Ben uğraşamayacağıma kanaat getirerek iade etmedim. Ama yeni alacak arkadaşlar en azından almadan bilgi sahibi olsun diye yazıyoruz buraya. |
Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (18. sayfa)
-
-
Dostlar 8807 ile 8808 arasında ne fark var? 65inch 8807 ile 55inch 8808 hemen hemen aynı para.
-
Hz hız farkı var diye biliyorum. 8807 60 hz, 8808 120 hz olması lazım.
-
8807 120hz hocam kendim kullanıyorum, 8808 üst model ve google tv olduğunu biliyorum ama teknik özellikleri farkını detaylı bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu rakamlar üretim yılını temsil ediyordu diye biliyorum yanlış bilgilendirmiş olabilirim.
Sanırım biri 2022 model biri 2023 o halde. Teşekkürler.
-
Aynen evet
Benim hatam. Yanlış biliyormuşum. Teşekkürler düzeltme için.
-
Sorunu çözebildiniz mi?
-
Gecen aylarda guncellememe ragmen hala bende android 11 gozukuyor.Bildigim kadariyla TV ler icin 14 versiyonu cikti ama guncellememe ragmen bende hala 11 ayni sorunu yasayan varmi yoksa philips pus8807leri hala guncellemedi mi?
-
Baktım bendeki de 11 olarak gözüküyor şuan
Yurtdisinda philip 14u yayinlamis olabilir mi ? Turkce olmadigi icin guncelleme almiyor olabilir belki?
-
Sorun dediğiniz şey bir sorun değil ki. Güncelleme demek Android versiyonu yükselecek demek değil. Android 11 in üstü gelmeyecek bu Tv ye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogru buyuk bir sorun degil ama guncellenme vakti geldi diye dusunuyorum 14 surumune veya GGTV ye gecilebilir.
-
Hayır, beinsports sağolsun haberimiz var diyip geçiştirdi. Muhteşem müşteri hizmetleri farkını koydu.
-
Philips televizyonlar nasıl öneriyor musunuz? Kullanıcılar sıkıntı yaşadı mı? Tcl yerine PHILIPS The One 65PUS8909/62 aldım ama philips hiç önerilmiyor. Kutusunu açtırmadım henüz iade edip tcl mi alsam bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlıktaki modeli kullanıyorum gayet memnunum.
-
50PUS8807 kullaniyorum 1.5 yil oldu simdilik sorun yok.Ama TV icin en onemli faktor uzun kullanim omrudur.5 sene sonra ne olur bilemem.Ama simdilik sorun yok ilerki yillarda en azindan 2028 yilina kadar sorun cikarmasin bana yeter :)
-
Merhabalar, bu sorunu çözebilen var mı? 55PUS8808 var, nereden google tv'ye çevirdiysem Beinconnect uygulamasını kullanamıyorum.
-
Arkadaşlar 55PUS8508 kullanıyorum. Ayaklar çok kısa. Soundbarı koyduğum zaman ekranın alt kısmını göremiyorum. Ayakları yükseltmek için bir çözüm var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X