Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
128
Favori
368.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlginize teşekkürler arkadaşlar öncelikle.. Aynı konuyu bende okudum ama sanırım /12 olanlarda fiziksel tuşlar var alt panelde, /62 olanlarda joystik var, o yüzden burada yazılanlar uygulanamıyor..

• Gentlemenc G kullanıcısına yanıt

Hocam eski tvlerde evet her tuş farklı oluyordu ama 8505ten bile daha önce bu joystick olanlar çıktı, /12 olanlarda da böyle olduğunu düşünüyorum, yoksa tvlerin arkasında görünürdü incelemelerde.

Bunun dışında size tavsiyem upg dosyası ile değil de toengelblogda bulabileceğiniz loader.pkg dosyaları oluyor, özellikle eski philipsimi downgrade ederken kullanmıştım, önce usbyi sonra fişi taktığınızda eski sürüm bile olsa yüklemeye zorluyor. Bence bi pkg dosyası indirip deneyin.

• pkg dosyası indirdim ve downgrade başlattım, tahminen ne kadar sürer..

• DVR desteği gelmiş mi A11 ile. Kayıt yapılabiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt

Yardımlarınız için teşekkürler, TV yi kurtardım, Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar..

ilk sayfaya aldım bu bilgiyi

• Gentlemenc G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, siz de sağolun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sorun büyük ihtimal ile güncelleme ile eski dosyaların çatışması idi android dünyasında yaşanan sorun. Neyse downgrade yönetimi ile kurtulması, Reddit de bir kumanda ile yapılan yönetem varmış yeni gördüm, @Denizinbabası daha temiz yöntem vermiş downgrade :)

• Gelecekten gibi 30.11.2023 :) @jagatai

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Vuuu hemen düzeltelim hocam 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yazılımla google tv mi oldu menü falan değişti mi yükleyenler bilgi verebilir mi? youtube da farklı görrdüm ama tv den tv yede değişiyor olabilir.

• Gençler 58PUS8505 için olan yazılımı buluta bir yere atabilir misiniz? Linkler hata veriyor bende çekemiyorum.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Arayüz olarak değişen bir şey yok.. Android TVOS tan devam..PVR yok..

• tgezer kullanıcısına yanıt

Vay hocam, çıkmamış candan ümit kesilmez diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım be kardeşim . Takıntı yaptı bende. Philips in büyük kazığı bize. Bir de yurt dışı 75" lere PVR koyması deli etmişti beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Aynen bende her güncelleme de acaba koyarlar mı diyorum. Ama işte bu firmalar böyle. Müşteriyi takan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

Sendfile to TV... Playstore'da var..

• Arkadaşlar ben optik kabloyla soundbarı TV ye bağladım ama TV den de ses geliyor açtığımda. Eski Samsung TV de böyle değildi soundbarı açınca ses direk ona geçiyordu TV sesi kapanıp . Bunun için ne yapmam lazım hdmı ile mi baglamak gerekiyor acaba ?

• Android 11e güncelleyen arkadaşlar, tvnin hızlanması söz konusu mu acaba? Demek istediğim, bendeki ilk adlığım haline göre epey yavaşladı, ve son android 9 güncellemesi ile sıfırlama yapmama rağmen akıcı görünmüyor, acaba android 11e güncelleyip tekrar sıfırdan kurulum yapsam gelişme olur mu, gözlemleyen var mı?

Hız olarak bir değişim yoktur . Cihaz yavaş geliyorsa android ayarları geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatın .

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.