Şimdi Ara

PHİLİPS RQ1275/16 ISLAK ve KURU TIRAŞ MAKİNESİ + PHİLİPS QG3320 BAKIM KİTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çankırı İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 yılı ortalarında Bimeks web mağazasından satın almış olduğum Philips RQ1275/16 marka traş makinesini satıyorum. Traş makinesini bu forumdan tavsiyeler üzerine almıştım, aldıktan sonra bir kaç defa ancak kullandım ve alışamadığım için dolaba kaldırmıştım. Yani anlayacağınız makine sıfır gibidir. Cihazın garantisi halen devam etmektedir. Cihaz ile ıslak ve kuru traş olabilirsiniz ve rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Şu andaki fiyatı yaklaşık 600-700 TL arasındadır. Cihazın yanında hediye olarak gönderilen resimde görmüş olduğunuz Philips bakım kitide sıfırdır ve beraber gönderilecektir. Cihazın garantisi devam etmektedir ve adıma düzenlenmiş olan faturasını da göndereceğim. Bakım kitinin kutusu duruyor fakat tıraş makinesinin kutusu yoktur resimde görmüş olduğunuz taşıma çantası mevcuttur. Alana şimdiden hayırlı olsun diyorum.

FİYATI: 275 TL

ÖZELİKLERİ:

http://www.hepsiburada.com/philips-rq1275-16-tiras-makinesi-pm-sgphrq1275
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=RQ1275/16&slg=tr&scy=TR

PHİLİPS RQ1275/16 ISLAK ve KURU TIRAŞ MAKİNESİ + PHİLİPS QG3320 BAKIM KİTİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 8 Aralık 2015; 11:04:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILMIŞTIR KONU KAPATILABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 10 Aralık 2015; 16:53:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.