< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐ (16. sayfa)
-
-
Evet ilk açılma süresi uzun biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Televizyonun prizini sürekli kapatınca evet geç açılıyor kapatmazsan sorun olmuyor.
-
Aslında priz sürekli takılı durumda. Çok nadiren çabuk açılıyor. Muhtemelen o sıra bellekten açıyor. Ancak çoğu zaman 10-15sn bekletiyor.
ayrı bir sorum daha var. Favori listesi yaratıp kanalları oradan kullanıyorum. Bazen favoriden otomatik çıkıp ana kanal listesine dönüyor. Bazen ise mevcut favori kanalında görünmesine rağmen çok alakasız bir kanal açık görünüyor. Sizler de yaşıyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, tvyi 7 aydır kullanıyorum son 1 haftadır kumanda da bir sıkıntı olmaya başladı . İlk başta yön tuşları çalışmıyordu. Ama ara ara gidip geliyor . Daha sonra kumandanın sesli komut tuşu hariç hiç biri çalışmamaya başladı . Şikayet var sitesinden gördüğüm kadarıyla son dönemlerde çoğu kişinin başına gelmiş . Tv yi başta kurdum çok iyi çalışıyordu fakat sabah kalktım gene aynı . Bu sorunu nasıl çözebilirim
Kumanda bende de takılıyor ara sıra. Pillerle oynayın değiştirip deneyin
evet oynayınca düzeliyor ama mesala hiçbir tuş çalışmıyordu şuan sadece yön tuşları çalışmıyor onlarda arada geliyor
Son güncelleme sonrası geç açılma sorununu çözmüşler
Son güncelleme içerikleri nedir
50pus8507 kullanıyorum ama son güncellemeden sonra aşırı yavaşladı. Sürekli reset atmak gerekiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıl içinde 3 defa LED panel değişti. 8 ay da bir panel değişimi yapacak bütçen varsa alın. Rezalet. 2 yıl içinde 3 ay da ev televizyonsuz kaldım.haberiniz olsun.
Merhaba, 8508 modeli var, google tv olan, ayrı başlığı olmadığı için buraya sormak istedim.
Tkgs özelleştirilebilir ve kapalı olarak denememe rağmen ana uydu listesinde optionsa basınca çıkan menüde kanal sıralama aktif gelmiyor.
Bu sorunu yaşayan/çözümünü bilen var mıdır?
8507 kullanıyorum ben bu şekilde çözdüm belki işinize yararquote:
Orijinalden alıntı: alper24
Merhaba, 8508 modeli var, google tv olan, ayrı başlığı olmadığı için buraya sormak istedim.
Tkgs özelleştirilebilir ve kapalı olarak denememe rağmen ana uydu listesinde optionsa basınca çıkan menüde kanal sıralama aktif gelmiyor.
Bu sorunu yaşayan/çözümünü bilen var mıdır?
Ayarlar-tüm ayarlar - kanallar - uydu kurulumu - TKGS ayarları - çalışma modunu özelleştirilebilir yapın. Daha sonta tv ye geçin list tuşuna bastıktan sonra sağ en altta options tuşuna basınca kanal sıralama butonunun aktif olduğunu göreceksiniz. Ben bu şekilde çözdüm
Teşekkürler, fakat dediğim gibi bu yöntemi gördüm ve buna uygun denedim fakat secenek aktif olmuyor tkgs kapalı olsa dahi. Google tv olduğu için bir farklılık mı var bilmiyorum, ya da başka kapatmam gereken bir şey mi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 16 Haziran 2024; 13:45:0 >
8507 kullanıyorum son güncellemeden sonra kodu (252) ile biten tv nin ekran parlaklık degerleri kısılmış dolby vision formatlarinda karanlik ortamda hic goremiyorum ve müdahale edemiyorum başina gelen varmı ve servis menusünden bu kısıtlamayı kaldirabiliyormuyuz?
8507 için benim de şöyle bir sorunum var. Prime video veya herhangi bir yerden film izlerken seste cızırtı ve 10-15 saniyede 1 kare atlaması falan oluyor fark edebiliyorum bunu. Televizyonu yeniden başlat yaparsam bu sorun düzeliyor. 1 gün geçince sonra tekrarlıyor. Yazılımsal mı neden kaynaklanıyor çözemedim.
-
Son yazilim guncellemesini biraz arastirdim guncellemeleri yukleyen herkesde baska sorunlar olmus ekran kapanip kapanip aciliyor surekli sizde ses kare atlamasi bende dolby vision da karanlik ama hd videoda super renk ve ışık servis ayarlarina baktim ordanda mudahale edilemiyor mecbur yeni guncellemeyi bekleyicegiz
8508, 22k'ya düşmüş amazonda, alınır mı? ps5, netflix, youtube vs günlük kullanım icin. Servis cok kafamı kurcalıyor.
-
Tv nin yeni android guncellemesi ne zaman gelir?
Model yükseldikçe fiyat düşmesi anormal geliyor bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X