Bildirim
phoenix _HeadShoter_
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir bardak soğuk su.Yapacak birşey yok. -
malesef hiç biişe yaramaz çunku;
sen joymax sizde yasak ama char satın aldım hacklediler şifreyi verrimsinz diceksin
bunun geri donusu yok rollback flanda beklemeyin joymax belkide ilk defa koydugu bir kuralı uygulamaya soktu geçte olsa -
böyle kuralmı olur arkadaşım ben charımı takas ettim şimdi bende gidip ilk charımımı çalayım joymax bu hatasını inşallah düzeltir yoksa artık bu saatten sonra sp kas yeniden başla yapmak olmaz biter oyun -
dark mı caldı eminmsiin * -
charımın bütün herşeyi değiştirilmiş sahibinin adı kısmında modi gesos yazıyor modi Dark değilmi??? ben öle biliyorumda -
Yahu hata filan değil bu. Adamların zaten anlaşmalarında yazıyor karakterler satılamaz diye. Hatta tüm hakları Joymax'a aittir filan diye. -
Geçmiş olsun ne diyelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelus
Geçmiş olsun ne diyelim.
Düşenin dostu olmaaaaz,
Bunu böylece bildim, inanmasam olmaaaaz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X