Şimdi Ara

Philips Smart TV - IPTV - Digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şimdiden cevap veren herkese çok teşekkkür ediyorum. Ben görme engelli olduğum için, aşağıda soracağım soruları madde madde yazabilirseniz, ben de eşim ile veya ablamla birlikte işlemleri deneyeceğiz.
    Elimde Philips markalı akıllı bir tv var. Ama Androidli değil. Model ismi 32PFS ile başlıyor. Açıkçası çok üstün bir cihaz değil. Kumandada Smart TV tuşu var. Ona basınca uygulamalar çıkıyor. En üstte de App Galeri diye bir kısım var.
    Şimdi size sormak istediğim şu:
    1. Uygulama listesinde Digiturk Play var ama açınca bu uygulamayı yeni sürümü ile beraber kullanabilirsiniz diye mesaj çıkıyor. TV nin güncelleme vs. hepsini yaptım ama aynı mesaj yine çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba?
    2. Ücretli IP TV kullanıyorum PC de ve telefonda sorunsuz izliyorum. Ancak TV de izlemek için uygulama listesinde herhangi bir player bulamadım. SSIPTV diye bir uygulama var ama elimdeki linki nereye gireceğimi bulamadık. Yani bana ekrandakileri seslendiren ablam ve eşim maalesef bulamadı.
    3. BeIN Sports uygulaması olmasına rağmen BeIN Connect programını bulamadım. Bir şekilde bunu kurmanın bir yolu var mıdır acaba? Çünkü benim BeIN Connect hesabım var.
    Yukarıdaki sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.
    Hayırlı günler.
    Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Philips Smart TV'ye IPTV ve Digiturk Kurulumu

Philips Smart TV'nizde IPTV ve Digiturk'ü izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

IPTV Kurulumu

• Philips TV'nizde App Store'u açın.
    • "IPTV" veya "M3U" anahtar kelimelerini kullanarak IPTV uygulaması arayın.
    • Uygun bir IPTV uygulamasını seçin ve yükleyin.
    • Uygulamaya geçin ve IPTV sağlayıcınız tarafından sağlanan M3U oynatma listesini girin.

Digiturk Bein Connect Kurulumu

Philips Smart TV Bein Connect Yükleme:

• Philips Smart TV'nizde App Store'u açın.
    • "Bein Connect" anahtar kelimesini kullanarak Bein Connect uygulamasını arayın ve yükleyin.

Philips TV Bein Connect Yok:

• Bazı Philips TV modelleri Bein Connect uygulamasını desteklemeyebilir. Bu durumda, uyumlu bir akış cihazı (örneğin, Google Chromecast veya Amazon Fire TV Stick) kullanabilirsiniz.

Philips Bein Connect Nasıl Yüklenir:

• Philips TV'nizde App Store'u açın ve "Bein Connect" anahtar kelimesini arayın.
    • Uygulamayı bulun ve "Yükle" düğmesine tıklayın.
    • Yükleme tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve Digiturk abonelik bilgilerinizle giriş yapın.

Bein Connect uygulamasını kullanarak Philips Smart TV'nizde canlı yayınlar, filmler ve diziler izleyebilirsiniz. Uygulama, 4K içerik desteği ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

• Merhaba .ssiptv liste ekleme, resimli anlatıma buradan bakabilirsiniz.

vizyonIPTV
    SS IPTV - ssiptv kurulum iptv server ekleme resimli anlatım
    https://bit.ly/2El43DV

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraSakall

Merhaba .ssiptv liste ekleme, resimli anlatıma buradan bakabilirsiniz.

https://bit.ly/2El43DV
    Selamlar hocam,

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Fakat görme engelli olduğumdan dolayı maalesef resimleri okutamadım. Bir de biraz karışık geldi bana. Siz önceden kullandıysanız, kısa kısa yazabilir misiniz peki?

Kusura bakmayın yoruyorum sizi ama...

Saygılarımla...

• Merhaba,ıptv için

arkadaşın verdiği linki,ablanız veya eşinizden rica edin,bilgisayarın adres çuğuğuna yazsın,çıkan yazılarda,madde madde anlatıyor,elinizdeki linki yapıştırma işini zaten resimlerle tek tek gösteriyor,oradan işlemleri tamamlayabiirler.

2-Bein connect ve digitürk play farklı şeyler,yani abonelikleri farklı,eğer beincennect üyeliği varsa,yapabileceğiniz en iyi şey bilgisayardan connecte girip,hdmı kablo ile tv ye bağlanıp görüntüyü direkt tv den izlemek.Çünkü bein cennect uygulaması tv de yok

saygılar..
  • serden kullanıcısına yanıt
    Selamlar Hocam,

TV den SS IPTV uygulaması ile sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabildim. Ancak TV nin bir etkisi var mıdır bilemiyorum ama kablosuz bağlantıda yayınlar 20 - 30 dakikadan sonra kesintiye uğruyor ve tekrardan Wi-Fi ile bağlantı kurmamı istiyor. Kabloluda ise ilginçtir yayınlar 20 - 30 saniyede bir siyah ekran hatasına düşüp, tekrardan yayın açılıyor. Acaba Cat6 kabloda problem var mı diye düşünüyorum.

Yani anlayacağınız pek de sağlıklı bir bağlantı kuramadım.

Peki hocam Digiturk Play uygulaması neden çalışmıyordur? Yani çalışıyor ama bir uyarı veriyor. "Digiturk Play 'in TV ler için yeni sürümünü kullanın" gibi bir mesaj çıkıyor. Gerçi iptv doğru dürüst çalışsa Digiturk Play 'e de gerek kalmaz.

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Hayırlı günler...

• OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,t vye kablosuz bağlanmayın,çünkü Türkiyede maalesef internet hızının yüksek olması gerekiyor,en iyisi kablo bağlantısı.. cat6 kablosundan olacağına ihtimal vermiyorum.maalesef aldığınız iptv server yeterli değildir.

Belirttiğim gibi digitürk play aboneliğiniz varsa,sorun olmadan seyredersiniz,ama bein connect aboneliği farklı bir uygulama,tv de beinconnect uygulaması yok,onun için bilgisayarda connecte girip ekranı tv ye bağlayın.saygılar
  • serden kullanıcısına yanıt
    hocam cevaplar için teşekkür ediyorum. Ancak ben IPTV Serverdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Zira cep telefonundan farklı uygulamalarla veya bilgisayardan izlerken herhangi bir takılma olmuyor. Belkide Tv'nin özelliklerinden kaynaklanabilir. Ben digiturk play uygulamasının açılmadığını yazmıştım. Aslında eğer açılırsa yayınlar takılmazsa oradan satın almak daha mantıklı olabilir. Tekrardan ilginiz için teşekkürler. Hayırlı geceler.

• Philips TV Tüketici Danışma Merkezi 0 850 222 44 66 bu numarayı arayp sorunuzu iletin,buna göre digiplay alırsınız.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Philips TV Tüketici Danışma Merkezi 0 850 222 44 66 bu numarayı arayp sorunuzu iletin,buna göre digiplay alırsınız.saygılar
    merhabalar. Hocam bu numarayı vermeniz çok iyi oldu. Çok teşekkür ediyorum. Umarım Digi Play de aynı problem yaşamam. İlginiz için teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler.

• Rica ederim inşallah sorununuz giderilir.saygılar..Hayırlı geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.