Şimdi Ara

philips tum modeller için turksat 4 a repair dosyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ simgesini nasıl cikariyorsunuz. bu kadar basit. facebooga girerken adresimi yazamiyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    uslubuna biraz dikkat et
  • @ simgesini facebook a girerken bulabiliyor musun ateş kardeş. biliyor musunuz bilmiyorsanız nerden bulup ogrenebiliriz. ateş kardeşcigim.

• ablama Philips 6309 aldik vatandan.
    ama sık sık kanal degistirirken kapanma ve çok agir kanal geçişleri oluyormuş. 25 gün oldu. tv yi samsung led tv ile drgistirmek istiyorum. ne yapmam lazim. Böyle bi hakkim var değil mi. vatani mi arayacağım.

• tv ini üst version hariç bence degiştirme.
    samsung dan çok daha iyi.

servis çagırmanı.vatanı arayip durumu anlat tv nin aynı model ile degişimini veya ücret talep etmeni.ve ayrıca philips e konu ile ilgili mail atmani tavsiye ederim.

konu ile ilgili servis forumlarını gelen giden mail lerini saklamanıda oneririm.

kolay gelsin
  • iyi de üst modeli de alt modeli de ayni bunların. forumlar alanlar şikayet kaynatiyor.
    ve philips bunun için hiçbirşey yapamıyor.

• üstad emeğine sağlık. ben 55pus6501/12 modelini aldım bu model için usb kanal listesini nereden bulabilirim. ssende varsa paylaşabilir missin .teşekkürler.
  • benim tv 43pfs4131 tv kanallarını yükledim fakat trt nin olduğu kanallar da sinyal yok diyor bir kaç kanal değiştiriyorum tekrar trt yi açtığımda geliyor değiştirince tekrar gidiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
  • sinyal gücü sıfır a iniyor sinyal yok diyor kanal değişimi yaptığımda tekrar trt ye geldiğimde sinyal artıyor. atv show gibi kanallarda böyle problem olmuyor bunun nedini nedir yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.