kullanılırda 150 tablet bayağı çok.. bitene kadar bayatlar.. varsa çevrede yada forumdan 2 kişi alın. veya her hafta demleme ünitesi temizliğinden sonra tablet temizliği yapabilirsiniz. kaliteli kahve içersiniz 2.link trendyol yükleme linki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 7 Ekim 2022; 22:4:32 > |
Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (36. sayfa)
-
-
2.linkte amazon ve trendyolda satılan kafiltro marka 2 gr lık 100 tablet linki vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde ortaktaşa conta alalım mevzusu vardı ne oldu ona
-
Bende de su kullanımı aynı şekilde ve bir miktar açıklık var hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denizli de olup puly caff tablet paylaşmak isteyen var mı
Aynen tepsi aşağıya düşüyor bütün seride var bu fabrikasyon hatası sadece size özel bi sorun değil...ayrıca evet su birikiyor sorun yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim.
Benim kafamı karıştıran mesele süt meselesi.
Ben kopuk sevmiyorum. İçeceklerimi sütsüz ya da az sütlü tercih ederim.
Aslında kocaman bi kahve köşem var ama manuel uğraşmaktan sıkıldım.
Burada süt mevzusu kafamı karıştırıyor. Ben sütlü icmek istediğimde sütü ısıtma isinin oldukça pratik olmasını istiyorum.
Dedimki 2200 olanı alayım. Az süte bardakta buharı basarım ısınır. Bu bana yeterli olur. Bu şekilde kullanamaz mıyım?
Sorun contaymış , değiiştirdim , sorun çözüldü. Bu setten aldım https://www.robotistan.com/Isıya Dayanıklı Sızdırmaz Conta - VMQ Oring - Kırmızı Satın Al | Robotistanhttps://www.robotistan.com/dayanikli-kirmizi-oring
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah hocam. Bi nebze rahatlamış oldum😅
Bi süre sonra gözünüze batmıyor hocam 🥶 aslında o parçanın ayaklarını biraz uzun yapsalarmış her şey hallolacak ama diğer seriye artık :)
kullanırsınız. ama bir miktar soğuk olur. bir çelik kapta köpük hazırlanıp kahveye dökmek ister istemez kahveyi bir miktar soğutur. derin kap kullanmazsanız sıçrar.. ve bulaşık çıkmış oluyor. yeteri kadar buhar vermezseniz süt sıcak olmayacak, fazla verirseniz 2231 deki fazla köpüklü olacak.
en iyisi cezvede ısıtmak gibi :)
-
Teşekkür ederim. Lattego ekipmanının yoğun köpüğü beni mutlu etmez gibi.
4600 liradan 2200 alacağım gibi sanırım. Biraz video izleyeyim bugün.
rica ederim.. ben makineyi almadan önce frenchpress yapıyor ve sütü cezvede ısıtıyordum.. hatta cezve şeklinde süt köpürtücü almıştım kullanamadım, duruyor öyle
-
Hocam bir soru daha size.
Lattego ekipmanına manuel müdahale imkanı var mi?
Yani süt ısıt seçeneği var mi?
ilk sf 2. mesaja gidip oradaki sütü daha sıcak yapma videosu var..
sütü köpürtürken deliğe bir pipet, ısıya dayanıklı bir çubuk sokarsanız daha sıcak süt daha az köpük alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 9 Ekim 2022; 22:31:36 > -
Weicon marka ya da amazonda satılan ve yurtdışından gönderilen plemont marka silikon gresin yerine linkteki ürünü kullansak olur mu acaba? Gıda onaylı bir ürün. Ürün yorumlarında kullananlar var, soru cevap kısmında da espresso makinelerinde güvenle kullanabilirsiniz demiş firma. Fiyatı uygun baya, 90 tl. Weicon ürünü için satıcıya son tarihini sordum 06/2023 diye cevap verdi, 1 yıldan az bir süre kaldığı için çoğu çöpe gidebilir.
Bu sebeple linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Ürünün son tüketim tarihi (Satıcıya sordum, 1 yıl raf ömrü var diyor) geçse bile fiyatı çok uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Çok uygunmuş fiyatı teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X