Philips Smart Tv İçin kablosuz klavye seçimi
-
-
Logitech klavye işini fazlasıyla görecektir. -
Güncel ... -
Logitech daha iyidir, kalitelidir. -
8 yıl sonra hala satılıyorlar, konuyu açan arkadaşın sorduğu soruyu tekrarlıyorum ancak arada 4 kat fiyat farkı olursa hangisi alınmalı? Logitech K400 225 TL, Goldmaster 53 TL...... Sony Android TV de kullanılacak......
-
benim tv de sony. klavye ye ne gerek var kumandaya ne konuşsan yazıyor. ama illede takayım dersen ucuz olanı al. gerçi usb alıcılı klavye fare seti alırsan internet tarayıcısını da rahatlıkla kullanırsın. çalışıyor usb alıcısı takılınca. logi sorunsuz birde pil derdi olmaz. ben takıp unutuyorum. bence loginin hiç düşünme al. sürekli kullanırım dersen.
-
Bendeki ne konuşursan Youtube tan birşey bulup oraya yönlendiriyor, televizyondan Youtube seyretmediğim için de benim işime yaramıyor. Televizyona PC bağlı olduğu için halihazırda kullanılan bir takım kablosuz klavye mouse seti var. İkinci bir set kalabalık yaratacağı için touchpad li mini klavye yada klavyeli air mouse gibi daha kompakt bir çözüm gerekiyor.
-
az paraya kıyarım dersen 3 cihaza bağlanan bluetoot bir cizhaz al logiden .
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-k375s-920-008178-fiyati,94326357.html
çok artımıs fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X