Şimdi Ara

Philips'te Kulaklık Farkedermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben Yeni ßir mp3 çalar almayı düşünüyorm Fakat almayı düşündüğüm mp3'ün ses Kalitesi Güzelmiş Fakat Ses Seviyesi ßiraz Düşükmüş..
    Mesela çok kalabalık ßi yerde Gezdiğimiz Zaman yada otoßüste gittiğimiz Zaman Fazla ses gelmiomş diolar

Acaba ßu Mp3'ün orjinal kulaklığını değil de ßaşka ßi Kulaklık alsam Daha Fazla Ses alaßilrmiyim Lütfen yardım edin Yorumlarınıza göre ßu mp3 çaları alıcam.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360578&CS_Category=_SBA_714_1662_649_1864&CS_Catalog=_MP3

• Sesin artmasını sağlayamasanız bile alacağınız ses yalıtımlı bir kulaklık sayesinde cihazdan daha iyi verim alabilirsiniz. Normal kulaklıklarda dış sesi bastırmak için sesi artırırsınız ama ses yalıtımlı kulaklıklarda dış ses yalıtıldığından dolayı, düşük ses seviyelerinde bile rahatlıklar müzik dinleyebilirsiniz.
  • Cevap için teşekkürler ßi sorum daha olucak

Kulak içi kulaklıklardan alırsam da ßu ses'in artması olayı Farkedermi?
  • ARkadaş,senin bu alacağın MP3 den bende de var; gerçekten güzel bir cihaz

zaten ya bunu al, yada Samsung'un çeşit çeşit renkte olanlarından al; o Samsung'larda ses kısıklığı sorunu da yok ayrıca, ama tuşların dokunmatik olması biraz "kıl" bi durum onda da...

Neyse, senin sorununa gelelim, evet cihazın sesi kısık... Ben bu sorunu aşmak için Kulak-içi kulaklık aldım, onu kullanıyorum.. Çok işe yarıyor, artık otobüslerde falan hiç rahatsız olmuyorum.. Sesi doğrudan kulak kanalına gönderdiği için, bu kulaklıklar gerçekten keyifli müzik dinlemeni sağlıyorlar...

Kulaklık tavsiyesi dersen, Philips SHE8500 kullanmıştım, çok memnun kalmıştım. Ama kablosunu kopardım (yanlışlıkla).. Ama pekala da başka marka kulaklık alabilirsin..

Ben yine SHE8500 almayı düşünüyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaelthas -- 25 Aralık 2007; 23:55:01 >
  • Mp3 seçiminiz güzel fakat kulak içi kulaklık olarak;SHE8500 VEYA SHE9500 almayın.. ses olarak creative ep630 alın bence.. Bu iki philips kulaklığı da kullandım.. sonra ep630 aldım... creative çok daha iyi ve bariz ses kalite farkı var
  • Teşekkürler beyle cevaplar için..

öyleyse kulaklık ßir nebzede olsa sesi arttırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.