Şimdi Ara

____PHILIPS Xenium X800 |hızlı dokunmatik|ANA BAŞLIK (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.626
Cevap
6
Favori
479.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyulmalar guzelim telefonunun butun havasını alıyor,
    ben yaklasık 1 senedir neler denemedim ki-
    gidip metalik gri ojemi almadım, olmadı tabi hemen soyuldu,
    sprey boya denemedim bir tek onuda yeni aldıgım telefon tornavidalarini
    kullanarak sokecegim telefon kasasinda deneyecegim.
    cozum alirsam size fotolu bilgi gecerim.

quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Ben de yaklaşık 12 aydır kullanıyorum taş gibi maşallah, 9 güne yakın pil gidiyor. Ekran hassasiyetinde hiç bir problem yok. Bunların dışında iyi bakmama karşın çok fazla soyulma var telefonda.

Bu soyulmalar için çözüm bulan bir arkadaş yok mu koca forumda Kasa değişimi yaptıran ya da mobilyalar için kalemle ya da normal marker kalemle deneyeniniz yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Great Scot

2 yıldır sorunsuz kullandığım telefonumu bugün yere düşürdüm hergün rutin düşmelerinden biri olduğu için aldırış etmedim 1 kaç saat sonra menüye girmek için yandaki tuş kilidini açmaya çalıştığımda açılmadığını gördüm TUŞ kilidi bozulmuş aç kapa naparsan yap açılmıyor.

Servise yolla yapamadılar benimkisini aynı problemden. Para iadesi aldım teknosadan. Telefon 1 senelikti 350 Tl almıştım 100 e zor satardım. 350 e satmış oldum:) Kadiköy başarıya yollamanızı tavsiye ederim. 30 iş günü sonunda iş çözülmezse kaymakamlığa gider halledersiniz işinizi.

Not: Umarım 2 yıl dediğiniz düz hesaptır. Garanti bitmemiştir.

benim telefon da 3 defadır aynı problemi çıkarıyor. iki defa gitti geldi garantiye. direk başarıya gönderdim. heps buradadan almıştm. şimdi yine aynı problem( ekran donuyor açılmıyor) tekrar garantiye gönderip para iadesi isteyeceğim bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: alwer

Arkadaşlar bu telefonun güvenlik kodu nedir default olarak?

1122 olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontPlus

Soyulmalar guzelim telefonunun butun havasını alıyor,
    ben yaklasık 1 senedir neler denemedim ki-
    gidip metalik gri ojemi almadım, olmadı tabi hemen soyuldu,
    sprey boya denemedim bir tek onuda yeni aldıgım telefon tornavidalarini
    kullanarak sokecegim telefon kasasinda deneyecegim.
    cozum alirsam size fotolu bilgi gecerim.

çok dikkatli olun.Telefonda ses sorunu vardı, tamire götürdüm adam baya zorlandı kasayı açmak için. Mic değiştirip tekrar taktı bir baktık yes tusu çalısmıyor. Söküp iice ugrastıktan sonra tus kendine geldi. Ayrıca söküp takarken ekranda toz kalmamasına dikkat edin zira hiç sevmediğim gıcık kaptıgım bişeydir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac
    Filmleri convert eden arkadaşlar ellerinde varsa birkaç tane yükleyebilirler mi buraya? Pc de film yok vakit de yok uğraşamıyorum. Bolca hayır dua alırlar.

sonra banlanmayak hacı film paylaşmndan
  • quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

quote:

Orijinalden alıntı: alwer

Arkadaşlar bu telefonun güvenlik kodu nedir default olarak?

1122 olabilir...

Çok teşekkürler. 1122 miş
  • Uzun suredır gırmemıstım bır gırım bakım degısen bırsey varmı ve konunun mudavımlerıne bır slm verım dedım
    ama degısen bır sey yok zaten bır seyın degısmesını beklemıyorum o fıyata o zaman alınabıecek ve turkıyenın ılk dokunmatık telefonlarından bırısı olarak x800 mukemmel bır telefon ben su an ıcın tek sıkıntım kasanın dokulmus olması onun dısında cıhaz canavar gıbı bu zaman kadar tık demeden calıstı massalh ama kasa cok kotu su an neyse herkese slmlar
  • Benım kulaklık koptu anadolu yakasında nereden bulurum bu kulaklıgı ve kaca galıba basarı servıslerınde 15 lıraya satılıyor du dıye okumustum dogrumuyum? bana su basarıda var dıye acık adres verırsenız super olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 8 Mayıs 2010; 11:10:15 >
  • Garantiye gönderdiğim Samsung SBH-500 kulaklığım sıfırı ile değişimi yapılacağı bilgisi verildi. Cihaz elime gelince direk satacağım. ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Uzun suredır gırmemıstım bır gırım bakım degısen bırsey varmı ve konunun mudavımlerıne bır slm verım dedım
    ama degısen bır sey yok zaten bır seyın degısmesını beklemıyorum o fıyata o zaman alınabıecek ve turkıyenın ılk dokunmatık telefonlarından bırısı olarak x800 mukemmel bır telefon ben su an ıcın tek sıkıntım kasanın dokulmus olması onun dısında cıhaz canavar gıbı bu zaman kadar tık demeden calıstı massalh ama kasa cok kotu su an neyse herkese slmlar

Bende senin gibi bi kontrol edeyim dedim fakat bi gelişme olmamış , gerci bu saatten sonrada fw beklemek nafile.
  • Benim kulaklıkta arıza yapınca başarıya e posta attım ellerinde kulaklığın bulunduğu ama servislerinden alabileceğimi bildirdiler.Ben kayserideyim ve burda başarı yok
    İstanbulda sanırım Mirlay.... cd Bahariye Kadıköy gibi bir adrsleri vardı web syflarında bilgi vardır
  • saka maka derken 15-16 ay oldu alali aleti hala beraberiz
    Sabah Fenerbahce marsi calisina kurban olurum ben onun gadasini alirimmmmmmm..............
  • ., sbh 500 0 gelince satacak arkadas fyat ne duşunyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60kc3 -- 23 Haziran 2012; 17:01:19 >
  • Eposta ayarlarını yapabilen varmı Pop3 ayarlarını bir türlü yapamadım.
  • ben de yaklasık 20 aydır kullanıyorum
    gayet memnunum
    telefonun en iyi yanı şarjı ekranı iyi dokunmatik ozelliği
  • Ben de 13 aydır kullanıyorum telefonu arada donuyor şarjı tamamen bitince problem çıkıyor ama en aşağı 10 gün falan kullanıyorum o çok hoşuma gidiyor. Telefon güzel değil dokunmatiği bastırmatik kasa döküldü ama olsun x800 cüyüz biz
    Son 3 aydır I-pod Touch kullanıyorum haliyle x800 sadece telefon özelliği için kullanıyorum, diğer multimedya ihtiyacım tamamen ipod dan gerek film izlemek gerek internet ya da her neyse x800'den çok çok üstün, iyi bir ikili oluşturdular tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Ben de 13 aydır kullanıyorum telefonu arada donuyor şarjı tamamen bitince problem çıkıyor ama en aşağı 10 gün falan kullanıyorum o çok hoşuma gidiyor. Telefon güzel değil dokunmatiği bastırmatik kasa döküldü ama olsun x800 cüyüz biz
    Son 3 aydır I-pod Touch kullanıyorum haliyle x800 sadece telefon özelliği için kullanıyorum, diğer multimedya ihtiyacım tamamen ipod dan gerek film izlemek gerek internet ya da her neyse x800'den çok çok üstün, iyi bir ikili oluşturdular tavsiye ederim.

Senin kullandıgının X800 değil o zaman. 5800'dan bahsediyosun sanırım

• Arkadaşlar merhaba,
    Eski ve yeni dostlara selamlar olsun...

Bu gün itibari ile eşime verdiğim x800 telefonu emekliye ayırdık
    Dile kolay... Az kahrını çekmedik telefonun, Bakınca üzüldüm resmen..

Masanın üzerine koydum, o bana bakıyor ben ona...
    Melül melül bakıyor, biraz buruk biraz yaşlanmış olarak.
    Kasası 80 model Reno 12 SW gibi dökülmüş,
    Ekranın koruma jelatini yıpranmış...

Ne yapalım hepimizin sonu böyle olacak,
    Yaşlanınca bir köşede evlat şevkati bekler olacağız...

Ben şuna inanıyorum, Buraya da yazayım:

"Biz Yazdıklarımızla, yorumlarımızla Philips Mobil ürünlerini Türkiye den sildik,
    Tek istediğimiz birazcık destek, birazcık duyarlı olmalarıydı.
    Ellerine yüzlerine bulaştırdılar; Masa başında Ofiste oturarak ürünlerini satacaklarını düşündüler.
    Nasılsa Batarya gibi ellerinde sağlam bir done vardı: Olmadı, Gitmedi simdi yoklar piyasada...

Bu günden sonra "Desteği olmayan hiçbir mobil üreticisi piyasada tutunması imkansız"
    İnternet çağında "İşletim sistemi olmayan bir telefon ancak alo demek için alınır"

Yani artık uzun şarj ömrü vadeden sağlam, arkasında desteği olan,
    Markasını göğsünüzü gere gere göstereceğiniz alternatifler çoğaldı.

Philips X800 telefonun en büyük artısı normal kullanıcıların ulaşabildiği "ilk dokunmatik" telefon deneyimi bizlere yaşatmasıdır
    Teşekkürlerimi sunuyorum, Minnettarım...

Yine üzüldüğüm bir ayrıntı var:
    Yıllardır beklediğimiz "XCONNECT" modelini göremeden Marka Ülkemizde hakkın rahmetine kavuştu;
    Allah Rahmet Eylesin...

Kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

Arkadaşlar merhaba,
    Eski ve yeni dostlara selamlar olsun...

Bu gün itibari ile eşime verdiğim x800 telefonu emekliye ayırdık
    Dile kolay... Az kahrını çekmedik telefonun, Bakınca üzüldüm resmen..

Masanın üzerine koydum, o bana bakıyor ben ona...
    Melül melül bakıyor, biraz buruk biraz yaşlanmış olarak.
    Kasası 80 model Reno 12 SW gibi dökülmüş,
    Ekranın koruma jelatini yıpranmış...

Ne yapalım hepimizin sonu böyle olacak,
    Yaşlanınca bir köşede evlat şevkati bekler olacağız...

Ben şuna inanıyorum, Buraya da yazayım:

"Biz Yazdıklarımızla, yorumlarımızla Philips Mobil ürünlerini Türkiye den sildik,
    Tek istediğimiz birazcık destek, birazcık duyarlı olmalarıydı.
    Ellerine yüzlerine bulaştırdılar; Masa başında Ofiste oturarak ürünlerini satacaklarını düşündüler.
    Nasılsa Batarya gibi ellerinde sağlam bir done vardı: Olmadı, Gitmedi simdi yoklar piyasada...

Bu günden sonra "Desteği olmayan hiçbir mobil üreticisi piyasada tutunması imkansız"
    İnternet çağında "İşletim sistemi olmayan bir telefon ancak alo demek için alınır"

Yani artık uzun şarj ömrü vadeden sağlam, arkasında desteği olan,
    Markasını göğsünüzü gere gere göstereceğiniz alternatifler çoğaldı.

Philips X800 telefonun en büyük artısı normal kullanıcıların ulaşabildiği "ilk dokunmatik" telefon deneyimi bizlere yaşatmasıdır
    Teşekkürlerimi sunuyorum, Minnettarım...

Yine üzüldüğüm bir ayrıntı var:
    Yıllardır beklediğimiz "XCONNECT" modelini göremeden Marka Ülkemizde hakkın rahmetine kavuştu;
    Allah Rahmet Eylesin...

Kalın sağlıcakla.

sonuna kadar hatta noktasına kadar katılıyorum. 3 defa ekranı bozuldu hatta bu 3. oldu hala servise göndermedim ama telefon 2. dünya savaşından fırlamış gibi.Bizim gariban ayfonumuz (iphone) du. benimde az kahrımı çekmedi ama biz philipse şans verdik o değerlendiremedi, birdaha kesinlikle philip almayacağım....

• Arkadaşlar daha önce görmüştüm ama şu an bulamıyorum, x800 kısa kodların yazılı olduğu forumda bir sayfa vardı... İmei no üretim tarihi verison vb... bilgiler çıkıyordu... Rica etsem biri bana linkini atabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.