Şimdi Ara

philips sn6500 ü acces point gibi kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Elimde philips sn6500 modem atıl olarak durmakta.

uzak arkadaşımdan, rtl8187 chipsetli gsky usb wifi alıcıyla internete bağlanmaktayım.

bu interneti sn 6500 modemle wireles olarak kendi evime dağıtmam mümkün müdür.
    Kaynak: Wardomhttp://www.wardom.org/showthread.php?t=294989

bu konuyla ilgli başka modemlere ait yazılar okudum ve uyguladım başarılı olamadım.

yapabilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

işletim sistemim lap top ve desktop windows 7.

• Merhaba,
    Aşağıda yazdıklarım Win XP içindir. Diğer Windows versiyonlarında da benzer ayarlar vardır.
    Benim önerim şudur:
    İnternete kablosuz olarak bağlı olan bilgisayarda Ağ Bağlantıları bölümüne girin. Orada kablosuz ağ kartının özellikler bölümünde Gelişmiş kısmına girin. Orada internet bağlantı paylaşımı bölümünde ilk seçeneği işaretleyerek internet bağlantısını paylaşın. Bu aşamadan sonra bilgisayarın diğer ethernet kartının IP'sinin 192.168.0.1 olduğunu göreceksiniz.
    Philips sn6500 adsl modemin arayüzüne girip LAN ayarları bölümünden DHCP'yi iptal edin. Aynı yerde modemin IP'sini 192.168.0.X gurubundan bir IP ile mesela 192.168.0.200 olarak değiştirin.
    İnternete bağlı olan bilgisayar ile philips sn6500 modemi ethernet kablosu ile birbirine bağlayın.
    Bu aşamadan sonra ister ethernet kablosu ile isterseniz kablosuz olarak internete çıkabilmeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 22 Temmuz 2009; 10:55:44 >

• cevabın için teşekkürler. ama söledikleriniz windows 7 de tam olarak aynı şekilde olmadığı için beceremedim. sanırım xp ye dönmek zorunda kalacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.