Şimdi Ara

Philips Soundbar 249 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2artı8

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

benim için ürün yarın iade şeklinde olacak.gerçekten ses vs herşey güzel ama telefondan bluetooth üzerinden bütün youtube şarkıları akıcıyken,bilgisayarın blutooth u üzerinden şarkıların devamlı takılması can sıkıcı oldu.telefonuyla müzik dinleyenler için kaçınılmaz fırsat ama telefonla bilgisayarı aynı anda test ettim devamlı bilgisayarda youtube ta takıldı,hatta bilgisayarda sorun vardır diye bilgisayarıda kulaklık ve philips ile test ettim ama nafile....

Sorun bilgisyarda olabilir. Bluetooth sürücüsünü güncelle istersen. Başka bilgisayar varsa onda da deneyip karşılaştırabilirsin.

maalesef iade ettim

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Siparişim daha ulaşmadı elime inşallah problem genel değildir. Şans isi derler hep bakalım ne olacak bekliyoruz
  • Teknosa ürünü göndermedi teknik problemlerden dolayı ödemenin iade edildiği bilgisini verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de shop90'dan almıştım. Apartman dairesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün.
    Sesi ne çok fazla ne çok az. Kararında bir cihaz.
    İlla 5+1 istiyorum demiyorsanız ben memnunum.
    Bluetooth ile cep telefonumdan da müzük dinlemek için kullanıyorum, ses kesilmesi yaşamadım, ama bluetooth özelliğini çok fazla kullanmıyorum açıkçası bana rast gelmemiş de olabilir.
    bu arada samsung televizyonum var, Televizyona hdmi ile bağlayınca sesi tv kumandası ile kontrol edebiliyorsunuz. Optik kablo ile bağlamanızı tavsiye etmem.
    2 kumanda kullanmak yorabilir.
  • residentevil01 kullanıcısına yanıt
    Benim ürünüm sorunsuz teslim edildi
  • ben almıştım,hemen iade ettim.bilgisayar blutut üzerinden youtube taki videoları kesinlikle dinleyemezsiniz,devamlı takılma oluyor.

270tl ye samsung 290w aldım,hiç bir sorun yok.ayrıca samsung un woofer kablosuz ve samsung telefonlarla full uyumlu olmasıda cabası.
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Şansımıza artık ne yapalım başka fırsatları değerlendireceğiz :)
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Nereden aldın samsung'u kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: residentevil01

Nereden aldın samsung'u kardeş ?

hepsiburadada geçen hafta kampanya vardı,başka bir başlık altında paylaşılmıştı
  • residentevil01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hayatımda ilkdefa istemeyerek de olsa teknosa dan alışveriş yaptım, aslına bakılırsa bende onlardan bir atraksiyon beklemiyor değildim ama beni şaşırttılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.