Şimdi Ara

Philips SPC 600 NC Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün kuzenin bilgisayara windows 7 kurduk dandik casper webcam i ni bile otomatik yükledi gaza gelip evdekinede yükledim herşey güzel bi tek başlıktaki kamera driver ını yükleyemedim:D aradım taradım bulamadım cd den denedim aygıt yöneticisinden yaptım olmadı acaba bunu kullanan varsa çalıştırabildiyse yada bir fikri olan varsa banada yardımcı olabilir mi

• Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olmayayım ancak ufak bir sorunum var. Aynı kamera bir kenarda duruyordu ben de pcye takayım kalsın dedim. Önce philipsin sitesinden Win7 driverını indirdim kurdum yeniden başlatıp kamerayı taktım ancak kurulum gerçekleşmedi. Daha sonra dedim diğer pcde deneyeyim, onda da aynı işletim sistemi var; ona da aynı işlemleri yaptım ve sorunsuz çalıştı. Ne yaptıysam aynı kamerayı bu pcde çalıştıramadım. Bunun nedeni ne olabilir? Daha öncede başıma gelmişti sonradan halletmiştim ancal şimdi hatırlayamadım nasıl olduğunu. Bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim..
  • Bende de aynı sıkıntı var.
  • Forumda cevabı verilmiş ilk önce bi arama yapsanız canınızda sıkılmaz beklemekten

http://forum.donanimhaber.com/m_35494172/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.