Şimdi Ara

Phillips Philishave mankinesi hakkında ???????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 gün önce izmirde bir alışveriş merkezinden , phillips philishave nivea jelli traş makinesi aldım , bu makineyi alana kadar daha önce hiç traş makinesi ile traş olmadım , sürekli jilet ile traş oldum ... Bu makine ilk günden başlamak üzere şu an da dahil traş sonrası boğazımda 15-20 civarı ufak sivilce tarzı şeyler çıkartıyor , boğazım acayip tahriş olmuş durumda , traş olmadan da olmuyor biliyorsunuz , bu makineyi tekrar iade ediyimmi yoksa bir alışma dönemi filan olur mu ??? bu arada benim gırtlak tarafımdaki sakalımda az bir bölge ters çıkıyor , traş makinesi kullanmamalımıyım yoksa ? offff bir sürü soru geliyor aklıma , şu konuyu bi aydınlatalım arkadaşlar , yardımlarınızı bekliyorum ...

• bende braun u almıştım. bendede oldu ilk başlarda. ama sonradan alışıyo. bide bişey sorcam. sakalını kaç günde bir traş ediyosun.
  • her sabah traş oluyorum , bu alışma durumu ne kadar süre aldı sende ?
  • arkadaş kimilerde braun kimilerde philips tahriş yapıyo valla bende de philips yapıyo o yüzden kullanmıyorum
    cilt alışırmı bilmiyorum biraz dene devam ederse iade et
  • Hocam hemen git geri ver. Bende de Philips'in en pahalı traş makinesi var, o bile aynı şeyi yapıyor. Ben sadece faulleri düzeltmek için kullanıyorum. Traş makineleri önce sakalı çeker sonra keser bu yüzden de tahriş kaçınılmazdır. Sakın cildine zarar verme, git hemen iade et. Her marka aynıdır. Üstelik jel kullanıyorsan jiletle traşın faydası bile var, ciltteki ölü deriyi alıyor...
  • ya şöyle diyim. başlarda çok acı çektim. hatta bi ara kullanmayı bıraktım. mach3 le traşa devam ettim. 1 ay sonra falan önce mach3le traş olup peşinden braunla üzerinden bidaha geçtim. resmen sinek kaydı oldu ve hiç kızarıklık olmadı. bu teninlede alakalı. benimki çok hassas. seninkide öyle sanırım. bazılarına yaramıyo. şimdi diyecekler mach3 le traş olunca bidaha niye braunla oluyosun.
    1. mach3 ün alamadığı yerleri çok güzel alıyo. ve kızarıklıkta oluşmuyo.
    2. o kadar para saydık boşunamı aldık yani
  • korkuttunuz beni yav şimdi ben 3 4 gün daha kullanıyım devam ederse geri mi veriyim acaba ? 60 gğn deneme süresi varmış çünkü , bu arada mustafa arkadaş benim cildimde inanılmaz hassas ...

boynum kızarık dolu küçük sivilce tarzı şeyler var birde , 1 2 side yüzüme geldi yani olmayacaksa tipime olumsuz etkisi olmasın bari
  • ya benimkide çok hassas. işte ben dediğim gibi yapıyorum. direk vurmuyorum. sende ya öyle yap. ama zor gelirse geri ver. bide bu traş makineleri kılın yönünü değiştiriyo ve batık oluşuyo. böyle makineler sert suratlı kişilere göre.
  • evet bir iki tane kıl enteresan şekil almıştı ben en iyisi bunu geri veriyim , sorun yaşamak istemiyorum , kıl dönmesi vs olur mu acaba ?
  • Hocam dediğimi anlamadın herhalde! Bu makineler cilde zararlı, inanılmaz biçimde cildi yıpratıyor. Buna çözüm olarak jelli makinalar, duşta kullanılan makinalar falan çıkardılar ancak nafile. Yine değişen tek birşey olmadı. Zaten bu makina anladığım kadarı ile senin için değil, ben sabah işe giderken arabada kullanıyorum, yani iş seyahatinde, evde vakit kaybetmemek için arabada vs yerlerde kullanmak için... Tahriş etmese güzel ama hepsi yapıyor işte bunu!
  • tamamdır dostum , gidip iade edeceğim markatteki phillips bayisine , anlaşıldı durum , daha kötü olmadan boğazım bunu elden çıkarıyım , çok teşekkür ederim herkesin ilgisine ...
  • DERBY

DERBY VE JİLETİN ÇİFT BIÇAKLISI YETİYOR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.