Şimdi Ara

PHILIPS SMART TV INPUT LAG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba philips smart tv var bende.ama gta 5 oynarken bariz kasmalar yaşiyorum onceden tuplu tvde oynarken daha akici oynuyordum.tv de oyun modu var mi acaba bulamadim da.pixel plus,hd natural motion ve 100 hz clear lcd ayarlari var bunlari ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka vardır oyun modu

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

Mutlaka vardır oyun modu

Ben göremedim sen biliyosan gösterir misin bana

• input lag ile oyunun kasması çok farklı şeyler yalnız
  • Up

• Oyun modu yok. Ekstra ozellikleri kapatacaksin pixel plus pure motionun vb oldugu menudeki ozellikleri.

Oyun icin renk modunvar sadece ama o kasmaya etki yapmaz

• Görüntü işlendiği için kasmalar yada atlamalar yapar. Oyun modu vardır herhangi bir menünün altına koymuş olabilirler. Bulamıyorsanız da tüm görüntü işlemelerini devre dışı bırakın aynı şey sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV-Out Sorunu
    23 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Görüntü işlendiği için kasmalar yada atlamalar yapar. Oyun modu vardır herhangi bir menünün altına koymuş olabilirler. Bulamıyorsanız da tüm görüntü işlemelerini devre dışı bırakın aynı şey sonuçta.

Tum goruntu işlemlerini nasil devre disi birakacagim

• Ben oyun salonu işletiyorum. Şu zamana kadar kullandığım markarlar samsung, toshiba, lg ve sony oldu. Hepsinden memnundum ama bir gün babam çıkıp gelmiş, philips tv almış. Aman allahım oda ne, beynimden kaynar sular boşaldı. Bu kadar nalet görüntü veren bir tv görmedim diyebilirim. Herneyse siz ayarlardan gereksiz özellikleri kapatın, bir nebze düzelir. Birde oyun modu bazen ayalar-genel kısmındada olabiliyor, resim bölümünden hariç olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Ben oyun salonu işletiyorum. Şu zamana kadar kullandığım markarlar samsung, toshiba, lg ve sony oldu. Hepsinden memnundum ama bir gün babam çıkıp gelmiş, philips tv almış. Aman allahım oda ne, beynimden kaynar sular boşaldı. Bu kadar nalet görüntü veren bir tv görmedim diyebilirim. Herneyse siz ayarlardan gereksiz özellikleri kapatın, bir nebze düzelir. Birde oyun modu bazen ayalar-genel kısmındada olabiliyor, resim bölümünden hariç olarak.

Hicam su pixel plus òzelligini kapatinca oyun biraz daha akici oldu ama hala işikli sahnelerde kasiyor

• Hocam bende 7008k modeli var, ayarlarda oyun modu var, en azından home tuşuna basıp kaynaklardan konsolun bağlı olduğu hdmi girişini özelleştirip oyun konsolu diye seçebilirsiniz. Görüntü işleme ayarlarının tümünü kapatmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Hocam bende 7008k modeli var, ayarlarda oyun modu var, en azından home tuşuna basıp kaynaklardan konsolun bağlı olduğu hdmi girişini özelleştirip oyun konsolu diye seçebilirsiniz. Görüntü işleme ayarlarının tümünü kapatmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Hocam pixel plus òzelligigini kapattim ama yinede oyunlarda fps düşüor şu oyun modunu nasil bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Görüntü işlendiği için kasmalar yada atlamalar yapar. Oyun modu vardır herhangi bir menünün altına koymuş olabilirler. Bulamıyorsanız da tüm görüntü işlemelerini devre dışı bırakın aynı şey sonuçta.

Kardeş benim tv de görüntü ayarlarında oyun modu diye birşey yok ama SABC diye bir seçenek var. görüntü ayarlarını kendi yapıyor. yani kontrast parlaklık vb. kendin ayarlayamıyorsun. yani oyun modu sabc seçeneği mi?
  • XXXmeraklıXXX X kullanıcısına yanıt
    oyun modunun illa olması gerekmez oyun modu kısayoldan tüm özellikleri kapatır input lag ın düşmesini istiyorsanız tv nin tüm görüntü iyileştirme özelliklerini kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

oyun modunun illa olması gerekmez oyun modu kısayoldan tüm özellikleri kapatır input lag ın düşmesini istiyorsanız tv nin tüm görüntü iyileştirme özelliklerini kapatın

Saol kardeşim. Bir sorum olacak. SABC diye bir seçenek var bu etkinleştirildiğinde görüntü ayarlarını kendin yapamıyorsun, kontrast parlaklık vs. Otomatik olarak yapılıyor, ama izlediğin sahneye göre görüntü ayarları değişiyor. Bu şeçeneği de kapatayım mı? Kaç gündür soracak yer arıyordum, Cevap verirsen sevinirim kardeşim.
  • XXXmeraklıXXX X kullanıcısına yanıt
    SABC ın hangi ayarları kapsadığına bağlı kontrast,parlaklık tarzı ayarlar input laga etki etmez benim bahsettiklerim gürültü fitresi vs. tarzı ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

SABC ın hangi ayarları kapsadığına bağlı kontrast,parlaklık tarzı ayarlar input laga etki etmez benim bahsettiklerim gürültü fitresi vs. tarzı ayarlar

Ben SABC seçeneğinin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü izlediğin sahneye göre görüntü farklı olduğu için görüntüde sürekli değişmeler oluyor. Bu yüzden bu seçeneğin de görüntü iyileştirme ayarı olduğunu düşünüyorum. Ve kapalı tutulması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXmeraklıXXX -- 3 Kasım 2015; 20:11:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.