Tam dayaklık bu adamlar ya |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (259. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam araştırmadığım şey kalmadı youtube music arkaplanda müzik oynatıyor
sizde ilk resimde spotify'dan oynatmışsınız ama ben youtube musicte beceremedim
58pus8506
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu TVye uyumlu bir USB kamera mevcut mudur? Kendi içinde mikrofonu da olan boylelikle Google Meet ile arama yapip kullanabilecegim birsey arıyorum.
Bir tane aldim kamerasi çalışıyor ama ses algılamıyor. Muhtemelen uyumlu değil Androide. O yuzden denenmis bir model bulmam gerekiyor.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bu TV ler icin android 11 yayınlıyor Philips diye haberler çıktı . Ortada hiçbir şey yoktur . Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TPM191E_R_101.XXX.XXXX ürün yazılımı android 9'da ve TPM191E_201.XXX ürün yazılımı (şimdilik sadece bir tane) android 11'de ;)
The latest software solves the issues below:
TPM191E_201.000.215.200 (Date published: 2023-01-03)
Initial Android R release
HDMI ARC improvements
To support IPV6 wifi router
Disable number digit key to turn on the TV (it needs set via factory mode)
Stability improvements
Other general improvements
50PUS yazan yerleri kendi TV'ninize göre düzenleyebilirsiniz. TV den uzakta olduğumdan denemedim.
not: bu linkten uyarladım;
bizim tv /62 olduğundan
https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=50PUS8505/62&dct=FUS&link=/cgi-bin/dcbint/get?url=/files/5/50pus8505_62/50pus8505_62_fus_tur.zip%26ofn=FUS_TPM191E_201.0.215.200_prod.zip&scy=TR&slg=TUR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 26 Ocak 2023; 18:50:52 >
-
bu şekilde indirdim fakat 4. aydaki güncelleme içindeki dosya .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 26 Ocak 2023; 19:43:32 >
-
İçinden çıkan yazılım bu hocam . Sadece su Almanca olan verdiğin linki indirince direk güncelleme var diyor ve başlıyor . Ama çöker bozulur felan diye yapmadım yarıda kestim .
Bu linki indirip USB ye atınca direk güncelleme var diyip başlıyor .http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=55OLED935/56&dct=FUS&link=/cgi-bin/dcbint/get?url=/files/5/55oled935_56/55oled935_56_fus_deu.zip%26ofn=FUS_TPM191E_201.0.215.200_prod.zip&scy=DE&slg=DEU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 26 Ocak 2023; 20:1:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
TV den uzak olduğum denemedim; sömestre tatili sebebiyle bu sehir dışı haftaya da ülke dışında olacağım. o yüzden deneme imkanım yok.
-
Bu üstteki linktekini denesem bir sıkıntı olur mu acaba ?
-
servisten başka çare yok garantiden halledilir.
-
Android 11 güncellemesini yaptım yukarıdaki Almanya olan linkten arkadaşlar sorunsuz güncellendi ve açıldı .
Eyvallah hocam.
Servisi aradım, durumu anlatıp kurulumu kendim yaptığımı söyleyince biraz duraksadılar.
Sorun değil dedim kapattım, arayıp Philips genel merkezden kayıt açtırarak tekrar dönüş yaptım soruna dair fotoğrafları ilettim, kontrol edip size dönüş yapalım dediler, bakalım ne şekilde hareket edecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var mı bir değişiklik? Android 11 olunca ne artısı oluyor acaba 🤔 uyum sorunu çıkar mı zamanla diye tereddüt içindeyim. Görsel işletmede artısı olacağını sanmıyorum Smart olarak belki
Kaç inç TV? 55 ve yukarısı servis zorunlu olabilir
Hiçbir farklılık sezemedim hocam bende heveslendim belki arayüzde felan değişim olur diye ama herşey aynı .
50 inç olan model hocam, 50PUS8506/62
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı olmaz o zaman 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X