Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.580
Cevap
128
Favori
367.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar 10 gün önce pil değiştirdim, dandik pil de kullanlııyrjm. 8 gündür evde değilim. Bi geldim piller bitik gibi uyarı veriyor kumanda. 7-8 aydır böyle bu lanet. Çok fazla pil tüketiyor. Nedendir acaba ? Bilen eden yok mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 sene oldu tv yi alalı. İlk defa iphon cihazla eşleşmeye çalıştım görmedi. Sonra pc den denedim görmüyor. Acaba sorun nedir ? Birde hd kanalları yüklemiyor sanırım. Misal show tv yanında hd yazmıyor. Kanalları otomatik sıralı yüklüyor.
    Var mı bi ayarı

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt

Kumandanın da yazılımı var. Güncellemesini yapmış mıydınız? Geçmişte bu sorunu yazan çok oluyordu ve yazılım guncelleyince düzeldiğini söylüyorlardı. Yerini bulamazsanız akşam eve geçince menüden bakıp yerini yazmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Menüden baktım, güncelleme yok görünüyor.

• Bugun bi teknoloji kanalinda guncelleme geldi diye gordum arayuze,dogru mudur yeni gelen bir guncelleme var mi?

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart ana menüsü değişmiş bende . Güncelleme falan gelmeden.
    Eskiden YouTube vs nerde olursam olayım TV tuşuna basınca TV ye geçerdim. Şimdi smart ana menüye dönmeden TV tuşu çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Benim bahsettigim buydu sanirim,bende de ana menu gorunumu degisti

• bha41 kullanıcısına yanıt

Ayarlarda Android TV Home, playstoreda android anasayfası olarak geçen uygulamaya yani launchera güncelleme gelmiş. Güncellemesini kaldırıp eski sürüme dönebilirsiniz.

Tavsiyem otomatik güncellemeleri kapatın, zaten cihazın okuma yazma hızı düşük, bir de arkaplanda güncelleme vs yapıyorsa kasmaya başlıyor. Ara ara kendiniz kontrol edip güncelleme yapabilirsiniz.

• hocam gündüz bu cihazı izleyemiyorum ekran çok parlıyor güneş ışığı yansıyor

buna uygun ekran filmi var mıdır acaba biraz araştırdım tr'de bulamadım yurt dışında ise çok pahalı

4000-5000 lira civarı yansıma engelleyici filmler

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun filmle parlaklığı düşer, zaten oluru olsa fabrikasyon yapıyorlar. Tvnin konumunu cama göre ayarlamak lazım.

• Merhabalar 50PUS8505 televizyonuma Android 11 güncellemesini yaptım ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım, Android/data klasörüne erişim sağlayamıyorum, android telefonlar için erişim sağlayan bir kaç uygulama denedim ancak tv de google ın files uygulaması olmadığından (files ı kendim yüklesemde tv açmıyor bu arada) dolayı bu uygulamalarda da erişim sağlayamadım var mı bir çözümü ?

• Denizinbabası kullanıcısına yanıt

Hocam sürüm düşürmeyi nasıl yaptınız bende android 11 e guncelledim ancak geri android 9 a dönmek istiyorum

• slhtnr S kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda mevcut hocam, toengelblogdan bizim tv için upgrade loader dosyasını indirip belleğe atmanız lazım. Belleği takıp sonra fişi çekip takınca otomatik yükleme başlıyor.

Ben eski mesajlara bayağı indim ama göremedim hocam bu konulara çok hakim değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://onedrive.live.com/redir?resid=50AFF1DF8EAE2A35!399280&authkey=!AKfAS1iHrm47Wi4&e=O9eafM

Bunun içinde loader.pkg dosyası var hocam. Onu usb belleğin kök dizinine atın ve tvye takın, ardından fişi çekin ve takın, otomatik başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizinbabası -- 28 Eylül 2023; 20:37:58 >
    Çok teşekkürler hocam 50pus8505 için indiriyorum deneyeceğim hocam 🙏

Hocam linke referans ekliyor, açılıyor mu bilmiyorum

Linke girdim hocam indiriyorum şuan dosyayı

Hocam bende indirdim ancak usb üzerinden güncelle diyorum dosyayı görmüyor, ne yapmam gerek? Fat32 biçimlendirdim pkg diye mi görmüyor acaba upg mi olması gerek? Bana yardımcı olur musunuz hocam.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.