Şimdi Ara

PHILIPS SHN-2500 (27.75 YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PHILIPS SHN-2500 kulaklık hl.bilgisi olan var mı? tavsiye edermisiniz? adese de 27.75 ytl den satılıyor.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.040.1245.0048

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhae -- 4 Haziran 2008; 16:07:07 >

• bu kulaklık beş para etmez. üzerine 20 lira daha koy ep-630 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

bu kulaklık beş para etmez. üzerine 20 lira daha koy ep-630 al

arkadaşa katılıyorum.philips kulaklıklarından memnun olan pek kimse görmedim.
    bende bizzat ep 630 kullanıyorum ve çok memnunum.sende 20 daha koy ep 630 al.
  • şu ana kadar bir umut dedim 3 4 philips modeli kullandım en iyisi 60 70 ytl kanal tipi idi mx 200 kadar kaliteli ve hoş ne bass ne mid ne de tiz verebiliyordu.Sony iyidir fakat philips ne lcd ne kulaklık ne ses sistemi bence beş para etmez markadan işi götüren bir şirket.
  • cevaplar için teşekkürler, galiba ep 630 alacağım
  • bi de bazı arkadaslarım demıyo mu philips kulaklıklar cok iyi diye

hayatlarında baska adam gıbı marka kullanmamıslar sonra gelıyolar philips cok iyi.bi arastır bak bakalım.3 tane philips kulaklık kullandım ben kullanmaz olaydım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

bi de bazı arkadaslarım demıyo mu philips kulaklıklar cok iyi diye

hayatlarında baska adam gıbı marka kullanmamıslar sonra gelıyolar philips cok iyi.bi arastır bak bakalım.3 tane philips kulaklık kullandım ben kullanmaz olaydım

katılıyorum.bende daha 4 gün önce philips she7850 aldım 30 lira verdim,ama o paraya bile değmez hakikaten.ilk defa bi kulaklığa bu kadar para veriyorum.genelde evde amfiden dinliyorum.yolculukta işe yarar alayım dedim ama hakikaten önce araştırmak gerekiyor.hiç memnun kalmadım.markaya verdik parayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • philips markaya ve görünüme ören veren bir marka ses olarak beş para etmez...
    sony içinde öyle üst serileri harici işe yaramaz
  • TAVSİYE ETMEM

27 YTL YE DAHA GÜZEL VE SAĞLAM SES ÇIKIŞLI KULAKLIKLAR VAR!...

BENDE AYNI BU PHILIPS E BENZER,,CREATİVE EP-630 KULAKLIK VAR ÇOK MEMNUNUM HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIM!.. PHILIPS ALACAĞINA GİT CREATİVE LERDEN Bİ TANE KULAKLIK AL
  • bunu alacağına sennheiser mx200 alabilirsin.
  • Philips kulaklık asla.......
  • aynen katılıyorum kulaklıkları ses kalitesi yüzünden çok zayıf benim şu an kullandığım sennheiserin en düşük fiyatlı modeli mx 160 bile philips kulaklıklardan çok daha iyi tecrübelerimle sabittir
  • 16.5 ytl ye bir tane aldım haram olsun 1 ayda bozuldu ya
  • Çoğu insan creative, shure, sennheiser, bilmez... O yüzden philips ve sony e yönelirler. Sonrada kendi kulaklıklarını öve öve bitiremezler. Bir de sennheiser, shure denese
  • ben bundan aldım sesi %70 azaltıyor yolda yürürken müzikten başka yanınızda minibus korna çalsa duymuyorsunuz ama o sesi dağıtan adaptörü işi bozuyor bende mavibilgisayardan 40ytl verme gafletinde bulundum sanırım abime hediye edicem kendime creative alıcam neyse giden para olsun
  • cevaplar için teşekkürler. ben de creative ep-630 siparişi verdim onu bekliyorum. çoğu kişi memnun inşallah bende memnun kalırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.