Şimdi Ara

Philis Android TV Dandikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 49pus6401 modelini aldım, almaz olaydım. Hantallıkta zirveye oynuyor resmen, Androidli diye satıyorlar, içinde Android 5.1 vardı, 6 ya güncelledim. Ama gelin görün ki benim 700-800 tl lik samsung j2 im bundan daha performanslı.. BEN BÖYLE BİR YAVAŞLIK GÖRMEDİM. Kanal geçişleri resmen 3 saniye yahu, bir de smart menü hazırlamışlar, bazı uygulamalar açılmıyor zaten öyle uygulama çalıştırıcak bir tv de değil dandikliğinden, ha bire kasıyor. İnternet tarayıcısı berbat ötesi, süs didye koymuşslar sanki. Kumandaya klavye koymadıkları için surf yaparken(!) ok tuslarına tecavüz etmek zorunda kalıyorsunuz. İnternetten film izlerim vs diyorsanız unutun. O reklam ve multimedya dolu internet sitelerini açmaya calısırken kanser olabilirsiniz.Herkes sikayetçi, philipsin resmi sayfasının altındaki kullanıcı yorumlarına bakın, hepsi şikayetçi. Almanızı kesinlikle önermiyorum, ambilightına kanmayın hemen.

• 2017 modellerde de böyle sıkıntılar var mı acaba pus7502 almayı düşünüyordum
    http://www.epey.com/televizyon/philips-65pus7502.html
  • Yeni birşey değil. Almadan önce forumdaki 2015 ve 2016 philips tv başlıklarını okumuş olsaydınız, hepsini görürdünüz.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.