arkadaşım 6309 icin kanal düzenleme ve siralama nasil yapabilirim. anlatabilir misin? eger philips tvlerle ilgili bilgin varsa birkaç sorum olacak.
List be daha sonra options yeniden sirala istersen favorileri de secebilirsin.
Repairden kanal yukleme ekte anlatiliyor
eyvallah yarın denicem. 2d den 3d ye nasil cevirecrgiz biliyon mu
5000 serisi Üvey evlat mı o niye yok?
quote:
Orijinalden alıntı: dec_chaos
5000 serisi Üvey evlat mı o niye yok?
Ayarlar Görüntü ve ses > 3D ayarları > 2D - 3D dönüştürme ,
bazı tv lerde otomatık 3d vardır
ayarlar 3D seçenekleri >açık
5000 lazımsa temin edebilirim ama ekteki dosyayı denemenizde fayda var
böyle yapinca tv 3d olacak. ben de gözlükleri takip izlicem oyle mi
wakara
kullanıcısına yanıt
evet ama hiç bir zevk alamayacaksin:)
niye ki 3d uçde degil mu yoksa. bu arada wifiyle internete nasıl bağlanıyor. ya ben bu tv yi vatandan aldım. sebepsiz yani beğenmedim diyerek değiştirme hakkim var mi? yerine samsung 40h 6270 alsam olur mu?
Philips ve panasonic en iyi markalar kullandikca kendi fikirleriniz gelisecektir
bi öyle diyon bi böyle diyon başkan sende. bi fikir ver. bi de şu baglanma sorununa el atsana. menu yavasliklarini nasil halledecegiz. mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98264305
Kanal gecislerini duzeltemezsin. Guncelleme philips siteden modelini bul 60 70 mb zip dosyasi guncelleme var indir zip cikar fat 32 usb at tv ye tak otomatik yukleme acar. Int ise smart ta gir ag kur wifi agi bul sifre gir. 3D anlattim. Kanal siralama anlattim 3D donusumu daha oturmadi.hatta 3d filmler bile bana tv de zevkvermiyor
bu tv yi değişim yapabilir miyim peki. begenmedim diyerekten.
Hayir
reis yardim et. ayarlarla oynadim. turksat 42e yi kaybettim. nasil bulacam.
reis face girerken adresime yazicam ya alt tre @ harfleri ni nasil bulacam.
Bence cok oynama Tum uydulari sil repair tekrar at Sembollere bak
sembolleri 1 numarada gösteriyor ama yok işte sadece 1 yazabiliyom. Diğer isaretlere nasıl ulaşıxam. bir de bugun telefonun görüntüsünü tv ye yansitmaya calistik ama basaramadik. Nasıl olacaj yardım et.