Şimdi Ara

Philps TV Türksat Kanal Listeleri - YENİ MODELLER EKLENDİ v5 Son Güncelleme 19/06/15 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
13
Favori
55.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk mesaja ekledim. Teşekkürler
  • wakara kullanıcısına yanıt
    pazar olduğu için ofis kapalı, yarın yazılımı ve nasıl yapmanız gerektiğini yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker83

24PHK4109/12 icin hangisi yüklenmeli

Benimde bu Tvnin listesine ihtiyacım var..El ile ayarladım fakat tv yi kapatınca eskiye dönüyor?
  • aced A kullanıcısına yanıt
    ayarlama işiniz bittikten sonra options yeniden sıralamadan çık ile çıkmanız gerekmekte
  • merhabalar aranıza yeni katıldım bugün 42pfl6309 tv. kuruldu yalnız servis sadece favori sıralaması olduğunu söyledi. ama ben bu şekilde istemiyorum buluttan vermiş olduğunuz 6309 sıralı kanal listesini yükledim tv.yi resetleyip yaptım kopyalama işlemi başarı ile bitti yalnız tv.yi yeniden başlattı açıldığında kanal yok dedi neden böyle bir şey oldu sizce yanlış yaptığım bir şey mi var 6309 dosyasını boş bir flash belleğe attım menüden tv.ye kopyala seçtim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • kadirduru67 kullanıcısına yanıt
    servisin dediği gibi sürekli izlediğiniz kanalları favoriye atarak sıralama yapabilirsiniz. Başarıyla yüklendi yazısı geldikten sonra listeyi açtığınızda kanalların gelmesi gerekli. tvyi yeniden kur seçeneği ile tvyi tekrar kurun ardından listeyi tekrar atmayı deneyin
  • tekrar sıfırlayıp tekrar yükledim yine kurulu kanal yok . uydu kanallarını şimdi kurmak istermisiniz ? yazıyor ardından uyduyu tekrar aradım 1000 küsür kanal çıktı yine usb belleği takıp sizin listenizi tv.ye kopyaladım yine kurulu kanal yok . uydu kanallarını şimdi kurmak istermisiniz ? bir hata mı yapıyorum...
    ben bu tv.de
    trt1
    star
    show
    samanyolu
    vs. gibi kendi sıralamam ya da genel sıralama ile izleyemeyecek miyim ?
  • kadirduru67 kullanıcısına yanıt
    Veridimiz kanal listesi bazı cihazlarda çalışmayabiliyor. Uydudan kanal arattıktan sonra kanal listesini açtıktan sonra favoriye ekle (sarı tuş yanlış hatırlamıyorsam) ile favori liste oluşturup kanalları istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz. Favori liste oluşturmadan kanal sıralama yapamıyorsunuz.

Kanalları favoriye ekleme ve sıralama için verdiğim linkte 5. sayfadaki 2014 Model 6000-7000 Serisi bölümünden ayrıntılı anlatım bulabilirsiniz

• tamam deniyorum çok teşekkür ederim arkadaşım.
  • 32pfl4309k modeli var ama listede bunu görmedim, uyumlu olan kanal listesi hangisidir acana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • downsoon D kullanıcısına yanıt
    yeni eklenen klasörü içindeki 4109 u kullanabilirsiniz.
  • Bu alandaki profesyonel arkadaşlardan yardım rica ediyorum. philips 55PFS7109 tv geçen hafta kullanmaya başladım. Bi kanal listesi var ki akıllara zarar. FAvori listesi oluşturarak kanal sıralaması istemiyorum.

Bu mesajşarda anlatılan repair.zip dosyasını indirdim. Philips Channel editor programı ile istediğim sıralamayı oluşturdum. Ancak tv ye yükleyemiyorum." Her seferinde bir hata oluştu. Tvyi yeniden başlatıp deneyin uyarısı veriyor."

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ayrıntılı yardımcı olabilir misiniz. Merkezi sisteme bağlıyım.
  • Zeki_43 Z kullanıcısına yanıt
    channel editörler yeni model tvlerde stabil çalışmıyor. kanal listesini tv yüklese dahi merkezi sistem kullanıyorsanız %95 çalışmayacaktır (sinyal yok uyarısı alırsınız) otomatik arama ile kanalları arattırarak favorli listesi oluşturup düzenleme yapmanız gerekli. malesef başka bir yolu bulunmamakta
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim başka yolu yoksa yapacak birşey yok. İnş yeni yazılım yada güncelleme falan çıkarda bu durumu düzeltir.
  • Dedikleriniz geçen haftalarda yaptım kanallar da geldi çok güzelde kullanıyordum. 42pfl4207k Tv var evimde ama şuan Nerdeyse kanalların yarısı yok. Fox var kanal d var ATV yok TV8 yok vs. bunun sebebi nedir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • zumittf Z kullanıcısına yanıt
    konuda 2 adet 4207 listesinden var. ikisi de forumdaki üye arkadaşlardan geldi. listeleri denemedik.
  • merhaba
    47pfl 6067 tvim var sıkıntı yeni eklene kanalları tv bulmıuyor dsmart modüllü üyeyim netgeokanallarını frekanslarını girip taratıyorum fakat sinyal görüyor kanal bulmuyor
    nasıl ekleyebilirim
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    philips.com.tr den tvnizin en güncel yazılımını indirip yükleyin. daha sonra ayarlar veya kurulum menüsünden tvyi yeniden kuru seçerek fabrika ayarlarına dönün. kanalları tekrar yükleyip nat geo kanallarını aratın. yine çıkmazsa dsmart ile görüşecek kanalın frekansını veya varsa alternatif frekansları isteyin.
  • hocam konuyla ilgisiz biraz ama Philips 46PFL model çok kasıyor kanallar gecerken guncellemesinide yaptim ama can sikiyo ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu konu yerimidir bilmiyorum kusura bakmayın. 42pfk6309/12 tv galiba virüs bulaştı. kumandanın power ve bazı tuşları çalışmıyor. kumandadan basınca tv de kumandayı algılıyor ama işlem yapmıyor. fabrika ayarlarına dönemedim. supporttan yazılım indirdim onu yükleyemedim. servise gitmeden çözümü varmı bu hatanın. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docea -- 31 Aralık 2014; 10:24:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.