Şimdi Ara

philips süpürge tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
18.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepa 13 filtreli, toz torbasız, küçük, kullanışlı bir philips marka elektrikli süpürge almak istiyorum. modeller hakkında bir fikrim yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler.

• Hepa 13 diyince çok fazla model kalmıyor ama piyasadaki ideal ve çok kişinin memnun kaldığı marathon serisine ait 9205 ve 9225 modellerini incelemenizi tavsiye ederim,9225 de otomatik filtre temizleme var ve emiş gücü 9205'den 40 w daha fazla..fiyatlar 500 den başlar 900 e kadar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: demetbuket

hepa 13 filtreli, toz torbasız, küçük, kullanışlı bir philips marka elektrikli süpürge almak istiyorum. modeller hakkında bir fikrim yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler.

Toz torbasızın temizligi daha zordur kaliteli filitre kullanan toz torbalı tercih edin miele veya nilfisk üst sınıf makinalar daha hijyendirler.yıkanabilen hepa filitrelere ragbet etmayin 2,3 yıkamadan sonra özelligini kaybederler. koku kacınılmaz olur .
  • peki bana önerebileceğiniz en fazla 350-400 e kadar bir marka ve modeli varmı benim için önemli olan çekiş gücünden çok dışarı toz vermemesi
  • hepa 13 e takılmamammı gerekiyor bilemiyorum
  • quote:

peki bana önerebileceğiniz en fazla 350-400 e kadar bir marka ve modeli varmı benim için önemli olan çekiş gücünden çok dışarı toz vermemesi

Söylediginiz fiyat aralıgında tozu dışarı atmayan makina yok öyle bir makina için toz torbalı olmak şartıyla 1000 tl üzerine cıkmanız gerekiyor 500 tl altındaki makinalar hepsi aynıdır zamanla koku olacaktır. koku demek zaten toz demektir.makinada çekiş gücünü düşünmeyin cok ceken makina iyi makina demek yanlıştır bendeki makina 800 wat makinaların üzerinde yazan 2000 wat gibi degerler reklam degerleridir.bu arada sulu süpürgeyide evinize sokmayın saygılarımla.
  • çok teşekkür ederim. gerçekten çok aydınlatıcı oldu. kafamdaki bazı soru işaretleri gitti. şimdi daha kolay seçebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok teşekkür ederim. gerçekten çok aydınlatıcı oldu. kafamdaki bazı soru işaretleri gitti. şimdi daha kolay seçebilirim.

Merhaba, süpürgemarket firması olarak DH kullanıcılarının elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuar konusundaki sorularına cevap vermeye çalışıyoruz. Philips 'in birçok modelinde aynı filtre kullanılıyor. Bu filtrenin birkaç çeşidi var bunlardan biriside HEPA 13 yıkanabilir olanı ve bizim satışımızda bu ürün var. Torbalı Performer serisi yada torbasız Marathon serisinide tercih etseniz her 2 seride de aynı filtre var. Aşağıda her 2 serinin en popüler modellerindeki filtreyi paylaşıyorum.
    FC 9170 Performer
    FC 9205 Marathon

• http://www.philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/powerpro-2100-w-parke-fc8766_01/prd/

bence paraya biraz kıyın bu ürünü alın. sanırım 400 TL civarında çıkıyor akakce sonuçları
  • PowerPro'ya bence hiç bulaşmayın. Hele ki aldığı tozu kaçırmaması sizin için önemli bir ölçütse asla bulaşmayın.

Philips'ten alınabilecek en iyi süpürge bence Performer.
  • Philips Silent Star'ı aldım ben.
    http://www.philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/silentstar-2000-w-fc9310_02/prd/
    Emiş gücü çok iyi. Evim parke kaplama. Süpürdükten sonra bütün evi siliyorum ve temizlik suyu hala berrak kalıyor.
    Çok sessiz olması da cabası. Çalışan bir bayan olarak benm önceliğim emiş gücü ve sessizlikti. Bu modeli tercih ettik.
    Bir de o zamanlar evimister.com diye bir site vardı. 400 tl ye almıştık.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Çok yakın bir arkadaşım da yaklaşık 6-7 aydır performer'ı kullanıyor.
    http://www.philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/performer-2000-w-fc9170_07/prd/
    O da çok memnun. Hatta şu an İstanbul Bilişimde kampanyası var.
    %40 indirimde..

• herkese teşekkür ederim. ben bir arkadaşımın önerisi üzerine teknosadan kampanyalı 339.00 tl.ye LG VK 7920 aldım. istediğim bütün özellikler var. hepa 13, toz torbasız, toz sıkıştırma özellikli. makine geldi, çok beğendim. inanılmaz kullanışlı. inşallah ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım. parkeler müthiş. inanın nerdeyse silmeye gerek kalmıyor. arkadaşım 1,5 senedir kullanıyor, özellikle toz sıkıştırma özelliğinden çok memnun. temizlerken kalıp halinde attığını, çok kolay temizlendiğini söylüyor. ben henüz temizlemedim. çok erken ama tavsiye etmek istiyorum.
  • arkadaşlar 3 ay önce philips maraton 9205 aldım silindir filtre yırtılmadığı sürece ömür boyu yıkanabiliyormuş memnunum bu açıdan ama yeni alıcaklara tavsiyemdir bütçeniz uygunsa bir üstü model olan otomatik filtre temizleme özellikli gri renkli olanını alın onun dışınca süper cihaz bilginize..
  • philips marathon 9205'i 5 yıldır kullanıyorum.

Her yıl bir silindir filtre almak zorunda kalıyorum, filtre dolduğunda makina çalışmıyor.

Temizlemeye kalkarsanız tamamen toza bulanabilirsiniz. Kazanacağınız ekstra sürede ancak 1-2 ay olur.

Silindir filtreyi son aldığımda 85 TL fiyatı vardı.

Arkasındaki filtrede 25 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.