Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
128
Favori
368.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam fatura kolay amazondan aldıysanız. Amazon uzerinde goruntuleyemiyorsanız müşteri hizmetlerinden istersiniz yollarlar.

Değişim konusunda çok umutlu olmayın derim şahsen. Çok sayıda degil ise ölü piksel pek değişim sebebi olarak görmüyor firmalar. Üstelik montajın üzerinden zaman da geçmiş. Yine de şansınızı deneyin tabi görüşüp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Evet görüştüm hocam. Faturaya ulaşacağım. Sorun olmaz diye düşünüyorum.

Değişim konusunda da yeni seri ürünler geldiği için ücret iadesi durumu can sıkıntısı. Şuan 1 yıl önceki paraya buna eş değer tv alınamıyor. Değişim için şansımı deneyeceğim. Belki olur. Benim içi tek sıkıntı ölü pikselin diğer alanları geçip geçmeyeceği açıkcası. Geçmezse bu şekilde kullanabilirim. Sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smartboy.34 S kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine dilekçe verirken nelerin yazılması gerektiği konusunda, Adem Helvacı'nın güzel videoları var, faydası olur..

• Beyler Media market den 58pus8507 aldım. Tv yi mağazada denedim gayet akıcıydı. Ama şuan tv geldi 2 saattir kurcalıyorum misal YouTube a giriyorum akıcı ama 1 video izleyip geri döndüğümde YouTube da dolaşırken kasmaya başlıyor fps çok düşüyor ana menüye geçiyorum orda da kasıyor. Misal xiaomi mi tv stick var ona geçince çok daha akıcı oluyor her anlamda. Bu normal mi bana değil gibi geldi sizde durumlar nasıl?

• salsalonia kullanıcısına yanıt
    TV için ne düşünüyorsunuz üstad

• arkadaşlar 55pus8807 kullanıyorum, sanırım son güncellemeden sonra kumandalarda bir problem oldu, kumanda da mavi ışık yanıyor her tuşa bastığımda ve tuşlar çalışmıyor (bende yön tuşları ve ok tuşu mesela) internetten baktığım kadarıyla başkalarında başka tuşlarda olmuş, bir süre bu tuşlara basmaya devam edersem düzeliyor ve çalışmaya başlıyor, kumandayı uzun süre kullanmazsam bu arızaya geri dönüyor. yazılım versiyon düşürmeye çalıştım ancak olmadı, yüklemiyor. başına gelen var mı?

• khaledome K kullanıcısına yanıt
    Bendeki tuslarda herhangi bir problem olmadı. Tekrar esleştirmeyi veya pili değiştirmeyi deneyin bir de.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

denedim ikisini de maalesef

• PauLevesque kullanıcısına yanıt

Direkt olaeak nasıl iade yapabiliyorsunuz, mediamarkt dan aldım bende iade etmek istiyordum ama sorun çıkarırlar mi

• Arkadaslar merhaba,telefon ekraninda şu isaret ciktiginda tv yi bulamiyor bu sorunu cozebilen var mi? Bir de tarayicidan film izleyebilen var mi? Ya da farkli tarayici tavsiyelerini var midir? Arada ogluma film acayim diyorum ama sanki symbian isletim sistemli nokia cihazdaki gbi dona dona yarim saatte islem yapiyorum.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

• shunter kullanıcısına yanıt

50PUS8505 için Android 11 yazılım linki var mı acaba indiremedim buradan.

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Philips de chromecast özelliği yok maalesef videolar oynatılamıyor. Sadece telefondaki resimleri görebiliyoruz.
    3.parti programlarla olabilir belki. Air screen gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 14 Haziran 2023; 10:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Anladm hocam tesekkurler cevap icin

• tgezer kullanıcısına yanıt

Chromecast var ben rahatlıkla kullanıyorum.Video dahil.

• güncelleme gelmiş...

Philips: Neue Firmware für 2019/2020er TVs mit Android TV 11 (TPM191E: 201.0.246.0)

Philips: Neue Firmware für 2019/2020er TVs mit Android TV 11 (TPM191E: 201.0.246.0) - Toengels Philips Blog

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    65pus8505 güncelleme yok 😏

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt

galiba daha önce yayınlanan 11 yükleyenlere için olabilir. zaten eğer sizinde TV /62 ise gelmemiş de olabilir.

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Evet /62 bekleyelim bakalım gelecek mi

• benim 62 güncelleme gelmiş. yükledim. güvenlik güncellemesi mart 23 güncellenmiş , onun haricinde birsey farketmedim. gerci cokta kurcalama fırsatı bulamadım.

• kkalkan K kullanıcısına yanıt
    Zaten şu güncelleme konusunda şanssızım hep geç gelir bana her konuda

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.