Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
127
Favori
368.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 - yeni güncelleme gelmiş, detaylar belli değil

2 - Android versiyonu için güncelleme çalışması varmış ancak yayınlanıp yayınlanmayacağı veya /62lere gelip gelmeyeceği belli değil. Philipsin en kötü versiyonu almışız :) neyseki apple TV 4K var..

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Yapıyorum şuanda bilgiler için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bi halt olmaz bunlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gelse bile son olr 2 sene ooldu çok bile destek verdi

• son güncelleme detaylar:

Changelog TPM191E_101.002.178.000 – Date: 2022/05/11

• Improvements for Hue propagation delay
    • HDMI ARC improvements
    • HDMI CEC improvements
    • Fix for no ‘red button’ on channels with HBBTV
    • Fix for stuttering / freeze on some HBBTV services
    • OLED screen saver improvements
    • Stability improvements
    • Other general improvements
    Menüdeki kağnılığı gidermişler mi acaba.

• tgezer kullanıcısına yanıt

ben hala fabrika çıkışlı sürümü kullanıyorum modemden yasakladım güncelleme adreslerini. PVR çalışmayınca TV'nin diğer özellikleri ikinci plana düştü ambiance için almıştım ( Turkcell TV+ android üzerinden ) diğer uygulamaları Apple TV üzerinden kullanıyorum..

• 6 aylık TVde wifi sorunu yaşıyorum. Sürekli kopma oluyor. Çoğu zaman ayarlarda wifu kapalı konuma geçmiş oluyor. TVyi tekrar başlatmadan Açık konumuna alamıyorum. Koptuktan sonra çoğu zaman ağları da bulamıyor. TVyi kapatıp açmaktan bıktım.
    Lanet sorunun ne zaman gerçekleşeceği belli olmuyor ama hergun en az 2 defa kesiliyor. Benzer sorunu yaşayanların tavsiyelerini bekliyorum.

Sürüm: TPM191E_R.101.002.166.000 07FEB22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 18 Mayıs 2022; 22:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bu televizyonlarda VRR ve ya HDMı 2.1 varmıydı arkadaşlar ?

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    VRR hakkında bilgim yok ama HDMI 2.1 yok HDMI 2.1 için 8506 modeline bakabilirsiniz gerçi ondada panel ve ambiligtten sorun yaşayan kullanıcılar mevcut

• Tv işi birazda şans.Ben Kasım ayında amazondan 58pus8506 versiyonu aldım.Ekranda ölü pixel ve bulutlanma tarzı bir problem ile karşılaşmadım…Bende apple tv 4k da mevcut…Bence streaming servisleri tv nin applikasyonlarında daha güzel görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle bu elektronik işi şans işi diyorlarda inanmazdım burdaki sorunları görünce bende hiç biri yok 13ay oldu kurduğum gibi duruyor. kumanda da wifide yayınlarda hiç sorunum olmadı netfix amazon prime ip tv kurduğum gibi duruyor ve hala stabil. bulutlanma kasa açıklığı ölü piksel yok günde 17-18 saat açık kalıyor bundan önceki 3 tvde philipsti onlarda da hiç sorun yaşamadım kayınvalideye verdiğim 11yıllık lcd hala taş gibi öncekilerde tek şikayetim menülerin yavaş olmasıydı 50pu8505 te bu sorunda yok

• İnanılmaz ama 58" 8505 den çok memnunum. 😀

• Arkadaşlar 8506 modelini dün aldım şimdilik memnunum ama halledemediğim problemler var.

soru 1: uydunet kullanıcısıyım tv tuşuna bastığımda otomatik olarak google play filmlere atıyor beni bunu nasıl atayabilirim?

soru 2: hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz?

soru 3: ayarlara bastığımda açılan hızlı ayarları düzenleyebiliyor muyum nasıl yapabilirim.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. özellikle 1 ve 3 büyük sorun oluşturuyor bende

• Gilthaniel kullanıcısına yanıt
    -tv quick actions isimli bir program var onunla bazı atamalar yapılabiliyor ben mesela mouse olarak kullanmak için yüklemiştim ama android tarafındayken tv tuşuna değil sources tuşuna basın ya da android kısmında iken üstte ayarların yanında girişler var oradan seçim yapın hangi hdmi portunu kullanıyorsanız mesela bende hdmi 4 de kablo tv
    -bence tarayıcı ihtiyacı yok ama jiopages isimli uygulama yüklü bende bir kaç kere işim olmuştu tavsiye ederim
    -bildiğim kadarı ile düzenlenmiyor bu arada ben 8505 modelini kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potente -- 19 Mayıs 2022; 20:21:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 8505 ve 8506 apple airplay goruntu aktarmayi destekliyor mu?

• onrozcn kullanıcısına yanıt

Yazılımlar mevcut store da yüklerseniz yapabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar 8506'nın ekranında çıkması gereken jelatin var mı? Sanki ekranda bir katman var, servis bu konuda bilgisizdi. Önce çıkarmaya uğraştı. Sonra da Ekrana ait çıkarmayın ekran beraberinde gelir dedi.

Sizler kurduğunuzda çıkardınız mı ekrandan herhangi bir katman?

• onrozcn kullanıcısına yanıt
    Airscreen uygulaması ile yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar amazondan philips 50pus 8506 aldım, kurulumu yapıldı. Tv ekranının üzerinde jelatin var mıydı sizlerde?
    Fotoğrafta görüldüğü gibi servis köşeden baktı fakat bunun ekrana ait olduğunu, çıkarılmayacağını söyledi.
    Köşede hafif kalkık durumda. Sizlerde durum nasıl?

Edit: arkadaşlar servisin çıkardığı etiketlerde Do Not Peel off şeklinde ibare var, ve köşe kalkık durumda, tvyi iade mi etmeliyim sizce?

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Hawk -- 22 Mayıs 2022; 9:18:19 >

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.