektronik malzeme LCD tv ler.
    Yani bula$ik makinesi gibi mekanik bir alet olsa servis destegi gerekebilirdi bakimi icin 3 yil sonra falan.
    Ama bu LCD ler ya cali$iyor ya da calI$miyor ilk alirken iyi bakip inceledikten sonra bir problem cikacaksa normalde de o problem cikabilir.
    Hele ki bu olu pixel olayi cok mide bulandirici. garantili alsan da degi$tirmedikleri oluyormu$. Saticilarin degi$itiririz demelerine kanmamak lazim.
    parayi aldiktan sonra zor taniyorlar bile :d
  • dostum bence LG 42LF75 Modeline bak derim panel samsung gibi özellikleri cook güzellll full hd 1080p bende cafe işletmecisiyim 8 adet alıcam bu model cook hoşuma gitti 3 aydır araştırıyorum ayrıca philips in 7862 modeli sadece istanbul bilişimde test etmeye istanbula gidecem.ikisinden birini alıcam.sony 40w2000 tavsiye etmiyorum.ps2ve ps3 internet işletmecisiyim lg yada philipsin bu iki modelini tavsiye ederim.saygılarımla herkese.
  • Dün teknosaya uğradım Philips'in 42PFL7772 modeline baktım görüntüsü baya tatmin ediciydi sanırım benim hoşuma giden seri Philips serisi. Simdi bu üç modelden birine karar verecem insallah tabi sizinde yardımlarınızla,

1-) Philips PFL7862

2-) Philips PFL7772

3-) Philips PFL7962D

bu üç modelden birini tercih edecegim kullanan arkadaslar varsa yorumlarını paylasırsa sevinirim
  • Sanırım bu 3 model hakkında fikir verebilecek kimse yok...
  • Merhaba tsonmez,

2 gün önce PHILIPS 42 PFL 7862 modelini satin aldim... Dijital uydu alicisi ile birlikte cok güzel görüntü veriyor... PHILIPS 5980 DVD oynaticima HDMI kablosunu ismarladim, geldiginde sonuclarini yazacagim!

Televizyon gercekten büyük... Satin aldiginiz yerde hep benzer büyüklükte televizyonlar oldugu icin farkedemiyorsunuz...

7772 ve 7962 modelleri inceledigim kadari ile daha iyi degiller... Daha iyi görüntüsü olan 9632 de fazla pahali...

Karasal yayini deneme imkani buldum... En kötü anten kosullarinda bile güzel görüntü yakaliyor...

Bilgisayara bagladiginizda HDMI üzerinden 1920X1080 cözünürlügü yakaliyorsunuz...
  • hd tv lerle ilgili anket sonuçları bilginize ....

• 7762 modelinin SD yayınlar bi cok şikayetçisi oldugunu biliyorum gerci bu kişinin beklentisine gore degişmekte...7962 ii bi model ambilight ı ile one cıkıyor ama bende senin gibi 7862 nin peşindeyim ...oldukca cezbedici duruyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.