Şimdi Ara

philips xb9155/07 yedek parça sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten banayeni isimli alışveriş sitesinden 02.12.2024 tarihinde philips xb9155/07 marka model elektrikli süpürge sipariş ettim. ürün 04.12.2024 tarihinde elime ulaştı. paketi video çekerek açtım. ürünü kontrol ederken süpürgenin emici başlığının arızalı olduğunu farkettim. aldığım site ile görüştüğümde ürünün faturası ile philips yetkili tamir servisine gitmemi söylediler. 14.12.2024 tarihinde çankırı philisp yetkili tamir servisi olan yenice teknik isimli firmaya arızalı olan emici başlığı faturası ile birlikte teslim ettim.o günden bu yana yapılan 5-6 görüşmemizde yedek parça olmadığını yurtdışından yedek parça beklediklerini söylüyorlar. bana başka bir yetkili servise gitmemi söylüyorlar. bir emici başlık için ankara, çorum veya kastamonu ya gitmem mantıklı gelmiyor eğer diğer yetkili servislerde yedek parça varsa onlar çankırı ya gönderseler mağdur olmam. Ürünü alalı bir ay oldu emici başlık olmadığı için kullanamıyorum philips firmasının ürünün yedek parçasının türkiyede olmaması sebebiyle aldığım süpürgeyi kullanamıyorum , yeni çıkmış , adı duyulmamış markalarda böyle bir sorun olsa anlarım ama philips bildiğimiz yılların markası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Serie 6 Ses Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.