Şimdi Ara

philips sa2110 kullanıcıları sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.philpsin bu 1gblik modelini almayı düşünüyorum.3 teknosaya sordum klasör görüntüleme özelliiği var mı diye hep yok dediler.fakat ümraniyedeki radioshackta ürün acıkta duruyodu biraz kurcaladım ve klasör atlama özelliğinin oldugunu gördüm.teknosanın sitesinde 2gblık modelinde klaör atlama var diyor.http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360624&CS_Category=_SBA_714_1662_649_1864&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714.kafam çorba oldu.bu özellik var mı yok mu?birde sesi kısık diyorlar dogrumu acaba sesinin kaliteli cıktıgını biliyorum.alete firmware yapılabiliyormu?creative zen stone ile arasında kaldım.bi yandan teknosadan akırsam 40 liralık hoparlörde geliyo yanında .yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.birde wma dosyalarını da calıo her iki cihaz da .gb yetersiz kaldıgında mp3leri wma yapmayı düşünüyorum sizce kaç tane daha fazla müzik sıgar?şimdiden teşekkürler

• Şuan alet bende..Çokda hoş öle süper bişi aramayanlar için..

Klasör atma var..Başlarken mp3ü seçip klasörüde seçebiliyorsun..Yap 5-6 klasör açarken seçebiliyorsun Aynı zaman usb bellek..

Geldim ses soruna..
    Ses kalitesi aslında çok güzelde..De si var..Kulaklığı klasik kulaklık olduğundan sesi dışardan alabiliyorsun..Ben şahsen aldıkdan 5gün sonra kulakiçi yani kulağıntam içine girebilen silikonlu kulaklık almaya karar verdim,vermeden öncede bi arkadaşdan alı denedim,fark uçurum gibi..

Sana3.00 versiyon gelecek,ben 3.20 ye yükselttim,192 bit üstü mp3lerde kalite farkı bariz oldu..

Kısaca diyim..Ses kalite beni doyurdu,ama alacağın silikonlu iç kulaklık seni tatmin edecek..

Varmı takıldığın ?

• teşşekkürler.ben genelde tam ses dinliyorum.pil ömrü 10 saat diyor.bende sarjlı pil kullanmayı düşünüyorum.iyi bir pil ve sarj aleti olarak ne önerirsin?
  • Gp 1100Mah AAA pil öneririm..
    Gp nin kendi şarj aleti ayda Ataba marka şarj aleti iş görür
  • teşşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.