Şimdi Ara

PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
44.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xuye

Arkadaşım lidyum ion pillerde uzun şarja gerek yoktur. Çünkü bu piller dolduktan sonra kendini korumak için şarjı keser zaten. Yani gereksiz yere şarja takılı tutarsın. Ancak her nekadar bu piller için bitmeden şarj edilebilir denirsede pil ömrü açısından bitince ve mümkünse kapalı olarak şarj edilmelidir. Ama öyle 20 saatlere ihtiyaç yok. Telefonun 2-3 saatte şarjı doluyor. Dolunca çekebilirsin. İlk şarjda da son şarjda da fark etmez. 1 saati geçik konuşma ve çok da olmasa menü gezinmeleri ve kısa müzik ve foto çekimine rağmen şarjım 3 hafta gitti bu arada. Bu telefon gerek şıklığı ve gerekse özellikleriyle yeni çıkan x500 den çok daha iyi. Kaldı ki x500 de ekran donması ve beyazlaması ile menü Türkçeleştirmesi sorunları da varmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: touchpad7

Arkadaşlar telefon kutusundan ilk çıktığında ne kadar şarjda kalmalı.
    20 saat felan durması gerekiyor mu ?

Ayrıca 2 ve 3 Nisan'da hepsiburada'da olmadığını yazan arkadaşlar olmuş.
    Şu an var. Az önce sipariş verdim. Tel + kargo 173 ytl.
    Ama siyahı yok ellerinde. Sadece beyazı var.

Eyvallah hocam.

• Arkadaşlar telefon az önce elime ulaştı ama bir sorunum var.
    Telefon kullanılmış. Ekranda parmak izleri var ve kutuyu kapatan, üzerinde üreticinin logosunun olduğu bant yırtılmış.
    Üzerine başka bir beyaz bant yapıştırılmış.
    Telefonu geri göndermeli miyim sizce ?
    Daha önce kim kullanmış olabilir ki telefonu.
  • quote:

Arkadaşlar telefon az önce elime ulaştı ama bir sorunum var.
    Telefon kullanılmış. Ekranda parmak izleri var ve kutuyu kapatan, üzerinde üreticinin logosunun olduğu bant yırtılmış.

Arkadaşım hemen geri gönder. Ya teşhir malıdır ya da iade üründür. Hiç vakit kaybetme. Ve bir önemli not: Bu telefonun kutusu tamamen ince şaffaf plastikle kaplıdır. Daha sonrada kutunun ağzı yuvarlak bantlıdır. Önce plastiği yırtıp kutuya ulaşır sonrada bantı keser ya da çıkarırsınız. İlk siz açarsınız yani. Bu arada nereden almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 10 Nisan 2009; 15:29:02 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefon az önce elime ulaştı ama bir sorunum var.

Arkadaşım hemen geri gönder. Ya teşhir malıdır ya da iade üründür. Hiç vakit kaybetme. Ve bir önemli not: Bu telefonun kutusu tamamen ince şaffaf plastikle kaplıdır. Daha sonrada kutunun ağzı yuvarlak bantlıdır. Önce plastiği yırtıp kutuya ulaşır sonrada bantı keser ya da çıkarırsınız. İlk siz açarsınız yani. Bu arada nereden almıştınız?

hepsiburada'dan almılştım.
    Kutunun dışında plastik yoktu. Hatta telefon bile bir kabın içinde değildi.
    Kutunun içinde açıkta duruyordu. Ekranı koruyan jelatin bile yok.

• ben de hepsiburada' dan aldım biraz önce geldi, cihaz gayet güzel ama arka kapağına berbat diyebilirim. bu kadar kalitesiz malzemeden nasıl yaparlar aklım almadı.

@touchpad7
    bendekinin de kutusunda jelatin filan yoktu. açıkçası onu çok önemsemiyorum neden diyeceksiniz 1. nedeni içine microsd nin koyulması olabilir, 2. de bazı firmalar aldıkları ürünlerin kutu içeriğini kendileri kontrol ediyorlar.

kendi çektiğim fotoğraflar:

PHILIPS Xenium 9@9u kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 10 Nisan 2009; 18:47:37 >

• Arkadaşlar ben hızlıal dan aldım. Hemde 1 hafta arayla 2 adet aldım ve ikisininde kutusunun dışında plastik jelatin vardı. Ayrıca ikisinin de içinede 1 GB lık hafıza kartıda konulmuştu. Telefon, paketi açınca en ustte oyulmuş bir karton içine yerleştrilmiş şekilde ve de ekranında plastik bandıyla çıkması gerekiyor. touchpad7 sanıyorum telefonunuz iade bir ürün ve size göndermiş olduğu gibi hepsiburada. 7 günlük süreyi geçirmeden değişim talebinde bulunun. Ben olsam böyle yapardım. -BuRAk- arka kapakla ilgili düşüncelerinize ise tamamen katılıyorum. Ama özellikle de beyazı çok şık. Buda bir gerçek bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 10 Nisan 2009; 22:19:43 >
  • quote:

Arkadaşlar ben hızlıal dan aldım. Hemde 1 hafta arayla 2 adet aldım ve ikisininde kutusunun dışında plastik jelatin vardı. Ayrıca ikisinin de içinede 1 GB lık hafıza kartıda konulmuştu. Telefon, paketi açınca en ustte oyulmuş bir karton içine yerleştrilmiş şekilde ve de ekranında plastik bandıyla çıkması gerekiyor. touchpad7 sanıyorum telefonunuz iade bir ürün ve size göndermiş olduğu gibi hepsiburada. 7 günlük süreyi geçirmeden değişim talebinde bulunun. Ben olsam böyle yapardım. -BuRAk- arka kapakla ilgili düşüncelerinize ise tamamen katılıyorum. Ama özellikle de beyazı çok şık. Buda bir gerçek bence...

evet arkadaşımızınki muhtemelen iade ürün. kutu olayına gelince dediğim gibi ana kutu paketli değildi ama diğer her şey normal görünüyor kabloların duruşundan sarılmasından filan belli az çok. cihaz genel olarak kibar bir görünüme sahip, sade ve hoş. kapağı da pili takılınca biraz daha adama benziyor ben o yorumu pil takılı değilken yapmışım sanırm yeni farkediyorum. yine de kapakta hoşuma gitmeyen şey sağ ve solunda kalan ufak aralıklar, bence sıfır bitişmeliydi kasaya. içeriğine gelirsek bir arkadaşıma vereceğim için sim kartımı takmadım rehberi kopyalar filan diye ama simsiz haliyle baktığım kadarıyla menü geçişleri vs gayet güzel. kamerası ise pek iç açıcı değil, özellikle de w610, w810 gibi telefonları gördükten sonra. pek fazla inceleme fırsatım olmayacağı için son yorumum bu telefonun fiyatı açısından alınabilir olması, eğer aynı özelliklerde bir telefon isteniyorsa (batarya hariç tabi ki) 3 yıllık w810 çok daha iyi.

• bende şarj süresi özelliğinden dolayı 9@9k champion düşünüyordum ama şimdi baktım aralarında pek fiyat farkı yokmuş..peki 9@9k kadar iddialı mı pil konusunda bu tel?
  • burası, hepsi burda yorumları, hızlı al yorumları, şikayet var.. hepsine baktım.

4-14 gün arası şarj süresinden bahsediyorlar. hangi birine inanacağız ki?
  • benim de telefon geldi.. bakalım kullanalım yazarız izlenimleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

benim de telefon geldi.. bakalım kullanalım yazarız izlenimleri..

Hayırlı olsun, güle güle ; iyi günlerde kullanırsınız...
  • lukunku hocam, siz de mi düşünüyorsunuz acaba aynı telefondan? yardımcı olayım eğer düşünüyorsanız.. beğendim gibi ben...

ama biraz çok yakıyor şehir içinde..
  • quote:

lukunku hocam, siz de mi düşünüyorsunuz acaba aynı telefondan? yardımcı olayım eğer düşünüyorsanız.. beğendim gibi ben...

ama biraz çok yakıyor şehir içinde..

Yok, teşekkür ederim. Benim Motorola takıntımdan dolayı, L9'um var.

Ancak çok sevgili bir kardeşimin, telefon mutluluğunu paylaşmak istedim, hepsi bu.

• çoook çok teşekkür ediyorum ben de bu alakadan dolayı.

ilk izlenimler şöyle;

büyük ekrandan dolayı şu deri kılıflardan kullanmak faydalı olabilir, müzik sesinin dışarı verilmemesi çok kötü. zil sesleri güzel değil. ancak bir tanesi çok hoşuma gitti, rehabilitasyon meditasyon müziği gibi, dinledikçe dinleniyorum sanki . gold village adlı olanı. ekran geniş güzel. şarjı gece azalmıştı, sabah yine artmış. (kapalıydı bu sürede). kalınlığı çok iyi. resim kalitesi telefonda resim görüntülenirken çook çok iyi değil ama bg'de görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 14 Nisan 2009; 13:52:52 >
  • bilgisayarda fena değilmiş resim: (512 kb den buraya yükleyebilmek için 150 ye düşürülmüş hali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 15 Nisan 2009; 9:33:59 >
  • quote:

burası, hepsi burda yorumları, hızlı al yorumları, şikayet var.. hepsine baktım.

4-14 gün arası şarj süresinden bahsediyorlar. hangi birine inanacağız ki?

telefonun ekran ışığı 5te ıolursa ve arka planda hareketli resim varken bataryanın şarj süresini kısaltıyor. tavsiyem ışığı 1-2 seviyelerinde kullanın.
  • Müzik sesi dışarı verilebiliyor sadece radyo sesi diğer pek çok markada olduğu gibi dışarı verilemiyor, kulaklıkla dinlenebiliyor.

quote:

çoook çok teşekkür ediyorum ben de bu alakadan dolayı.

ilk izlenimler şöyle;

büyük ekrandan dolayı şu deri kılıflardan kullanmak faydalı olabilir, müzik sesinin dışarı verilmemesi çok kötü. zil sesleri güzel değil. ancak bir tanesi çok hoşuma gitti, rehabilitasyon meditasyon müziği gibi, dinledikçe dinleniyorum sanki . gold village adlı olanı. ekran geniş güzel. şarjı gece azalmıştı, sabah yine artmış. (kapalıydı bu sürede). kalınlığı çok iyi. resim kalitesi telefonda resim görüntülenirken çook çok iyi değil ama bg'de görmek lazım.

• quote:

Müzik sesi dışarı verilebiliyor sadece radyo sesi diğer pek çok markada olduğu gibi dışarı verilemiyor, kulaklıkla dinlenebiliyor.

e zaten oradan da vermese hiç duyamayız değil mi müziği? dışarı vermiyor derken hoparlorü kastetmiştim..
  • quote:

quote:

Müzik sesi dışarı verilebiliyor sadece radyo sesi diğer pek çok markada olduğu gibi dışarı verilemiyor, kulaklıkla dinlenebiliyor.

e zaten oradan da vermese hiç duyamayız değil mi müziği? dışarı vermiyor derken hoparlorü kastetmiştim..

Yani radyo için değil mi o konuda anlaşalım

• tabi radyo sesi, hatta daha ilginci alarm seçeneklerinde radyoyla uyandırma var, seçiyorsunuz, kulaklığı takın diyor, ulan kulaklıkla mı uyuyacağız.. ne saçmalık. başka bir - özellik mesajlarda kelimeler arası ileri geri giderken sürekli basınca kelimeleri atlamıyor, harf harf gidiyor, 7 yıllık c 45 de bile vardı bu özellik, ayrıca mesajlarda türkçe karaktere müsait değil. çşiöğü yazınca 30-40 karakter gidiyor en az..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.