Hocam sorunu buldum. Sizin onedrive linkinizde hata varmış. Oradan indirince pkg olarak indiriyor. Philips'in Almanya sayfasından indirdiğimde sorun çözüldü. Normalde dosya uzantısı ''autorun.upg'' olmalı. O yüzden tv görmemiş, saygılarımla... |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (269. sayfa)
-
-
Değerli hocalarım, yarım saat pkg dosyasıyla uğratıktan sonra doğru dosyayı bulup an itibariyle Android 11 kurabildim. Linkleri koyuyorum buradan hangi marka tvye sahipseniz ona tıklayın sizi hemen indirme sayfasına atacaktır. Ürününüz hangi yılda çıktıysa sol taraftan bakıp hızlıca bulabilirsiniz. Aşağıda bıraktığım Blog sayfasına girebilirsiniz. Benim gibi 8505 sahipleri ise 2. linkten indirebilir oldu ki 2. linkte sorun çıkar Blog'a girdikten sonra 2020 yılına gelip 11 TPM191E 201.05.215.200 kısmına tıklayıp indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. Neden 191E 101 indirmiyoruz diye soracak olursanız da birkaç sayfa önce hocamında belirttiği gibi 101 değil 201 olana Android 11 güncellemesi geldi. Umarım işinize yarar. Saygılarımla...
-
Hocam belirtmeyi unuttuk tabi, philipsin normal güncelleme dosyası upg evet, android 11 çıktığında tvsi bootloop olan bir arkadaş vardı sanırım, benim linkini verdiğim pkg dosyası usbyi takıp menüden seçmek için değil, tv herhangi bir sebepten açılmıyorsa usbyi takıp fişi çekip takınca otomatik yazılım yükleme başlıyor.
Ayrıca önceki yazılıma dönerken de upg dosyası seçerseniz yazılım güncel değil diyerek uyarı verir. Pkg ile önceki yazılıma dönülüyor.
-
Bunu belirtmeniz iyi oldu hocam. Sayenizde bende farklı kaynaklardan güzel bilgiler elde ettim. Umarım sizinde işinize yarar 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar herkese merhabalar. 50PUS8505/62 sahibiyim. Tam 25 ay önce Teknosa'dan fiziksel mağazadan alınmıştı TV, 2 gün evvel gece film izlerken dondu ve kumandaya yanıt vermemeye başladı. Kumanda'dan kapatamayınca prizden çekmek zorunda kaldım. TV'yi tekrar prize bağlayıp açmaya çalıştım fakat TV tam öldü, Standby(kırmızı) ışığı dahi yanmıyor. Prizi kontrol ettim elektrik var.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa nasıl çözdünüz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
Faturası ve garanti belgesini bulamıyorum. Sizce yetkili teknik servise mi göndereyim? Yoksa iyi bir usta varsa, ustaya yaptırmak daha mı mantıklı olur?
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
-
artı eksi bir liste yapmanız mümkünmü gerek var mı yok mu emin olalım görsel olarak bir katkısı yoksa pek değiştirmeyi düşünmüyorum
-
Müsait olduğumda yaparım hocam
Hocam adaptörü değiştirip dener misiniz? Bazen adaptörler yanabiliyor
Hocam cevap için teşekkür ederim. Epson yazıcının kablosu uyumluymuş, o kabloyu bağlayıp salondaki farklı prize bağladım. Durum aynı.
-
Hocam servisler ilgilisiz ayrıca fazla para alıyorlar boş yere bence bir ustaya götürün hocam
Ek garanti vs yaptırmadıysanız önce servisten fiyat alın sonra işinin ehli bir ustayla görüşün derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Denizinbabası hocam bu TV ile baya zaman geçirmişe benziyorsunuz sizce hangi ses modunu seçmeliyim
Orijinal, AI yani yapay zeka ve Film modları var özellikle film dizi izlerken hangisini beğendiniz
bir de Netflix'te konuşma sesleri çok kısıkken müzikler aşırı yüksek çıktığı için otomatik ses düzeyi diye bir ayarı açtım sesler dengelendi
-
8505in var da 8508'in neden grubu yok :)
Ben de 50PUS8508 modelini aldım arkadaşlar. Sorularım var. Yakınsınız diye buradan sorayım. Lg soundbar vardı. Optikle bağladım tvye. Ama hem tv, hem soundbardan ses gelsin dediğinde senkronizasyon sorunu oluyor. Gecikme ayarı vs yapsam daha kötü oluyor. Anlamadım gitti. Yok mu çözümü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
The one serisinin ilk modeli ve uygun fiyatla çıktı piyasaya. Çoğu kişi bunu aldık. O yüzden kullanıcısı fazla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube dayken ana ekrana dönemiyorum. İnput seçemiyorum.
Rezillik resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam o soundbarı optikle bağlamanız hala kaset/cd kullanmak gibi bir şey. Soundbar'ın HDMI ARC/eARC desteği varsa mutlaka HDMI ile bağlayın
hem senkronizasyon sorunu ortadan kalkar hem de ses kalitesi artar tabii dolby atmos olmadığı ve çok kaliteli bir soundbar olmadığı sürece o ses kalitesi farkı hissedilmez ancak artıları ağır basıyor hdmi ile bağlayınca tvnin kumandasıyla soundbarın sesini açıp kapatabiliyorsunuz
-
-
Şimdi çözdüm. Bluetooth ile bağladım sesi ve soundbarı tv kumandası ile kontrol edebiliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X