Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
128
Favori
368.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki bu elektrik kesintisinden dolayı olabilir mi? Yoksa başka bir nedeni mi var. Aldığım günden beri yerinden kımıldatmadım bile. Sıvı teması da olmadı.

• HarmonicaMan kullanıcısına yanıt

Elektrik kesintisinden olması muhtemel hocam. Yetkili Teknik Servis çağırıp TV'ye teşhisi koyup rapor yazsınlar size. Siz de o raporla Enerjisa'ya başvurup kesinti sebebiyle TV zarar gördüğünü, raporla tespit edildiğini bildirip zararınızı isteyebilirsiniz.

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım yerde çok sık elektrik kesintisi oluyor. Dediğinizi yapacağım mutlaka. Teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba, dün 50pus8506 aldım, servis sizinle iletişime gececek denildi 24 saat oldu arayan yok. musteri hizmetlerini aradigimda bir bant kaydi televizyonunuzu kendiniz kurabilirsiniz diyor. satin aldığım yer ise kutuyu açmayın garanti kapsamı dışına çıkar gibi saçma bir şey söyledi. sizler kurulumu nasıl yaptınız servisle mi kendiniz mi?
    teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt

amazondan almıştım, philips mh kendiniz kurabilirsiniz dedi kendim kurdum

• exulsa E kullanıcısına yanıt

@exulsa Düzenli ve kısa aralıklarla temizlemiyorsanız kalan izler iyice yapışmış kir/toz karışımlarıdır. Ya da bez iz bırakıyordur. Ben de düzenli temizlemediğim için her temizlediğimde biraz uğraştırıyor. Ama sonuç jelatini yeni açılan bir ekran gibi oluyor.

Panele zarar vermeyecek şekilde temizleme tekniğini biliyorsanız aşağıdaki ürünleri öneririm. Ben OLED ve diğer ekranlarda aynı ürünleri kullanıyorum. Bazı solüsyonlar sabun gibi kokuyor, sanırım içeriyorlarda. O yüzden her solüsyon tercih edilmemeli. Hatta ne alacağınızı bilmiyor veya çekiniyorsanız saf su ve mikrofiber bez kullanabilirsiniz. Saf su dediğim distile su olarakta geçer. Ama bahsettiğim gibi aşağıdaki solüsyonu şahsen yıllardır kullanıyorum, saf su gibi bir şey. Solüsyon ile birlikte gelen mikrofiber bez ekranda toz gibi izler bırakıyor, o yüzden bezini sakın kullanmayın. Onun yerine link'ini eklediğim bezi veya benzer dokuda olanları tercih ediniz.

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.urun.n11.com
    The Solution Lcd Led Ekran Temizleme Temizlik Temizleyici 250 Ml N11.278 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran-temizleme-urunleri/the-solution-lcd-led-ekran-temizleme-temizlik-temizleyici-250-ml-n11278-P489541314

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Yazılımı nereden indirebiliriz hocam ? Arkadaşın verdiği linke baktım birşey yoktur .

• tv uydu yayınında donup resetliyor kendini neden olabilir

• Gereksiz uygulamalari laptop ile kablosuz sekilde tv den kaldirmak veya dondurmak.

1.
    Android TV'nizde Ayarlar > Cihaz Tercihleri ​​> Hakkında > Durum'a gidin ve IP adresini not edin

Not: laptop ile tv ayni ag uzerinde bagli olsun.

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

Sonra Ayarlar > Cihaz Tercihleri ​​> Hakkında'ya gidin, ardından Geliştirici seçeneklerinin kilidini açmak için Yapim Numarasi (build) birkaç kez dokunun.

Artık Cihaz Tercihlerinde kilitlenmemiş Geliştirici seçenekleri menüsünü görebileceksiniz. USB Hata Ayıklama anahtarını bulun ve etkinleştirin.

2. Bu link uzerinden indirin bu programi laptop icin.
    https://adbappcontrol.com/en/

Yukledikten sonra sag ust kosede ip adresi goreceksiniz. Oraya tv nin ip adresini yazip wifi simgesine basarsaniz baglanacaktir.

Android TV'nizde, bilgisayar bağlantısına izin vermenizi isteyen bir uyarı alacaksınız. Tamam'a dokunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 31 Aralık 2022; 16:12:44 >

• shunter kullanıcısına yanıt
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/

Burada yazılımlar var ama A11 olduğu şüpheli zip in içindeki dosya 19.nisan tarihli . denemek isterseniz buyrun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Buradaki yazılım Nisan yazılımı hocam zaten .

• En iyisi güncellemenin gelmesini beklemek

• arkadaşlar merhaba, 50pus8506 aldım tvden çok memnunum ancak standına kurulum yapan servis kaynakli mi genel bir durum mu bilmiyorum tv sağa doğru hafif yatık duruyor. bunu servise söylediğimde geçiştirip gittiler. çözümü var mi?
    fotoğraf ekledim, fotoda belli oluyor durum bu şekilde.

bende de ayni ama pek sallamadigimdan oyle duruyor 1 senedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.E.C kullanıcısına yanıt

gözüm sürekli oraya takılıyor :/

• Philips 58PUS8505 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı 4K Android TV' mi satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.

• Fiyat nedir?

Masa gibi bir şeyin üstüne yorgan/battaniye serip tv’yi ayağı sarkacak şekilde yüzüstü yatırın. Ayağı montaj esnasında düzgünce sıkmamış ya da tek tarafı fazla sıkmış olabilirler, çıkartıp tekrar monte edin hala aynı sorun yaşanacak mı görmüş olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 TB harici diskteki resim videoları izlemek işkenceye dönüştü. Gezinmesi açması çıldırttı beni. Kağnı gibi .

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.