Kaç kahve yaptınız şimdiye kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (35. sayfa)
-
-
Arkadaşlar öğütücü 1 deyken resmini atsanız rica etsem
Benim makine kahve tadı çok zayıf bulanık su gibi kahve veriyor öğütücü diye şüpheliyim ,yukarıda yazdım daha yeniyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
1- suyun sertlik derecesini ölçmeden bilemeyiz ama kireç büyük ihtimal hazır sularda yok denecek kadar az oluyor
2- öğütücü ayarı 1 en ince 12 en kalın şeklinde üstünde de noktalardan anlayabilirsiniz (12 en kalın nokta )
Ayrıca kullanma klavuzunda ilk 300 yada 500 kullanımda 6. Derecede kullanmanızı tavsiye ediyoruz diye bi yazı vardı bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bir senedir kullanıyorum , her gün 6 ufak bardak sanırım
Selam.
Philips 2220 modelini almayı düşünüyordum. Ancak EQ300 modeli sonradan gündemimi girdi. Hangisini tercih etmeliyim?
Birde 2200 ile mesela 4346 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var.
4346 ile yapıp 2200 ile yapamayacağım ne var mesela?
Birde makinada içme suyu kullansak bile bu filtre vs almamız gerekiyor mu illa. Gördüğüm kadarıyla temin etmek kolay değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 6 Ekim 2022; 10:51:5 >
Normal kullanımda 1 yılda contalar ömrünü tamamlıyor demekki. Bence serviste ücretsiz yapılmalı. Arayıp bildirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Conta işini gözünüzde büyütmeyin aliexpressten 10 günde geliyor ve çok ucuz
sütsüz kahve seviyor ve tam otomatik makine istiyorsanız alabilirsiniz..
ama sütlü içecekseniz en az 2231 almalısınız.
temin etmek kolay. zaman zaman 2*3 adet toplu aldım ben.. 4 ayda bir değiştiriyorum 8 ayda bir kireç temizliği yapıyorum riske atmayıp her zaman sıcak kahve içebilmek için. çok aşırı kireç bağlarsa kireç etkili temizlenemez hem sıcaklık düşer hem rezistans çabuk bozulur. %100 kireç temizlenmesi için kireç çözücünün kaynar seviyede 5 dak durması lazım ama cihazlar bunu yapamamakta. o yüzden sık temizlemekte fayda var.
philipsi tercih sebebimiz siemens teki emsal modellere göre daha sıcak kahve, pratik süt köpüğü ve haznenin temizliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Ekim 2022; 22:56:34 > -
ep4346 çoğu yerde 10k.. biri satıyor 8500 e bakıyorum mağazaya daha yeni açılmış 10 adet toplam ürün satıyor. böyle yerlerden hiçbir şey alınmaz. ne bileyim tamir görmüş servis çıktısı iade ürünler olmadığı.. bilindik satıcılardan almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Ekim 2022; 22:59:29 > -
Ben aldım zaten conta. Makinemde 1 aylık. Ortalama conta ömrünü öğrenmek için sormuştum.
Çok erken yıpranmış o zaman normalde 1-1.5 yılda ancak deforme oluyor.
Su arıtma cihazı kullanın . Onun suyundan kireç falan olmuyor.
Bende sorun yok hocam. Diğer arkadaş 1 yıl kullanmış onun makinesinin contalar yıpranmış. 👍
7-9 ekim vatan da ep4346 8500 tl
Amazonda 8390 tl hocam.
-
Öğütürken çevirmekten kasıt öğütücüden harıl harıl ses gelirken mi?
Evet
Amazon da maalesef çok iade ürün bulunabiliyor.. gerçi 4xxx serisi daha iyi çıkıyor.. avrupada 600..800 euro olan makinenin burada bu fiyatlarda şüphelendiriyor insanı amazon italya 800, fransa yok, ingiltere yok, Almanya yok.
Kısaca bu fiyatlara şüphe ile yaklaşılmalı.. acil ihtiyaç değilse belki yeni seri çıkacaktır ama en az 12 binden çıkar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X