Nasıl yapığınızı anlatır mısınız. Ben de yağmaya çalıştım ama tv sürekli açılıp kapanıyor, lütfen bana yardım eder misiniz..Teşekkürler.. |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (260. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam yukarıda arkadaşında benimde verdiğim Almanya yazılımı var onu çıkarıp USB ye atıyorsun kendi yapıyor bu kadar .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda 11 yüklü ama neyi yanlış yaptım bilmiyorum.. Sürekli yeniden başlıyor, ne yapabilirim..
-
Yazılımı tekrardan yükle hocam USB üzerinden olmazsa sıfırla yine olmazsa eski yazılıma dön yine USB üzerinden .
Ekrana görüntü geliyor, 2-3 saniye sonra yeniden başlıyor, lütfen konuya hakim biri bana yardım edebilir mi, yeniden kurmak ya da eskiye dönebilmek konusunda..Teşekkürler..
-
Ekran sabit kalmıyor ki yeniden yükleyeyim ve ya sıfırlayayım, sürekli yeniden başlıyor. Ben zipten çıkarıp USB ye kopyaladım ondan oldu galiba..
-
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=55OLED935/56&dct=FUS&link=/cgi-bin/dcbint/get?url=/files/5/55oled935_56/55oled935_56_fus_deu.zip%26ofn=FUS_TPM191E_201.0.215.200_prod.zip&scy=DE&slg=DEU
Bunu mu yuklediniz hocam ? Zaten zipten çıkarıp yüklüyorsunuz.
Fişten çıkarıp geriye taktınız mı?
Fişten çıkarıp taktım
-
evet bunu yükledim
-
Devam ediyor mu hala sorun ?
Maalesef evet..
-
Çok kısa mı açık kalıyor ayarlara erişemiyor musun hocam ?
çok kısa kalıyor 2-3 saniye, belki usb den başlar diye üzerine usb taktım ama nafile..
-
Allah Allah benim TV 58pus8505 hocam sorunsuz yüklendi .
Benim tv de 58pus8505 ama bende durum bu maalesef, çaresizce bekliyorum, ne yapabilirim bilmiyorum..
-
İnternetten baktım ama birşey bulamadım USB de mi sorun oldu acaba yarıda felan kaldı .
önceden hazır usb vardı fat32 olmayan onun içine attığımdan olmuş olabilir, hard reset yapmanın bir yolunu bulmam lazım
-
Haa olabilir hocam ben fat32 formatladim onun içine atıp yaptım .
sunları bir denermisiniz.
Restore Philips 50PUS8505/12 without the remote control
If you don't have the Philips 50PUS8505/12 remote control, your TV has entered a reboot loop or is unresponsive, you can factory reset your Philips using the physical buttons on the back, bottom, or side of the TV.
1- First of all, we locate the power, volume up and volume down buttons of the Philips 50PUS8505/12. They must be located on the back of the TV, on its right side or at the bottom of the Philips screen.
2- Next we disconnect the Philips 50PUS8505/12 from the electrical current, unplug it or turn off the switch of the strip where it is connected to leave it without electricity.
3- We press the power and volume down buttons of the Philips 50PUS8505/12 at the same time, we keep them pressed and we connect the Philips television to the electrical current.
4- We hold down the power and volume down buttons without releasing them at any time until we see the Philips logo or the Android TV logo. The moment we see the logo we can release the buttons.
5- The Philips 50PUS8505/12 TV will restart and it will take a few minutes or seconds to restore to factory settings, once restored we will have to reconfigure it, choosing the language, internet connection, tuning channels, installing applications or configuring Bluetooth devices.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X