Merhaba arkadaşlar.. 58pus8505/62 kullanıcısıyım. Güncellemeyi yükledim ve bu konu ile ilgili ilk izlenimleri aktarmak istiyorum. Yukarda yazılan linkten güncellemeyi indirdim. Fat32 ile biçimlendirilmiş bir usb belleğe arşivin içindeki autorun.upg isimli dosyayı attım. Bu usb'yi tv'ye taktığınız anda güncelleme indiriliyor yazısı geliyor yani geri dönüş yok gibi zaten güncellemeyi durdurmak için hiç bir tuşa da basmadım müdahale etmedim. Sıkıntısız bir şekilde güncellemeyi yaptı arkadaşlar. Güncellemeden sonra tv de ufak bir kasma yavaşlama hissettim ama güncellemeden hemen sonra fabrika ayarlarına tv'yi sıfırladım. Tv'yi fabrika ayarlarına çevirdikten sonra inanılmaz ve hissedilir bir şekilde tv'nin hızlandığını gördüm. Gerçekten bu güncelleme tv'nin performansının arttığını bariz şekilde hissettiriyor. Geçen aylarda tv'yi fabrika ayarlarına çevirmiştim ve Play-fi özelliğini artık kullanamıyordum. Çok kez Play-fi ile ilgili apk indirdim yükledim sildim ama düzeltememiştim. Bu güncelleme ile artık Play-fi özelliği çok iyi bir şekilde çalışıyor. Play Store ye girmem yaklaşık 4-5 saniye sürüyordu şuan inanılmaz ama 1 saniye gibi bir süreyle açılıyor. Aynı şekilde Youtube ve İptv uygulamalarıda çok hızlı açılıyor. Sonuç olarak yaklaşık 2 yıllık bir 58pus8505/62 kullanıcısı olarak bunlar benim deneyimlerim. Sizde farklı bir sonuç çıkabilirmi bilemem o yüzden riski göze alarak güncellemeyi yapın derim. Ben güncelleme yapılmasını kesinlikle tavsiye ediyorum. |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (264. sayfa)
-
-
Merhaba andriod sürümü ne oluyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
11
-
Merhaba hocam,ben de bu tv yi yaklasik iki senedir kullaniyorum ama performansindan pek memnun degildim.sizin msjiniz cesaret verdi ilk firsatta ben de guncelleyecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz uygulamalari adb yontemi ile kaldirirsaniz ne kadar hizli oldugunu gorursunuz. guncelleme ile alakasi yok.
Bende 58 inc olanı var, bu tv de ps5 yada xbox series x kullanan var mı, malum tv 60 hz, oyunlarda sıkıntı çıkarıyor mu, yada uzun süre kullanımda tv ye zarar verir mi
Bu işlem nasıl yapılıyor?
-
Android 11 de dikey bir uygulamayı, setorientation kullanarak yatay yapmayı dener misiniz.
-
DOLBY Vision da renkler kendi kendine aniden değişiyor bu sadece Disney Plus'ta oluyor
cihaz 58pus8506 yeni başladı bu sorun sizde de oluyor mu?
-
Öncelikle anlatım için teşekkür ederim. Benim merak ettiğim sey neden bu güncelleme otomatik gelmiyor da bu şekilde yüklüyoruz
Pus8506 için yeni güncelleme çıkmış yükleyen oldumu
Arkadaşlar REMUX BLURAY filmleri yani 120 gb yüzükleri efendisi gibi yüksek bitrate filmleri harddiskten izlerken
televizyonun kendi stok medya oynatıcısı ile kodi, vlc, mx player gibi medya oynatıcılar arasında ne fark var?
-
Stok oynatıcı yaramaz. Diğerlerini deneyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyi görüntü benim gördüğüm kadarıyla stok oynatıcı. Diğerlerinde ya görüntü iyi gelmedi bana yada mesela Kodi'de mp4 formatlı olmayan Atmos ses dosyalarını Atmos olarak oynatmıyor.
Bir de şöyle ilginç bir problem yaşadım. Mxplayer giriyorum. 1-2 film açıyorum sonrasında tv'nin harddisk bağlantısı gidiyor ne hikmetse. bir türlü anlamadım bu durumu.
-
Peki 4K Dolby Vision destekleyen media player var mı bildiğiniz?
-
Tv nin suan son güncel sürümu kaç arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X