Şimdi Ara

Philips pus7101 bulutlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce geri iade edebilirmiyim yada değişim yaptırabilirmiyim ?

Philips pus7101 bulutlanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 9 Ocak 2017; 20:7:36 >

• Sizce bu kadar normalmi ?
  • Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    bu paneli kullanan tüm markalarda bu var
    ayrıca ekranda görüntü yokken gözlemlenebilen bir durum
    Herhangi birşey seyrederken belli olmuyor, kafaya takmaya gerek yok.
    yinede tercih sizin
  • mrb hocam,49pus7101 aldım aynı konudan takıntılıyım!Siz ne yaptınız ayarlarla kontras..vs biraz duzeliyor ama takıgım ya ister istemez ekranın ortasından sag alta kayıyor gozum :( cozum bulabildiniz mi?Servise felan verdiniz mi?
    Test videosundaki gibi beyaz işaret var iken sag tarafda bulutlanma var,ekranda bişey yok iken son fotodaki gibi daha siyah..Yorumlarınız?
    Philips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanma

• quote:

Orijinalden alıntı: tilgaz

mrb hocam,49pus7101 aldım aynı konudan takıntılıyım!Siz ne yaptınız ayarlarla kontras..vs biraz duzeliyor ama takıgım ya ister istemez ekranın ortasından sag alta kayıyor gozum :( cozum bulabildiniz mi?Servise felan verdiniz mi?
    Test videosundaki gibi beyaz işaret var iken sag tarafda bulutlanma var,ekranda bişey yok iken son fotodaki gibi daha siyah..Yorumlarınız?
    Philips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanmaPhilips pus7101 bulutlanma

servis çağirin mutlaka sag taraf icin

• Hocam servis renk ayarı mı yapsın ,yoksa servise mi alsın???
  • servis gelince forma degisim isteniyor seklinde yazdirip sansinizi deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    49 lgub830 ub850v philips pus7909
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philips ve samsunglarda normalmış göya öyle diyolar bi daha philips almıcam zaten görüntüyü beğenmedim
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Bence her ikisini de yapmayacak zira müdahale edebilecekleri bir durum değil.

Panellerde maalesef bu durum var hele ki son yıllarda üretilen panellerin %90 ı bu şekilde.

Servis gelince öncelikle bu kıstasın kabul görmeyeceğini söyleyecek size, daha sonra izleme moduna alacaklar. ''İzlerken etkisi yok'' diyecek ve ''Normal'' kararı alacaklar.

Arkadaşımızın dediği gibi ''Değişim isteniyor'' yazdırabilirsiniz elbette (yazarlar mı bilemiyorum) lakin servislerde değişim kararı alma yetkisi olmaması nedeniyle onlar bu talebi üst birime aktaracak, üst birim teknik müdürlükten görüş alacak, Teknik müdürlük ise ''Ortam karartılıp hata bulmaya yönelik bu uygulamaların kriter dışı olduğu'' gerekçesini öne sürerek talebi ret edecekler.

Siz bu ret üzerine devlete başvuracaksınız, ürün bedelini bilemiyorum lakin hakem heyeti olduğunu kabul ediyorum ve hakem heyeti zaten kaıdan geçen herkese ''Sen haklısın'' dediği için siz bu savaşı kazandığınızı zannederek kuruma gideceksiniz ancak kurum size ''Bu kararın bizim için hükmü yoktur'' diyebilecek zira haem heyeti kararlarının bu anlamda çok bağlayıcılığı olmuyor. Siz bu cevap üzerine hakem heyeti kararı ve kurumun ret cevabıyla birlikte bu sefer mahkemeye başvuracaksınız ve bu sefer DOĞRU DÜZGÜN bir bilirkişi görüşü istenecek, Bilirkişi muhtemel (Bakın muhtemel diyorum'' sizden yana hareket edecek lakin tekrar ediyorum sahadaki panellerin %90 ı bu şekilde olduğu için neyi emsal teşkil ettireceklerini bilemem. Siz yine kurum kapısını çalacaksınız, Kurum bu sefer konuya daha ciddi yaklaşacak ancak karara itiraz edecek, konu level atlayacak vs vs vs vs.

Forumda hakkını bu yollar ile alan arkadaşlar var hatta birisi emekli yönetici arkadaşlarımızdan birisiydi sanki. İnanın hatırlamıyorum ama konunun tamamlanması 6 ay gibi sürmüştü. Hatta yazıya biraz ara verip konuyu bulmaya çalışayım.

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-iade-tv-sorunu-dava-acildi-kazanildi-geri-odeme-yapildi--120597704

İşte konu da burada.

Diyeceğim o ki; yapar mısınız? evet bir şekilde yaparsınız. Asıl merak ettiğim ne biliyor musunuz?

1- Evinize yeni gelecek olan bu teknolojide bir tv den ne bekliyorsunuz?
    2- Aynı sorunla karşılaşmayacağınızın garantisini size kim verecek?
    3- Bu sorunlarla uğraşmamak adına OLED almaya kalksanız ekonomik olarak aradaki farkı kapatabilir misiniz veya bir tv ye bu kadar para bağlamak ister misiniz?

Yola çıkmadan evvel bu soruların cevaplarını düşünmenizi tavsiye ederim.

• Evet gecmis ornekleri vererek onumuzu aydınlattıgınız icin tsklr,zorlu ve uzun bir surec,yerine gelende pek farklı olmıycak sanırım,biraz daha dusunmem gerek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 14 Nisan 2017; 15:21:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilgaz

Evet gecmis ornekleri vererek onumuzu aydınlattıgınız icin tsklr,zorlu ve uzun bir surec,yerine gelende pek farklı olmıycak sanırım,biraz daha dusunmem gerek :(

Bi sekilde satın aldıgım yeri ikna ederek TV degisimini yaptım fakat sonuc aynı,Kontrast degerlerini %50 ye dusurunce fark edilmeyecek hale geldi,ozellikle siyah ekran acıp karsısına gecip dikkatle bakmazsanız anlayamazsınız durumu,normal goruntulerde ve izlenimde gercekten problem yok..Baska LED tv lerdede (Samsung/Lg) gozlemleme sansı bulup deneyimimi yazacagım.Led teknolojisinde SIMSIYAH yok anlasılan OLED e de simdilik 2,3 katı para vermeye luzumda yok,alakadar olanlara tesekkur ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.