Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.583
Cevap
127
Favori
368.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    65" harici 50 58 70 ve 75" boyutlar VA panel 65" IPS Psnel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Emre bey çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 🙂

• Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

Bu üstteki etiket sizde de var mıydı? Üzerinde İngilizce sökülmemesi gerektiği yazıyor ama ekran koruyu için bir uyarı sanırım. O etiket öyle kalacak mı?

• 8506 modelini kullanan dostlar Tv nin ses kalitesinden memnun musunuz ?

Benim farkettiğim ve rahatsız olduğum bir sıkıntı var.Sesin dalgalanması yani yükselip alçalması.Bu durum genellikle haber kanallarında tartışma programları izlerken veya karşılıklı konuşma olan bir içerikte kısa bir sessizlik oluştuğunda bir kişinin birden konuşmaya başlamasıyla oluşuyor.Konuşan kişinin sesi ilk başlarda kalınlaşıp ardından inceliyor.Dizi veya film izlerken genellikle ya olmuyor yada hızlı bir şekilde gerçekleştiği için pek fark edilmiyor bu durum.

Detaylı olarak anlatmaya çalıştım anlaşılması için.Bu bir yazılım sorunu mu yoksa donanım sorunu mu bilmiyorum.Sizlerde böyle bir şey fark ettiniz mi? Cevaplarınıza göre sorunun nerde olduğunu bulabiliriz sanırım.

Tv ses ayarları şöyle ;

Kişisel mod
    Hoparlör sanallaştırıcı : Açık
    Clear dialogue : Kapalı
    Ekolayzır : 3 , 3 , -4 , -2 , -1
    Otomatik ses seviyesi : Kapalı

@grikurtccc
    @Bonobo643
    @makinist76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo7000 -- 3 Haziran 2022; 15:53:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    hayır o etiketi altında cam filmi gibi duran polorize filtreyi sökmemeniz için uyarı niyetine yapıştırmışlar o beyaz etiketten başka etiket sökmeyin yeter :) olurda sökerseniz tv de beyaz ışıktan başka birşey göremezsiniz çıplak gözle bilginiz olsun normalde her ekranda var bu kaplama ama önceden çerçeve içinde kaldığından gözükmüyordu ucu şimdiki çerçevesiz tasarımlarda panel kenarları gözüktüğünden koruyucu sanıp söken çok insan olmuş malesef uyarı yazma gereği duymuşlar

• yk2548 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Beyaz etiketleri temizledim :)

• 58 inç PUS8506 modelini kullanıyorum. Kararma sorunu yaşıyordum çözdüm sayılır ama arada bir hala oluyor.

Görüntü tarzı canlıda bazen Netflix izlerken altyazı grileşiyordu ekranın karardığını anlıyordum ben de kontrast modunu kapalı yaptım ve hemen hemen düzeldi ama hala bazen ekran kararıyor. Netflix'te videoyu durdurup devam ettirince kararma düzeliyor. Sizde görüntü ayarlarıyla ilgili bir sorun mu yoksa televizyonda mı sorun var? Servis çağırmam gerekir mi? Bu Philips Türkiye servisi baya belalıymış eski ikinci el anakartları takıyorlarmış televizyona baya baya hurdalarla tamir ediyorlarmış umarım aylarca tüketici mahkemesiyle uğraşmam.

• Selam arkadaşlar. Amazondan 15.959 TL'ye 75PUS8505/12 televizyonu aldım. Genelde 58 olan modelini takip ediyordum, hatta 3 yıl önce alıp panel kırık geldiği için iade etmiştim. Yeni 120hzlik modeller yoldaymis ama fiyatı kol gibi olacaktir diyerek daha fazla beklemek istemedim ve 75 inch bir TV için fiyatinin uygun olduğunu dusundum, umarım pişman olmam. Aynı modeli kullanan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 5 Haziran 2022; 0:9:5 >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 58" sonu /62 Türkiye üretim
    75" sonu/12 Avrupa üretim demek şekilde kalite daha üstün özellik olarak ta /62 olan 8505ler PVR özelliği pasif ama sizinki /12lerde PVR aktif tekrardan hayırlı olsun

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Netflix güncellemesi mevcutmu ona bakın bunun yazılımsal bir durum olduğunu düşünüyorum

Çok teşekkür ederim hocam, uzun bir suredir TV ariyorum umarım sorunsuz bir sekilde gelirPhilips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. 

• EmuRu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah sorunsuz gelir sorun olsada dert etmeyin amazon iade konusunda çok başarılı

Hocam haklıymışsınız ama Netflix'le alakası yok.

Benim televizyonumda bir sorun var uygulamaların içindeyken örneğin

Prime Video, Blu TV, Netflix ile video izlerken options düğmesi çalışmıyor bu yüzden görüntüyü ayarlayamıyorum yazılımsal gözüküyor

8506 cihazıyla alakalı genel bir sorun mu acaba

Options tuşu hangisi? 8505 kumandasında Options tuşu yok

Sağ en alt köşedeki artı işaretli tuş

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

• DarkPower34 kullanıcısına yanıt
    Ses sorununu çözdüm. Neden bilmiyorum ama kumanda tv eşleşmesi kaybolmuş, eşleştirmeyi yeniden yapınca mikrofon özelliği kendiliğinden düzeldi.

Ancak hala Netflix veya Youtube izlerken TV butonu ile tek tuşla uydu kanallarına geçemiyorum, mecburen Sources tuşu ile menüyü açıp oradan seçmek zorunda kalıyorum. Bu konudq çözüm tavsiyesi olan var mı?

Hmm bak görüntü ayarı için direkt menü tuşundan görüntü ayarlarını yapabilirsin ben şahsen öyle yapıyorum

• Bluray film indirip izleyen arkadaşlara sorum

Remux olarak indirdiğim filmi usb belleğe atıp televizyona takıp mı izlemeliyim?

Yoksa laptoptan hdmi kablosu bağlayarak mı? hangisini tavsiye edersiniz?

Ben yıllardır Bluray remux film indiririm 2 tane 2tb hdd var içi bluray film dolu sürekli televizyona bağlı görüntü kalitesi yüksek, hızlı ileri geri sarma sorunsuz laptop gereksiz olur.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.