Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.585
Cevap
127
Favori
369.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam zaten uzun zamandır animasyonları 0,5te kullanıyordum, ama ilk aldığımızda animasyonlar 1de iken bile gayet akıcıydı, ona yakın bir şey bekliyorum haliyle. Yoksa kapatınca da yavan geliyor gözüme.

• Denizinbabası kullanıcısına yanıt
    Ben kapatılı şekilde kullanıyorum hocam hız olarak da gayet tatmin edici . Sizin cihaza özel bir sorun mu var acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • android linklerin hepsini indirdim, fakat dosyalar hep eski yazılım. android 11 link paylaşabilecek varmı acaba? 50pus8505

• shunter kullanıcısına yanıt

Hocam kapalı kullanınca zaten takılan, ağırlaşan bir şey kalmıyor o ayrı, benim beklediğim ilk zamanlarındaki akıcılıktı.

Mesela ikinci odamda pus7303 vardı, o daha da fena, hiç akıcı değil. Salona da 7303ü satıp büyütme amaçlı 58pus8507 aldım yeni, o ise harika durumda, kullandıysanız eğer üst düzey android boxlar gibi, arayüz gayet akıcı.

8505te ilk zamanlar gayet akıcıydı, ben onu bekledim açıkçası güncellemeden.

Bugün android 11 güncellemesini yaptım, sıfırladım da üstüne, hiç akıcı değil. Yeniden kurdum, ülkeyi değiştirdim, bazı özellikleri kapattım, bloatware uygulamaları sildim, devre dışı bıraktım falan ama nafile. 11 güncellemesi bence olmamış.

Sonrasında kızdım, gittim tvnin 2020de çıkan ilk yazılımlarından birine downgrade ettim, gerçekten ilk zamanlarındaki gibi oldu. Yalnız ayarlardan yazılım güncellemesini kapatsam da arada uyarı veriyor, arayıp bulmuş. Sonrasında şansımı denedim tekrar 11e güncelledim, yine kötü yine kötü. Yapboz gibi oldu ama tekrar ilk sürüme downgrade edeceğim.

Valla hocam gerçekten çok seri değil ama bir TV için yeterli görüyorum. Bu paralara satarken içinde adam akıllı donanım koysalarda akıllı telefonlar gibi çalışsa TV ler . Ama malesef en düşük bileşenler en yüksek fiyatlar .

11 güncellemesi global olarak gelmedi demi

• Emre7492 E kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, önceki sayfalarda linki var Philips almanya sayfasında oled935 modeli üzerinden dağıtılmış. Henüz 8505 sayfasında verilen bir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eyvallah teşekkür ederim

Guncelleme apk dosyasini dondur uyari gelmez. Mecbur kasitli olarak yavaslafirlar. Degismez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58pus8505 kullanmaktayım herhangi bir güncelleme yok diyor sistem

• Bi süredir televizyonu açtıktan sonra uygulamaları açması çok uzun zaman alıyor. Mesela YouTubea tıklıyorum siyah ekranda kalıyor 5 10 dk açılmıyor ve diğer uygulamalar da aynı şekilde açılmıyor ve bi uygulama açıldıktan sonra hepsi aynı anda açılmaya başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir başına gelen çözüm üreten oldu mu?

Bir de televizyonu kapattığımda uykuya geçmesini değil tamamen kendini kapatmasını istiyorum televizyonu açtığımda kaldığım yerden devam etmesini istemiyorum bunu değiştirmenin bi yolu var mı ayarlarda bulamadım.

• Philipsin bu serilerindr netflix alttan ve üstten siyah boşluk bırakıyor. Bunu tam ekran yapmak için bir yöntem var mı ?

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt
    Hangisi hocam, emin olamadım.

Eğer modemden adres engelleyebiliyorsanız, Philips update sayfalarını güncellemelerini engelleyin. Bende raspberry server üzerinden AdGuard kullanarak engelliyorum..

authorize.nettvservices.com

firmware.nettvservices.com

• Tv işlemcisini meşgul eden bir uygulama falan vardır...tv yi kumanda ile kapatıp fişini çekin... 2dk sonra tekrar açın deneyin... olmazsa tv baştan kurulum yapın...

Tv stanby da iken sadece ekranı kaptıyor... tv yi elektirigini keserek kapatın fişini çekin... ben korumalı anahtarlı pirüz kullanıyorum tv yi belli bir süre kullanmayacaksam stantby aldıktan sonra pirüz üzerindeki düğmeden kapatıyorum

• Pus8506'lara yazılım güncellemesi gelmiş.

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Fiş çekip takınca düzeliyor ama her seferinde fiş mi çekeceğiz? Zaten o yüzden kumandadan kapatınca gücü tamamen kapatmanın yolu var mı diye sordum aslında.

• Bildiğim kadarı ile yok... daha önce bende çok araştırdım... en sağlıklı çözüm bu şekilde buldum... hem tv kullanılmadığı süreçte çeşitli akım sorunlarına karşıda korunmuş oluyor...

• Hocam zor değilse fişi çekip kapatmak en iyisi, Philipsin eski serileri hep standbyda kalmaktan dolayı anakart arızaları verdi. Mümkünse öyle yapın, en temizi.

O zaman ya fişi çekeceğiz ya da yukarıdaki arkadaşın yazdığı anahtarlı prizden alacağız. Teşekkürler yardımlar için.

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.