Şimdi Ara

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
22
Favori
28.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • memnun olduğunuz bir hdr ayarı var mı, stremio'da ki hdr içerikler çok karanlık geliyor

• Google play den hiçbir şey indiremiyorum. Depolama alanında yer açın diyor. Hiçbir şey yokki ve depolama alanın böyle gösteriyor. Yapabileceğimiz bir şeyler var mı?

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    1 gb boş yer kalmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçma bir şekilde çözdüm. belki de benim bilgi eksikliğimdi. neyse, ben usb flash bellekten apk dosyası kuracaktım tv'ye. flash bellek takınca tv bunu biçimlendirin gibi bir şey dedi bende okay dedim. sanırım tv'nin kendi hafızası gibi gördü belleği. işte o sırada yukarıda gösterdiğim 1 gb boş yere rağmen google play'den hiç bir uygulama indiremedim -150 mb civarı uygulamalar-. daha sonra bu flash belleği biçimlendirdim ve tv'yi kullanabilmeye başladım.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    öyle yapmanıza gerek yok yüklediklerinizi silin. ağzına kadar dolmuş hafıza boşuna yavaşlatıyorsunuz tiviyi.

• Farklı bir model konusu farkındayım ama biraz aciliyeti var ve sonrasında sorun yaşamamak için buraya da yazıyorum.

Birkaç ay önce Amazon'dan 55pus8508 modelini almıştım ama servisi aradığımda kurulumu kendim yapabileceğimi bir sorun olmayacağını söylediler. Kutuda hasar yok yalnız garantinin başlaması ve olası bir ölü piksel durumunda nasıl kanıtlarız kurulumu kendi yapan oldu mu? Sürece dair bilgi sahibi olan biri yanıtlarsa çok sevinirim.

• Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    aceleniz yoksa gelip kendileri kursunlar çok ileri tarihe vermiyorlar randevuyu. illa kendim kuracağım ben diyorsanız kutuyu açtığınızdan itibaren video kaydına alın başka bir şey aklıma gelmiyor.

• Arkadaşlar 65pus8807 kullanıyorum tv'yi kumandadan kaoatsam dahi usblere gelen güç kesilmiyor. Bu sizde de böyle mi?

• turkay07 T kullanıcısına yanıt
    Gücü mü kesiyor tamamen o program

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.