Şimdi Ara

Philps TV Türksat Kanal Listeleri - YENİ MODELLER EKLENDİ v5 Son Güncelleme 19/06/15 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
13
Favori
55.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukledim fakat hd kanallarin cogu gozukmuyor. Acaba ne zaman duzelir bu durum? Elinize saglik yardimlariniz icin tesekkur ederim. Cok guzel aciklamissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin modelinizin kanal listesini @k.tuna isimli arkadaş gönderdi. Dolayısıyla listede hangi kanallar var hangileri çalışıyor bilmiyorum. star hd, kanal d hd, ve samanyolu hd şifreli yayında, çalışmıyorlar. diğer hd kanallar çalışmakta.
  • 24PHK4109/12 icin hangisi yüklenmeli

• ilker83 İ kullanıcısına yanıt
    yeni eklenen klasörü içinde model numaranıza göre indirme yapabilirsiniz.
  • Philips designline modeline yukleyemed kanal listesini 46Pdl8908

• sizin cihazınızın kanal listesi elimizde yok. buluttaki pdf dosyasını kullanrak otomatik arama yaptırmanız gerekmekte.
  • bas seviyesini artirmama ragmen tv den bas yokmus gibibir ses cikiyorbu konuda onerebileceginiz bir ayar var mi. Model 24PHK4109/12

• ilker83 İ kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: seferadc

musteri hizmetleri sonunda göndermiş
    philips 42pfl7655k görüntü ayarları

Sayın Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; Hareketli görüntülerde titreme vb. gibi durumu; TV’de birden fazla görüntü işleme teknolojisi ve özelliği olduğu için belli görüntü içeriklerinde anlık karartı veya dalgalanma, titreme görülmesi standarttır, Dijital yayın ve LED TV standartlarında görüntü geçişlerinde ve bazı görüntü anlarında TV’de anlık görüntü dağılmaları görülebilmektedir. Bir durumun arıza sayılabilmesi için süreklilik arz etmesi gerekiyor. Diğer türlü çok dikkatli bakıldığı zaman illa ki dijital yayınla beraber gelen yayın parazit ve gürültülerinin LED TV’de yansıması farkedilir ve bu durum tüm LCD üreticileri tarafından standart kabul edilmektedir.
    Bu durumu en aza indirgemek için, aşağıdaki ideal görüntü ayarlarını TV'nizde uygulayabilirsiniz:

Picture Style : Film
    Arka Işık Kontrast: 55
    Renk 52
    Netlik: 0
    Gürültü Azaltma: Kapalı
    MPEG Gürültü Azaltma: Kapalı
    Pixel Precise HD
    Perfect Natural Motion: Kapalı
    LCD temizleyin: Kapalı
    Gelişmiş Keskinlik: Kapalı
    Dinamik Kontrast: Kapalı
    Dinamik Arka Işık: Kapalı
    Renk Geliştirme: Kapalı
    Gelişmiş Kapalı
    Işık Sensörü: Kapalı
    Gamma: 2
    Renk Sıcaklığı: Gelenek
    Özel Renk Sıcaklığı: Sıcak
    Kırmızı WP: 127
    Yeşil WP: 79
    BL WP: 63
    Kırmızı BL: 0
    Yeşil BL: -1
    BL BL: 0
    Video Kontrast: 90
    Parlaklık: 50

• quote:

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

kanalın frekansı ile ilgili bir sorun olabilir. tvde veya anten tesisatınızda sorun olsa hiç bir kanalı izleyemezdiniz. O konuda herhangi bir bilgimiz yok malesef

Başkaları bu kanalı izleyebiliyorken, Ben istanbul kartal'dan izleyememem normal mi ?

Diğer kanallar çalışıyor. Çatıdaki anten apartmanın ortak, her evde normal priz gibi anten kablo girşi var. Oradan bağlıyruz tv'ye. Hd kanallar vs sorunyok çalışıyor ama mesela Fox ve Cnn hd kanalları arada görüntü gidip geliyor Anten rüzgar yediğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. fakat lalegül Tv hiç sinyal yok deyip yayın vermiyor. Bu konuyu nasıl halledebilirim?
  • Merhaba,
    32x8 - 42x8 - 4418 - 4508 - 4908 - 5xx8 serileri için güncel izlenen kanal sıralamasını hazırladım. 42x8 modelinde denendi. İndireceğiniz dosyayı USB memorinizde Repair isimli dizin içine kopyalayınız ve anlatıldığı gibi yükleyiniz.

1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    http://1drv.ms/10cCKTc
  • hikodaci kullanıcısına yanıt
    konu tamamen dini olabilir. bazıları cubbeli hocanin muhabbetini kesiyorlar, nasil yapiyorlarsa. Perşembe aksamlari tam oturmuşum cubbeli dinlicem. pat sinyal kayboluyor. sohbet bittikten sonra tekrar geliyor. sanki şifreli yayin yapıyor mübarek. bunda da bir hayir vardır diyek. bir de evde kimse cunuplu gezmesin. ondan da olabilir.

• hikodaci kullanıcısına yanıt
    apartmanınızın merkezi sistemine hangi uyducu bakıyorsa veya sizin bildiğiniz bir uyducu gelip merkezi sistemi kontrol etmesinde yarar var. yaşadığınız sorun tvden kaynaklı değil
  • ZıplayanFasulye kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fakat verdiğiniz modelin kanal listesi zaten mevcut. ayrıca buluta yüklerken repair klasörünü rar şeklinde yüklemeniz gerekiyor, direk klasör olarak indirme yok sanırım.
  • bazen maç yayınları izleyemiyorum. bunlar için key girmek gerekiyor. philips tv de bu key yüklemeyi nasıl yapıyoruz yada yapabiliyor muyuz?
  • maysan80 M kullanıcısına yanıt
    key girme olayı malesef bulunmamakta
  • quote:

key girme olayı malesef bulunmamakta

cevabınız için teşekkürler
  • hocam meraba bişey sormak istiyorum bende bütün kanal listeleriğ mecvut şu an elektronikcide çalışıyorum her gün servise çıkıyoruz kanal listelerinin hepsini flash diske attığım zaman kurulum yapmıyor ama sadece o modelin kanal listesini atarsam kurulum yapıyor acaba bu neden olabilir

sıralama şu şekilde

Philps TV Türksat Kanal Listeleri - YENİ MODELLER EKLENDİ v5 Son Güncelleme 19/06/15 Philps TV Türksat Kanal Listeleri - YENİ MODELLER EKLENDİ v5 Son Güncelleme 19/06/15

• ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizinkini yükledikten sonra daha izlenebilir olduğuna inandığım bir sıralama yapmıştım. Klasör zip olarak yeniden yüklendi.

1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    http://1drv.ms/1uC7VoH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZıplayanFasulye -- 6 Kasım 2014; 21:19:16 >
  • quote:

Onu Vatan Bilgisayar ile görüşmeniz gerekmekte. Benim hatırladığım kadarıyla 15 gün içinde iade alıyorlar. Kapanma, ağır kanal geçişi vs gibi durumlarda philips.com.tr adresinden cihazınızın güncel yazılımını indirip yüklemeniz gerekmekte. sorunun devam etmesi durumunda en yakın servis ile iletişime geçerek stand-by yazılım ile sorunu çözebilirsiniz.

servis evinizdecgunceleyin dedi. guncelledim. ağırlık devam ediyor. stand by ney arkadaş. kolaysa yapalim.

• tüm listeler olduğu zman çakışmadan dolayı kurulum yapmaz. hangi modele liste atacaksanız o modelin kanal listesi flashta olmalı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.