7007 eski olmasına rağmen hala en iyilerden diyebilir miyiz?
inan haftanın bir günü tv seyretmeyiz. çocuk uyuduktan sonra kitap okuruz karı koca. O zaman bile tv ye bakıyorum inceliyorum, kaç kere yakalandım hanıma. Sen aşık oldun bu tv ye diyor. TV nin paneli kapalıyken bile seyrettiriyor kendini yahu
teşekkür ederim
bende sitedeki yorumlardan sonra 7007 kervanına katıldım ve siparişi bugun verdim hepsiburada'dan. Ürün evime gelince, Philips Service çağırmak şart mı? Yoksa direkt cihazı açıp kursak bir sorun olur mu acaba ? (garanti açısından)
quote:
Orijinalden alıntı: Sezo87
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
quote:
Orijinalden alıntı: Sezo87
7007 eski olmasına rağmen hala en iyilerden diyebilir miyiz?
inan haftanın bir günü tv seyretmeyiz. çocuk uyuduktan sonra kitap okuruz karı koca. O zaman bile tv ye bakıyorum inceliyorum, kaç kere yakalandım hanıma. Sen aşık oldun bu tv ye diyor. TV nin paneli kapalıyken bile seyrettiriyor kendini yahu
teşekkür ederim
bende sitedeki yorumlardan sonra 7007 kervanına katıldım ve siparişi bugun verdim hepsiburada'dan. Ürün evime gelince, Philips Service çağırmak şart mı? Yoksa direkt cihazı açıp kursak bir sorun olur mu acaba ? (garanti açısından)
sakın açayım deme Allah korusun kırık çatlak olur bir şey eksik olur anlat bakalım anlatabilirsen. Ben 2 gün bekledim servisin gelmesini öyle kurdurttum. Gelsinler kutuyu açsınlar kursunlar ayarlarını yapsınlar gitsinler kafan rahat olsun.
Birde tv gelince kargodan kutusunu kontrol et yırtık ezik varmı üzerindeki bant tek bant mı diye
arkadaslar bugun tv yı aldım hayırlı olur ıns magazadakı son kapalı kutuydu dıgıturkude halledınce servısı cagırıcam ıns 3799 tl
metal1923M
kullanıcısına yanıt
hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle güzel panel aldınız
quote:
Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK
hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle güzel panel aldınız
eyw hocam inş hayırlısı olur şu digitürkçüler gelıp canagı baglasınlarda servısı kurulum ıcın cagırcam
quote:
Orijinalden alıntı: metal1923
arkadaslar bugun tv yı aldım hayırlı olur ıns magazadakı son kapalı kutuydu dıgıturkude halledınce servısı cagırıcam ıns 3799 tl
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle. güzel panelin keyfini çıkarırsın inşallah
hepiniz çok saolun şimdi bi sorum daha olcak şimdi bu tv ye bide ses sistemi almak lazım blueray oynatıcıyla 5.1 ses sistemi koymak istemem kablo sebebiyle söyle şekilli 2.1 veya sadece 2 olan bildiğiniz bi sistem varmı oynatıcıda tv philips aynı olsa dahamı verımlı olur yoksa samsungun oynatıcıları dahamı iyidir codek olarak fln
quote:
hepiniz çok saolun şimdi bi sorum daha olcak şimdi bu tv ye bide ses sistemi almak lazım blueray oynatıcıyla 5.1 ses sistemi koymak istemem kablo sebebiyle söyle şekilli 2.1 veya sadece 2 olan bildiğiniz bi sistem varmı oynatıcıda tv philips aynı olsa dahamı verımlı olur yoksa samsungun oynatıcıları dahamı iyidir codek olarak fln
sana tavsiyem çok prof düşünmüyorsan yani avr li bir sistem değil de paket sistem düşünüyorsan sony bdv-N890 sony centerlarda 899 tl ye düşmüş. 1300 tl fiyatı var dı. Arka hoparlörler kablosuz denilebilir. En azından tvnin ordan arka tarafa kablo uzatmıyorsun ve kalitesi gerçekten iyi. Geçen hafta bir arkadaşa aldık
basis35
kullanıcısına yanıt
usb deki tüm formatları sorunsuz oynatırmı
BDV-NF720 bide bu model var tasarımını sevdim işleyiş açısından nasıldır onu bilmiyorum usbden sorunsuz film izlemeliyim tv keyfi yapasım oldugunda yok şu alt yazı olmamıs bunu içine gömmek laızm fln urasmak istemem vaktimde olmaz ztn
benim belirttiğim model mkv açıyor ama sony den samsung gibi her formatı açmasını bekleme. Bence iyice bir araştır. Ben samsung bluray player kullanıyorum hiç bir sorun yok
quote:
benim belirttiğim model mkv açıyor ama sony den samsung gibi her formatı açmasını bekleme. Bence iyice bir araştır. Ben samsung bluray player kullanıyorum hiç bir sorun yok
sitesinde mkv açar yazıyo formatı gösterio yani 55" bı tv de de xvid izlersek ayıp etmiş oluruz sanırım :D
quote:
quote:
sitesinde mkv açar yazıyo formatı gösterio yani 55" bı tv de de xvid izlersek ayıp etmiş oluruz sanırım :D
sony centerda mkv oynatıyoe dedi ama turkçe altyazılarda hepsini görmeyebilir dedi. Mümkün olduğunca turkçe dublajlı seyredin dedi
quote:
quote:
quote:
sony centerda mkv oynatıyoe dedi ama turkçe altyazılarda hepsini görmeyebilir dedi. Mümkün olduğunca turkçe dublajlı seyredin dedi
napcaz samsung amcayamı yönelcez 720nın tasarımı cok hos ama bıde 7007k ya da yakısıyo
quote:
quote:
quote:
quote:
napcaz samsung amcayamı yönelcez 720nın tasarımı cok hos ama bıde 7007k ya da yakısıyo
aynen öyle aslında ama bilmemki. ufak bir media player alsan ses sitemine bağlantı olur mu
aktif 3d nin pasif 3d den daha iyi olduğu konusunda hala atıp tutanlar aşağıdaki linki ve o konuda verilen orjinal linki iyice bir okusunlar , testleri incelesinler , bilgi sahibi olsunlar.
ondan sonra sağdan soldan duydukları bir iki lafla atmaya yine devam edip kendilerini kandırsınlar
izmir forum bornova bimekste kapalı kutu 1 adet 55inç 7007 var arayanlara duyurulur vitrinden içeri bakarken köşede duruyordu fiyat soramadım
quote:
Orijinalden alıntı: cce
aktif 3d nin pasif 3d den daha iyi olduğu konusunda hala atıp tutanlar aşağıdaki linki ve o konuda verilen orjinal linki iyice bir okusunlar , testleri incelesinler , bilgi sahibi olsunlar.
ondan sonra sağdan soldan duydukları bir iki lafla atmaya yine devam edip kendilerini kandırsınlar