Şimdi Ara

PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
44.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

arkadaşlar ben bu telefonu bugun hizlial.com dan aldm 199 lira:) sorcağım birşey var bu telin 2008 tarihli güncellemesi var.bu güncellemeyi kuran varmı ?fark neler oluyor teşekkürler

nerde, nasıl bir güncellemesi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyizebani

9@9u kullanan arkadaşlara bir sorum var. ben bu telefonu çok beğendim ve almayı düşünüyorum ama benim için önemli bi kriter mesaj saklama kapasitesinin yüksek olması. teknosadaki arkadaşlara sordum bi tanesi hafıza kartına atabilirsin mesajları dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi . philips in sitesinde kullanma kılavuzlarınada baktım net bir bilgi yok. genelde telefonlarda rakamsal olarak bir sınır oluyo 200 sms gibi. telefon hafızasında boş yer olsa bile limit dolduğu için mesaj kutusu dolu uyarısı veriyor. benim kullananlardan ricam telefonun bu özelliğine bakabilirlermi. mesaj sınırı varmı? varsa kaç? yada hafıza kartına taşıma-kopyalama yapılabilirmi.

Merhaba,
    Telefonu kasım 2008 den bu yana kullanıyorum,memnunum.
    Hafıza kartında mesaj saklayabiliyor,saklama kapasitesi 500 mesaj.
    Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: swing

quote:

9@9u kullanan arkadaşlara bir sorum var. ben bu telefonu çok beğendim ve almayı düşünüyorum ama benim için önemli bi kriter mesaj saklama kapasitesinin yüksek olması. teknosadaki arkadaşlara sordum bi tanesi hafıza kartına atabilirsin mesajları dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi . philips in sitesinde kullanma kılavuzlarınada baktım net bir bilgi yok. genelde telefonlarda rakamsal olarak bir sınır oluyo 200 sms gibi. telefon hafızasında boş yer olsa bile limit dolduğu için mesaj kutusu dolu uyarısı veriyor. benim kullananlardan ricam telefonun bu özelliğine bakabilirlermi. mesaj sınırı varmı? varsa kaç? yada hafıza kartına taşıma-kopyalama yapılabilirmi.

Merhaba,
    Saygılarımla.

yazmışsın sağol da en çok şarjı merakediyoruz, yani şarj süresini.. o ne kadar acep?

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orjinalden alıntı: swing

quote:

Merhaba,
    Saygılarımla.

yazmışsın sağol da en çok şarjı merakediyoruz, yani şarj süresini.. o ne kadar acep?

Normal kullanımda 7 ile 10 güne kadar gidebiliyor.ben her gün radyosunu ortalama 4 saat hoparlörden dinliyorum 4-5 gün gidiyor.
    Saygılarımla.

• Bu tel.den kuzenime aldık.

Bendeki X800'ün 8 gb'lık kartını okuyunca ona da 8lik sandisk aldık hb'den. 6gb'ı dolu 8gb'lik kartı dahi X800 kadar çabuk ve teli kasmadan okuyabiliyor olması fiyat/performans oranını daha da kayda değer hale getiriyor.

Sadece X800'ün çalıştırdığı bazı java'ları çalıştıramıyor.. Ayrıca bir not X800'ün kulakiçi kulaklıkları ile X800'den çok daha fazla ses veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm_strider -- 26 Şubat 2009; 1:00:10 >
  • Arkadaşlar bu telefonu çok beğendim ve almayı düşünüyorum. Kullananlardan bir konuda bilgi rica ediyorum. Telefonun şarjı azaldığında birden mi bitiyor yoksa epey bir süre önceden sesli sinyal vb. veriyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuye

Arkadaşlar bu telefonu çok beğendim ve almayı düşünüyorum. Kullananlardan bir konuda bilgi rica ediyorum. Telefonun şarjı azaldığında birden mi bitiyor yoksa epey bir süre önceden sesli sinyal vb. veriyor mu?

batarya zayıf dedikten sonra 4-5 saat gidiyor diye hatırlıyorum.
  • sayın arkadaşlarım aklıma takılan soruları sormak istiyorum.

ahizeden gelen sesi az geliyormuş. yani sesi duymak sıkıntıya gelebilir diyorlar. doğru mudur? bir önceki sayfada gördüm bunu. Motorola E770V kullanıyorum. 3230'dan sonra ilaç gibi geldi. Şimdi bu E770le her ortamda konuşabiliyorum. Philipste nasıl bu. gürültülü ortada sıkıntı olur mu? mesela ben ankarada körüklü otobüse bindiğimde e770 ile rahatlıkla konuşuyorum.

şu an için bize mesaj alımı gönderimi önemli. gönderilen mesjlar kaydedilmiyormuş doğru mudur? nokia gibi ya da e770v gibi giden ve gönderilmiş mesajlar diye bi seçenek var mı yoksa samsung gibi gönder ve kaydet diye mi bir seçenek var?

şarjı önemli. günde 2.5 saat konuşma olacak yaklaşık. 100'e yakında mesaj olacak. orttalama kaç gün gider şarjı.

215 tl ye buldum bugün bir telefoncuda 10 ay taksit yapacak.

tarafsızca yorum yapacak arkadaş aranıyor.

alternatif telefon önerileriniz nelerdir.
    Kesinlikle şarjı çok gitmeli. yani günde şarj etmek istemiyoruz.
    mesaj hafızası gelen ve giden çok olsun.

• fark ettiniz mi bilmiyorum, internet fiyatları 210 lardan 170-180 lere doğru inişe geçti. piyasada da ucuzlayabilir. teknosa bir adet fiyatını da düşürür belki.

olmazsa burda anlaşıp ikişerikişer 350 liraya alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 2 Nisan 2009; 14:42:43 >
  • quote:

fark ettiniz mi bilmiyorum, internet fiyatları 210 lardan 170-180 lere doğru inişe geçti. piyasada da ucuzlayabilir. teknosa bir adet fiyatını da düşürür belki.

olmazsa burda anlaşıp ikişerikişer 350 liraya alalım..

KDV indirimi falan gelecek diye indirim yapmışlardır. KDV indirimi gelince tekrar zam yaparlar aynı paraya satarlar yine. Tıpkı otomobillerde olduğu gibi.
  • hepsiburada ısrarla getirmiyor telefonu.. acaba teknosa kampanyasından mı? biraz düşse de fiyatı alsak bari..

bu arada ünal korkmaz kardeşim o da nesi? 133358 mesaj??? ben şu 1890 tane içinden geçmişe dönük arama yaptım mı bulamıyorum.. sen ne yapıyorsun?
  • quote:

hepsiburada ısrarla getirmiyor telefonu.. acaba teknosa kampanyasından mı? biraz düşse de fiyatı alsak bari..

bu arada ünal korkmaz kardeşim o da nesi? 133358 mesaj??? ben şu 1890 tane içinden geçmişe dönük arama yaptım mı bulamıyorum.. sen ne yapıyorsun?

Hepsi burada telefonu elinde tutuyor. Depolarında duruyor. Devleten indirim olduğu anda bunlarda bindirim yapacaklar.

Geçmişe bakmıyorum.
  • dediğiniz koşullarda ancak 3 gün gider. zaten 8 saat konuşma süresi. Ancak benim kendi standarlarıma göre yoğun olan kullanımında bile 20 gün gitti. Sizin kullanımınız ise benimkinden çok fazla... Ahize sesi evet biraz az ama telefonun hoparlör deliğini kulağınıza doğru yerleştirirseniz gürültülü yerlerde bile sorun yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Don Juan

sayın arkadaşlarım aklıma takılan soruları sormak istiyorum.

ahizeden gelen sesi az geliyormuş. yani sesi duymak sıkıntıya gelebilir diyorlar. doğru mudur? bir önceki sayfada gördüm bunu. Motorola E770V kullanıyorum. 3230'dan sonra ilaç gibi geldi. Şimdi bu E770le her ortamda konuşabiliyorum. Philipste nasıl bu. gürültülü ortada sıkıntı olur mu? mesela ben ankarada körüklü otobüse bindiğimde e770 ile rahatlıkla konuşuyorum.

şu an için bize mesaj alımı gönderimi önemli. gönderilen mesjlar kaydedilmiyormuş doğru mudur? nokia gibi ya da e770v gibi giden ve gönderilmiş mesajlar diye bi seçenek var mı yoksa samsung gibi gönder ve kaydet diye mi bir seçenek var?

şarjı önemli. günde 2.5 saat konuşma olacak yaklaşık. 100'e yakında mesaj olacak. orttalama kaç gün gider şarjı.

215 tl ye buldum bugün bir telefoncuda 10 ay taksit yapacak.

tarafsızca yorum yapacak arkadaş aranıyor.

alternatif telefon önerileriniz nelerdir.
    Kesinlikle şarjı çok gitmeli. yani günde şarj etmek istemiyoruz.
    mesaj hafızası gelen ve giden çok olsun.

• benim problemim gprs den internete girdiğim zaman, örn. google yazılar gözükmüyor yerine kutucuklar gözüküyo. bütün siteler bu şekilde ve birçok site ya açılmıyor ya da açılan böyle gözüküyor. opera miniyi denedim aynı sorun onda da mevcut. karakter kodlaması prpblemine benziyor fakat telefonda böyle bir ayar mevcut değil. bu durumda ne yapabiliriz ya da sizde benzer bir problem var mıydı?
  • şikayet var ve hepsiburada daki yorumlara baktınız mı? kimi 3 gün şarj diyor, kimi 10 gün.. ama 2-3 gün diyenler de az değil. nasıl olabilir ki? şarjıyla ön planda olan, reklamı bu yönde yapılan telefonda nasıl olabilir bu?
  • Herkese selam arkadaşlar...

iki problemim var YARDIM lütfen;

1. İndirdiğim bir mp3' ü rehberden girilen ringtone bölümüne aldım. ordan da bütün arayanlar için geçerli seçenek yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. "seçili", "yeni" ya da "grup" diyor sadece. Bütün gruplar için tek tek seçmeme rağmen hala istediğim ringtone olmuş değil. Eskisi çalıyor.

2. Her yaptığım aramadan önce ekranda ne olduğunu çözemediğim "call forwarding on conditional" yazısı çıkıyor. Buna bağlı olarak ana ekranın sol üstünde ufak bir simge de var.

Not: Telefonu teknosanın 2 tanesi 360 tl ye gelen kampanyasından aldım. Fiyat/performans oranı olarak oldukça tatmin edici.
  • @rraya
    2. problem turkcelle alakalı problem değil aslında benim eski nokiada arama yapınca arama yönlendirme etkin yazıp gidiyodu. yani telefonla alakası yok onun.
    birde bendeki karakterlerin kutu şeklinde olması problemi sizde de var mı?
  • Arkadaşlar telefon kutusundan ilk çıktığında ne kadar şarjda kalmalı.
    20 saat felan durması gerekiyor mu ?

Ayrıca 2 ve 3 Nisan'da hepsiburada'da olmadığını yazan arkadaşlar olmuş.
    Şu an var. Az önce sipariş verdim. Tel + kargo 173 ytl.
    Ama siyahı yok ellerinde. Sadece beyazı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touchpad7 -- 10 Nisan 2009; 6:04:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: touchpad7

Arkadaşlar telefon kutusundan ilk çıktığında ne kadar şarjda kalmalı.

ben yazmıştım... diğer sitelerde düştü falan da yazmıştım. yakında da düşebilir diyordum.. iyi tahmin etmişim..

169.90 dan satışa girmiş.

teknosada da düşer o zaman yakında..
  • Arkadaşım lidyum ion pillerde uzun şarja gerek yoktur. Çünkü bu piller dolduktan sonra kendini korumak için şarjı keser zaten. Yani gereksiz yere şarja takılı tutarsın. Ancak her nekadar bu piller için bitmeden şarj edilebilir denirsede pil ömrü açısından bitince ve mümkünse kapalı olarak şarj edilmelidir. Ama öyle 20 saatlere ihtiyaç yok. Telefonun 2-3 saatte şarjı doluyor. Dolunca çekebilirsin. İlk şarjda da son şarjda da fark etmez. 1 saati geçik konuşma ve çok da olmasa menü gezinmeleri ve kısa müzik ve foto çekimine rağmen şarjım 3 hafta gitti bu arada. Bu telefon gerek şıklığı ve gerekse özellikleriyle yeni çıkan x500 den çok daha iyi. Kaldı ki x500 de ekran donması ve beyazlaması ile menü Türkçeleştirmesi sorunları da varmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: touchpad7

Arkadaşlar telefon kutusundan ilk çıktığında ne kadar şarjda kalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 10 Nisan 2009; 0:41:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.