Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
128
Favori
368.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bişey deel

• Ben şunu merak ettim 8506 dediğiniz modelin panel yenileme hızı 50/60hz değil mi? Nasıl olacakta vrr ile 120Hz verecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

youtube da bazı videolar var ama bence hiç uğraşmaya değmez oyun modu gayet iyi. film modunda da gammayı 1 tık artırmak istiyor sanki. doğal renk için ips panel lazım malesef ama filmlerde renk cümbüşü çok tercih edilen birşey de değil açıkçası. oyun oynanmayacaksa film modunda bırakılabilir tv. bir de filmlere geçince otomatik mod değiştirme özelliği var ama daha test edemedim.

• Dousk kullanıcısına yanıt

aga 120hz olsa ne olur. PS'deki ekran kartıyla anca indie oyunlar 120 de çalışır pazarlama dümeni o. ps5 pro lazım 120 fps için ki o bile aşırı zor 4K'a.

VRR dediği bildiğin freesync ama 3-5 oyun dışında destekleyen oyun yok bildiğim karaıyla. zaten ambilight tvler her zaman input lagde iyidir şart değil aslında VRR

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt

1 - hayır o usb alanı tv'ye oyun veya video atarsan lazım olacak sadece başka hiçbir işe yaramaz. toreent film dizilerin varsa USB den harici disk takarsın

2 - muhtemelen doğru ama bant çekersen ambilight tv almanın mantığı kalmaz.

servis olayı genel bir problem. yetkili servis demek philips bordrolu çalışan demek değil. ben bir defa arıza sorunu yaşadım eski tvde hemen hallettiler. biraz şans yani o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 28 Ağustos 2022; 2:4:12 >
  • Ses dalgalanması tamamen kaynakla alakalı birşey. tüplü tvler zamanında siemensin bir reklamı vardı (geçen yüzyıldan bahsediyorum). hatırladığım kadarıyla reklamda çinli bir abi kanal değiştirdiğinde ses dalgalanmasından şikayet ediyordu. siemensin bu sorunu çözdüğü ile alakalı bir reklamdı ve reklam sonunda "zaymıns" diyip yarım eğilme selamını veriyordu abi. o günden beri bu teknoloji ile tanışamadım :)

ses kailtesi iyi ama subwoofer olmadığı için bas diye bir şey yok. kısacası iyi bir subwooferlı soundbar sistemi bariz fark yaratır ama o masrafa değermi ayrı bir konu. komple bir ev sinema sistemi desen tv den pahalıya geliyor iyileri.

reklamı da buldum ya la. gerçi benim izlediğim kesinlikle farklı versiyondu ama aynı reklam mantık olarak

Sunay Özgüryoutube
    Beste, düzenleme: Sunay Özgür
    https://www.youtube.com/watch?v=DU8g7ZE-Gf0

• quote:

Orijinalden alıntı: frtdemir97

merhaba bugün 50pus8506 modelini aldık ve kurulumu yapıldı. akşam saatlerinde netflixden bir film izlerken farkettimki ekranın en altında yatay bir çizgi var. bu çizgi tam ekranlı bir görüntü açtığımızda oluşuyor ve sabit beyaz bir çizgi değil. ekranın sağ alt köşesinde hangi renk tonu varsa o renkten bir çizgi oluşuyor en altta. umarım anlatabilmişimdir. bu sıkıntının sebebi nedir?

edit: nasıl oldu bilmiyorum ama o çizgi gitti, görüntü ayarlarını kurcalamıştım, tekrar ayarları kurcaladım ayarları sıfırladım falan ve çizgi garip bi şekilde artık çıkmıyor. ama yinede sebebini merak ediyorum.
    Hocam merhaba,

Benim de dikkatimi çekti, aynı durumdan muzdaribim. Hangi ayarları yaptığınıza dair hatırladığınız bir şey var mı?

Bir türlü düzeltemedim, yazılımsal olduğu belli ancak hangi ayarlar çakışıyor çözemedim.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Abst A kullanıcısına yanıt

iade edin (para iadesi mümkünse) muhtemelen panel çerçeveye çok iyi oturmamış. zaten bu serinin kasasında bi enayilik var. bendeki 2016 model 7102 nin kasa metal. bu biraz plastik gibi.

aklım almıyor philips emmi neyin peşindesin ? bi ambilight ile nereye kadar. zaten panellerin o kadar iyi değilken VA itelemişin bir de üstüne çerçeveyi düşür   BRILLIANT AQ BRILLIANT

• Abst A kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarında görüntü formatı ayarları var seçeneklerde de geniş ekran ekranı doldur ekrana sığdır orjinal gelişmiş ayarlarını tek tek deneyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

o ayarlar 8506'da kapalı. Konsol ya da TV fark etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 31 Ağustos 2022; 10:44:1 >
  • Ala ala niye kapalı olsun ki 8505 te açık uydu kanallarındada mı kapalı

• Yazılım problemi olabilir bu durum saçma yani benim 32" phlıps de var onda da açık ayar görüntüyü ok tuşları ile sağ sol aşağı yukarı çekebiliyorum

• Philips 58PUS8507 ' yi inceleyen oldu mu ? 58PUS8506 'dan 3.500 TL daha pahalı , arada ki farkı vermeye değen bir özelliği var mı ? Hafıza ve ram miktarı gördüğüm kadarıyla aynı. İşletim sistemi 8507 versiyonunda sanırım 12'ye güncelleme alacak. ? TV alma aşamasındayım. Az çok 58pus8506 'da karar kılmıştım kafam karıştı  

• 50PUS8506/62 son durumu aktarıyorum:

- PS5 VRR sorunu kendiliğinden çözüldü. Daha önce kapalı olan HDMI ayarları açıldı nasıl olduysa ? Hiçbir değişiklik yapmadım. Aynı kablo, aynı görüntü ayarı (oyun modu), aynı port, aynı yazılım sürümü. Dün bir baktım ki HDMI ayarları açık. HDMI ayarlarından oyun modunu seçince de VRR'ı aktifleştirbiliyorsunuz

- Streaming videolardaki blurlaşma, artefekt sorunlarının kaynağını çinli bir abinin başka bir modeldeki incelmesini inceleyerek gördüm. Sorun MediaTek chipsetinde. Hareket iyileştirme ayarlarını sıfırlasanız bile özellikle Netflixde interpolation Artifact'lere neden oluyor. PS5'den izlediğinizde hiç sorun yok. Yeterki TV nin kendi chipseti ile bu uygulamaları çalıştırmayın

- 400 nit parlaklığın özellikle gündüz sahnelerinde açık havada HDR için yetersiz olduğunu fark ettim. Karanlık oyunlarda hiç rahatsız etmiyor (Stray gibi) ama aydınlık oyunlarda bi tık renkleri boğuyor gibi geldi bana. İnce ayarla düzeltilebilir bir nebze

- Remastered edilmiş videolarda (Senfield gibi) ciddi noise reduction sorunu var

Eğer konsolunuz ya da harici bir streaming playerınız yoksa bu TV'yi almayın.

Oyun ağırlıklı olarak düşünüyorsanız fiyatına göre özellikleri iyi. 120hz olayına çok takılmayın 2K'da bile pek mümkün değil o hızlar. Ancak 1080p indie ya da bazı AA oyunlar 120 FPS verebilir. Input lag düşük olduğu için çok akıcı bir oyun deneyimi sağlıyor. VRR'da 60hz bile olsa bir artı. Renkler bir IPS monitör aratıyor ama ince ayarlara biraz toparlanabilir. Bu arada 65" olanda IPS panel kullanılmış

Bir de panel işi biraz şans işi. bu sefer çok temiz bir panel denk geldi. Kirli bir panel denk gelmesine karşın kutu açıldıktan sonra değişim yapabileceğiniz bir yerden almaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 3 Eylül 2022; 12:30:40 >

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.