Şimdi Ara

Philips SA4010 1Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Philips SA4010 modelini almayı dusunuyorum.Ancak MP3 playerlar hakkinda pek bir bilgim yok.
    Bu arada Teknosa da kampaya var.bir philips alana sarj cihazi ve yaninda hoparlör veriyorlar.
    Hafıza 1Gb Fiyati ise 109YTL.

Daha karar vermedim ama bu fiyata ve bu yaninda verilenlere gore cazip geldi ama yine buraya yazmadan edemedim.Sizce bu cihaz isimi gorur mu? yoksa bu fiyata daha iyisini alabilir miyim?

Bu modeli kullanan arkadaslar yorumlarini yazarlarsa memnun olurum.

Murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyagtir -- 22 Mayıs 2007; 18:09:07 >

• Philips kullanan pek yok galiba !!!
  • ewt kullanan pek yok , kulanıpta memnun olan da pek yok

trekstor , iriver , cowon , creative gibi daha iyi mp3 çalarlara yönelmen daha iyi olur

iyi günler
  • bende philips gogear 1 gb war çok memnunum ama sesi biraz az çıkıyo kulaklık kalitesine baglı olarakda degişebiliyo ama bir zaman sonra alısırsın..philipsin kulaklıgını aldımen fazl ses ondan çıkıyo ama modelini bilmiyorum..
  • eski msjım http://forum.donanimhaber.com/m_14180615/tm.htm

18 Mayıs 2007

geçen hafta perşembe günü sipariş verdiğim mp3 player aksamalar nedeniyle bugün elime geçti öncelikli tasarımı çok güzel içinden boyun askılığı çıkmaması kötü ama askılık takcak yer war. sese gelirsek ses denildiği kadar az çıkmıyo ayrıca ses gerçekten tatmin edici çıkıyo yanımdan otobüs kamyon vs geçti ama sesi sonladığımda gerçekten ses fazla geliyo ayrca kapalı bir ortamda ses oldukça yüksek geliyo yüksek sesle müzik dinleyenler alışık olabilir ama bence oldukça iyi ve mükemmel ses veriyo saygılar... ayrıca sesi son yaptığımda cızırtı vs vs yapmıyo equelizer seçeneği var gerçekten güzel bir alet

Philips 4010 + Philips Multilife Şarj aleti + 2 tane AAA 800 Nmh pil + Hama Tripod Hoparlör = 109 ytl

üründen oldukça memnunum.

• PRINHA kullanıyorum mutluyum

http://forum.donanimhaber.com/m_14509160/tm.htm

• Sn Gezer,

Acaba Hama Tripod Hoparlör nasıl ? Memnun kaldiniz mi?
    Bu philips modelinde merak ettigim birde su var :
    Ekran 2 satir bu sarkilar arasindaki gecis tek tek mi oluyor ?
    Örnegin 5. sarkidan 150. sarkiya gidicem.butun sarkilari tek tek mi gecmem gerekiyor mu?
    Hafizadaki herhangi bir siradaki sarkiya tek bir tikla ulasmak mumkun mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar büyük bir ihtimalle murat gezer'in izlenimlerinden sonra bende bu aleti alıcam.
    Magazada cok kisa yaklasik 5-6 saniye sesi dinleme imkanim oldu.sarji yoktu,fazla dinleyemedim ama dinledigim 5-6 saniye beni tatmin etmisti.Belki philipsin eski modelleri iyi degildi ama bu model benimde aklima yattı.

Eger cihazi alirsam bende izlenimlerimi yazicam.Yaninda verilenlerle gercekten uygun bir urun.sarj aletini saymazsak bile fiyattan 40 ytl hoparlörü dus alet size 70ytl ye gelmis oluyor.1 Gb bu fiyat bence cok iyi.
    bir tek beni dusunduren listenin basindaki sarkidan listenin sonundaki sarkiya gitme meselesi.200-300 sarki koysak tek tek gitmeye kalksak epey is.ama cihaz iyise bu ozellik olsun olmasın bakmayacagım.

Murat Gezer'e yorumları icin Tesekkur ederim.Bende en kısa zamanda urunle ilgili dusuncelerimi yazicam.

MURAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyagtir -- 26 Mayıs 2007; 16:46:52 >
  • hoparlar 2x4 W rms gücünde yani bir müzik seti kadar performansı olmasada bir odada herkesin duyabileceği ses çıkartıyor . ben memnunum 2 tane AA pil ile çalışıyor

şarkı geçişleri ne yazıkki tek tek ama geçişler zaten oldukça hızlı 1gb ye zaten 300 den fazla şarkı sığmıyacak ya o yüzden ben pek sorun etmedim

doğruyu sölemek gerekirse ben bu ürünü hediyeleri için aldım şarj aleti pil ve hoparlor için özelliklede hoparlor :)

eğer bunu almasaydım creative 512 mb lik zen neeon modelini alcaktım... bu alet 70 ytl idi hoparlor çıkarırsak ikiside aynı fiyata geliyodu ama 1gb olması cezbetti ses kalitesi eski philips 1020 modeline göre kat kat iyi bende çok düşündüm ama aldım ve memnunum ..
  • Tercihimi Creative Muvo V100 den yana kullandim.

Philipsi uzun bir sure dinledim ve inceledim.Bence iyi bir alet seste cok kotu degil.
    Maalesef Urunün 1gb ve 2gb olan modeleri kalmamis.sadece 512mb ler var.onlarinda yaninda ya şarj aletini veremiyorlar yada hoparlörü, verdikleri hediyelerde kalmamiş.Aslında Urün şuanTürkiye genelinde kalmamış gözüküyor fakat gelecegini soylediler.

Ayni anda bir kac cihaz dinledim. Creative muvo yu dinleyince işte bu dedim.Sesi sonuna kadar açmak mümkün değil.Ses çıkışı gerçekten muthiş.Hatta ses Zen Neeon 2 den bile iyi oldugu soyleyebilirim.Hepsini tek tek aynı anda dinleme fırsatım oldu.

Fiyat olarak ise Muvo V100 'e 107 YTL ödedim.Teknosada 119 YTL aldığım yerdeki fiyatıda 117 YTL idi.
    En son 107 YTL ye bıraktılar.Eve geldim.Bir kaç şarkı yükledim.gerçekten dinlemesi keyif veriyor.
    Çok memnunum.

Philips yanında verilen hediyeler olmazsa alinmaz ama philipste hiç kötü bir cihaz değil.Eger yaninda verilen hediyeleriyle birlikte bulursaniz alin derim.Creative kadar olmasada Philips SA4010 dinlenebilecek bir cihaz.
    Tavsiye Ederim.

MURAT

• hayırlı olsun güle güle kullan bende hediyeleri olmasa creative alcaktım zaten sana pm den de söledim burdada yazmıstım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.