Bildirim
Philips QG3280 Multigroom 9'u 1 Arada Erkek Bakım Kiti - İncelemesi (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
3380 mi? Braun cruzer 6 body mi? -
Merhaba arkadaşlar philips QG3320 goğüs ve karın bölgesindeki kıllari alir mi yardimci olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı zaman geçmiş. Neler dersiniz şu an? ALmayı düşünüyorum da. Göğüsü 3e vurmak, sakalı sıfır ya da kirli kesmek, fualler düzeltmek, burun kulak için özellikle. -
Philips QG3280'nin vücut için olan başlığın eleği çıktı.
Philips elek temini yapmıyormuş ne saçmalık
Kıytırık başlığa da 55 lira mı ne diyor.
Braun almak lazımmış. Elekleri internette bile satılıyor. -
Ben gür olmayan sakalımı haftada , 2 haftada bir kısaltayım istiyorum. Sıfıra yakın osla yeter ama sıfır yapsa da fena olmaz. Bunun için traş köpüğü vs kullanmak istemiyorum çünkü ciltle temas ettirmeyi en az seviyede tutmak istiyorum. Yani bıçaklı jiletli şeyler değil de saç kesme makinesi tipindekiler daha uygun gibi. Koltuk altlarını da alacağım. boyun ve enseyi de iyi yapıyorsa. Göğsü de 3-4 yapabilirim.
QG3340/16 bunun için uygun mudur philips ya da siz ne önerirsiniz? Şu ana kadar hep king, sinbo gibi şeyler aldım, 1 sene göremeden bozuldular. O yüzden iyi bir şey almak istiyıorum. 150 liraya kadar yolu var.
philips qg3340 114 lirahttp://www.mybaykus.com...rkek-bakim-kiti-tr.html
philips QG3380 169 lira
ya da qg3030 70 lira
bir üst modeli de 200 liraydı. Bunlar arasında pek fark göremiyorum. Daha yüksek fiyat vermeye gerek varf mı sizce? burun aparatı da olsa fena olmaz da şart değil. Kablolu kablosuz kullanmayı pek takmıyorum ama kablosuz olsa tabi güzel olur.
-
-
-
evet yoklar. mini traş başlığı ile bodygroom vücut başlığının elekleri kırıldığı için atmıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: balabanraca
evet yoklar. mini traş başlığı ile bodygroom vücut başlığının elekleri kırıldığı için atmıştım.
Benim de o ikisi kırıldı. Servis 50 lira mı ne istiyor.
Benden de ona yakın bir fiyat istemişlerdi. Sıfırını alır insan 50 tl vereceğine. -
quote:
Orijinalden alıntı: balabanraca
Benden de ona yakın bir fiyat istemişlerdi. Sıfırını alır insan 50 tl vereceğine.
Hocam 17 yasindayim okulda sakal yasak oldugu icin bir makine alacagim bu makineyi sakal icin kullanirken kazima vs yok demi tek geciste aliyormu sakallari?
En GERÇEK YORUMLARI ben yapıyorum almayı düşünenler için. Üniversitedeyiz her zaman para olmaz iyi birşey alalım dedik buna çok methiyeler yazmışlar iyidir heralde dedim aldım keşke videosunu izleseydim ~philips qg3380(170tl ye aldım)~
1- Yanında gelen taşıma çantası çok güzel
2- Üründeki ana başlık ve ense tüyü alma aparatı çok yumuşak alıyor kıl çekme olayı yok
3- Şarjı iyi gidiyor
Şimdi gelelim pişmanlıklara:
1- Üründen çıkan başlıklardan sadece ense alma ve küçük ızgara şeklindeki aparat işe yarar gerisi Çöp
2- Vücut tüyleri icin olan başlık diğerlerinden 2 kat ses çıkarıyor ayrıca koltuk altı için 10 sefer üzerinden geçmek gerekiyor eniyisi jilet
3-En önemlisi de kutuyu açıp da elinize alınca sanki 20 liralık bi ürün hissi var kesinlikle Premium hissi yok bildiğin plastik onca para ver karşılığı bu olmamalı
bunun yerine yine philips in bg2028 isimli ürünü var keşke onu alsaydım media marktta inceledim çok güzel bir his veriyor teknolojik bir görünümü ve yumuşaklığı var alacaksanız bg2028i alin daha ucuza daha güzel en iyi seçim bu olur
4- Philips bu ürün için suya dayanıklı diyor yani suya batırıp iyice daldırıp yıkamayın demeye çalışıyorAyni sony gibi bazı sony'lere de su kaçmıştı
sonuç olarak bu parayı hiç haketmiyor bence bg2028 i alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
QG3380 modelinden var bende, zamanla içerisindeki beyazımsı olan yağ gitti. Metal olan başlığı takınca eskisine göre çok fazla titreşim ve ses yapıyor, çoğu zamanda duruyor kendiliğinden. Diğer başlıklarda herhangi bir sorun yok. Sanırım yağın gitmesinden kaynaklanıyor bu durum, hangi yağdan sürmek lazım buna bilgisi olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_hy
Braun almak lazımmış. Elekleri internette bile satılıyor.
Merhaba elek kısmını bulabildiniz mi? Bende fazla kullanmıyorum ancak ince detaylarda kullanıyorum onunda çok küçük kısmı kopmuş o şekilde de kullanılmıyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: mKisaca
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_hy
Braun almak lazımmış. Elekleri internette bile satılıyor.
Merhaba elek kısmını bulabildiniz mi? Bende fazla kullanmıyorum ancak ince detaylarda kullanıyorum onunda çok küçük kısmı kopmuş o şekilde de kullanılmıyor .
Maalesef elek olarak yok.
Sadece başlık olarak satılıyor.
Onu da fiyatı yüksek olduğu için almadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o şekilde de kullanılmıyor zaten direk çöp mü :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mKisaca
o şekilde de kullanılmıyor zaten direk çöp mü :)
Kısaltmak için bunu kullanıyorum.
Diğerleri için eski makinemi kullanıyorum.
Belki ucuzlamıştır başlıklar, ucuzlayınca alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcalisan
yine bir philips bodygroom konusu fakat kimse braun bruzer body shave'den bahsetmemiş. philips bodygroom kullanıyordum, braunu önerdiler. Philipse göre daha fazla fonksiyonu, işlevi var. Ben kesinlikle daha fazla memnun kaldım ayrıca philips gibi parçaları fahiş fiyatlara satılmıyor. philispte makinenin bir parçasını değiştirmeye kalksanız makinenin kendi fiyatı kadar fiyat veriyorlar. ben braun 5 Body Shaver kullanıyorum ama bunun bir de daha yeni modeli olan Braun 6 Body Shaver'ı varmış (bunun kılıfı daha yumuşak ve eksta gilette fusion bıçağı var ve daha kaliteli). ben burdan aldımhttp://www.netavantaj.com/braun-cruzer-5-body-shaver-vucut-bakim-kiti memnun kaldım. sonuç olarak philips ürünlerine bağlanıp kalmayın braun bu konuda daha iyi bir ürün yapmış.
Braun Cruzer 5 Body Shaver
http://www.netavantaj.com/braun-cruzer-5-body-shaver-vucut-bakim-kiti
Braun Cruzer 6 Body Shaver
http://www.netavantaj.com/braun-cruzer-6-body-vucut-tiras-ve-sekillendirme-makinesi
Hocam philips multigroom qc3280'e sahibim de vücut kılları için olan kısmın ucunun şöyle nasıl desem küçük kağıt parçası gibi bir şey kayboldu acaba nerden bvulabilirim böyle bir şeyi?
servislerden mi
-
Servislerden bulabilirsin. Kendi ürünlerinde yedek parça temini yapıyorlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X