Şimdi Ara

Phılıps xenıum x800 ses olayına son nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte size yılın proğramı bu proğramla bu telefonun istediğiniz bütün ses ayarlarını arttırabilir ve azaltabilirsiniz sadece teli com portuyla pc ye bağlayın ve connect deyin

http://ra-pid-sha-re.com/files/259759282/MTK_Audio_parameters_tools.exe.html

" - " silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asll -- 27 Temmuz 2009; 16:39:19 >

• ne bu simdi ?
  • neye benziyo anlaman gıt kaliba
  • kulaklık sesını artırmayı denedınızmı?kulaklık sesi artıyo mu yanı?
  • ben dosyayı çektim denedim hiç bir şekilde telefonun içindeki ses bilgilerini okumadı ki bunu yanında bu programı araştırdım biraz. mtk çip setlimidir nedir o çip setini kullanan çin malı telefonların ses ayarları için kullanılıyormuş. bizimkide çin telefonu belki olur dedim ama bağlayamadım. birde riprap kulaklık sesinden umudunu kes bence. çünkü telefonun içindeki pre amfisi yani sesi yükselten zımbırtı çok düşük ses çıkışı veriyor. yani olmaz daha yükselmez malesef. 3 çözüm var

1. fio denen harici kulaklık bağlantı aparatını alıp ses şiddetini bu sayede yükseltmek
    2. bluetooth kulaklık edinmek
    3. telefonu satıp yine ucuza ama dışarı ve kulaklığa bangır bangır ses veren ve çin telefonu oldunu saklamayan çin telefonu almak. geçen gördüm 250 liraya gayet tatmin edici özellikleri olan bir telefon. hatta shake it özelliğide vardır. yani telefonu salla parça değişsin. fln fln

• quote:

Orijinalden alıntı: asll

neye benziyo anlaman gıt kaliba

Senin anlayisin genis anlasilan nerenden anliyorsan artik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.