Şimdi Ara

Philps TV Türksat Kanal Listeleri - YENİ MODELLER EKLENDİ v5 Son Güncelleme 19/06/15 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
13
Favori
55.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

Yeni modelleri buluta ekledim. Kontrol edebilirsiniz. Bunlar dışındaki modeller henüz elimizde yok. Oldukça ekleyeceğim.

hocam merhaba,

bu liste 32pfk4100 ile uyumlu mudur?

Teşekkürler cevap için şimdiden.
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    hocam

7108 için bu dosyayımı (6198) kullanacağız
    ya merkezi sistem varsa peki
  • zaferkocabas Z kullanıcısına yanıt
    Merkezi sistem varsa kanal listeleri çalışmayabiliyor. Disecq seçimlerini tv üzerinden yapamıyorsunuz kanal listesi atarken. Manuel olarak aratmanız gerekiyor.
  • ben tekli disecq olarak kurdum sistemi
    manuel taratttım
    sonra 30 kanalı favari yaptım
  • 32PFK5300 serisi için güncel kanal listesini atabilirmisiniz acaba hiçbiryerde bulamadım...
  • Merhaba. 42pfk6309 kanallari sildim istemeden. Daha sonra uydu ayarlarindan filan tekrar yuklemeye calistim ancak turksat bulamiyor. Cikan kanallar da sadece 4 tane ve onlar da trt filan.

Ardindan buluttan verdiginiz dosyayi indirim yukledim kanallari. Ancak o zaman da sinyal yok hatasi aliyorum. Nr yapabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puncover

Merhaba. 42pfk6309 kanallari sildim istemeden. Daha sonra uydu ayarlarindan filan tekrar yuklemeye calistim ancak turksat bulamiyor. Cikan kanallar da sadece 4 tane ve onlar da trt filan.

Ardindan buluttan verdiginiz dosyayi indirim yukledim kanallari. Ancak o zaman da sinyal yok hatasi aliyorum. Nr yapabilirim acaba?

Tekrar merhaba. Az önce düzelttim.

Kullanım kılavuundaki gibi uydu arama ayarlarını yapıp aradım. Çıkan uydulardan sadece sat-1'i seçtim diğerlerini iptal ettim. Bu şekilde kanallar çıktı. Merkezi sistem kullanıyoruz.
  • Arkadaşlar philips 50PUK6809 icin kanal listesi lazim.Evde merkezi sistem 4 lnb var.diger 3 uyduyu buluyor sadece türksatı bulamıyorum.Başka uydu alıcısıyla türksatı buluyor ama tv bulmuyor.Acil kanal listesi lazım yardımlarınızı bekliyorum.

• merhabalar 6067 için hangi kanal listesini kullnmama gerekiyor
  • ustam banada philips 55pfs7109 un kanal listesi lazım, size zahmet bir el atsanız,uyducu çağırdık yapamadı o denli yani
  • 7008 kanal listesi... zipten çıkarın.

24.10.2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Ekim 2015; 4:48:34 >
  • arkadaşlar bu philips akıllı tv de kanalları bilgisayarda düzenleyip silebileceğim bi program varmı. saçma sapan kanalların kalabalık yapmasını ve favori liste yapmak istemiyorum lütfen yardım edin bunun bi yolu olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: superspeeed

arkadaşlar bu philips akıllı tv de kanalları bilgisayarda düzenleyip silebileceğim bi program varmı. saçma sapan kanalların kalabalık yapmasını ve favori liste yapmak istemiyorum lütfen yardım edin bunun bi yolu olmalı

Bunu ben de merak ediyorum. İlla ki binlerce kanal eklemek zorunda mıyız?
  • Merhaba buradaki dosyalar 55PUK7100/12 icin de gecerli mi? Tesekkur ederim.
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, rica etsem pfk5300 tv nin 4a listesi sizde mevcut mu, nasıl ulaşabilirim?
  • Elimizdeki "sorunsuz çalışan" listeler ilk mesajda var. Onun dışındaki modeller için sormayın lütfen. Çalışan halleri geldikçe ekliyorum listeye.
  • 5507 serisi için güncel listesi olan var mı ?

• Listeyi inceledim ama 47pfl 6907 için liste göremedim. Hangi liste uyumludur acaba ?

• Kolay gelsin iyi aksamlar bende 32phk4309/12 tv var kanal listesi gitti güncel kanallistesi olan varsa yollaya bilirmi simdiden tesekkur ederim karizma_06_337@hotmail.com mail adresim
  • aynı sorun bendede var 32phk4309 kanal listesi olan atarsa seviniriz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.