Şimdi Ara

Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy Türkçe Yama (PC/Anroid)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi çevimiş olduğum bu yama sadece Turnabout Sisters bölümüdür. Oyunun tamamını çevireceğim sadece bu bölümü çevirmem 3 günümü aldı toolu ayarlamak, çeviriden sonra oyuna entegre ederken tool yüzünden çıkan sorunlar dahil herşeyi ile toplam 1 hafta içerisinde tamamladım. Zaten The First Turnabout bölümünü @jepalion adlı kullanıcı şu konusunda paylaşmıştı:

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy The First Turnabout | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Çeviriye devam edeceğim ancak sınav haftam yaklaşıyor bu yüzden iki haftalık bir ara vereceğim. Ayrıca oyun içerisinde yaklaşık 2-3 diyalog ingilizce kaldı maalesef tool ile ilgili bir sorun türkçeye çevirdiğimde diyalog döngüye giriyordu ne kadar uğraşsamda düzeltemedim bende öylece bıraktım.

Yamaya ait birkaç ekran görüntüsü:

Kurulum:

Öncelikle oyunun bulunduğu ana dizine "PWAAT_Data" klasörünü atmalısınız. Daha sonra "Version" klasöründeki hangi sürümü kullanıyorsanız onu seçip onun içerisindeki "PWAAT_Data" klasörünü oyunun ana dizinine atmalısınız. Doğru sıra ile yaptığınızdan emin olun önce "PWAAT_Data" sonra seçtiğiniz sürümün içerisindeki "PWAAT_Data". Bu şekilde yaparsanız oyununuz sorunsuzca açılır.

İndirdiğiniz zip içerisinde kurulum talimatları mevcuttur.

İndirme linki:

https://archive.org/details/phoenix-wright-ace-attormey-trilogy-tr-yama

Android Versiyonu Hakkında: Oyunu normal apk gibi kurmalısınız. VirusTotal maks 650MB desteklediği için ekleyemedim.

VirusTotal:

https://www.virustotal.com/gui/file/69b23c9327705b0948fee52fdf8fdda3ad24d379d389f34a1145ba98f0722497

Oynarken iyi eğlenceler!

Değişiklikler:

*Birkaç ingilizce dialog daha türkçeleştirildi.

*Font türkçeleştirildi.

*Bazı texturelar türkçeleştirildi.

*İndirme linki yenilendi, Drive'dan Internet Archive sitesine geçildi.

*VirusTotal sonucu eklendi.

*Android versiyonu eklendi.

*Steam ve Korsan olmak üzere iki adet versiyon eklendi.

*Steam font hatası giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukasa -- 30 Ağustos 2024; 11:22:7 >

• zamanını ayırıp çevirdiğin için çok saol

• Selamlar linki yenileyebilme şansınız var mı acaba

• Elinize sağlık, çeviri zor iş, bazı oyunlara entegre etmek bazen daha da zor olabiliyor. Bu arada imla kurallarına da dikkat etmek lazım.

• Link yenileme şansın var mı?

• @xaly888 @Türkçü Rommel

Link güncellendi.

• eski yama çalışıyordu ancak güncellediğin halinde oyun hata veriyor

• suzuyar3i S kullanıcısına yanıt

Nasıl bir hata hocam? Kendi bilgisayarımda sorunsuz çalışıyordu.

• Tsukasa T kullanıcısına yanıt

beyaz ekranda yanıt vermiyor yazarak açılmıyor. Yamayı kaldırdığımda ise sorunsuz açılıyor.

Unity ile alakalı bir sorun gibi duruyor. Yamanın içindeki "sharedassets0.assets" dosyasını silip deneyin birde. Türkçe font için bulunuyor o dosya büyük ihtimalle bu yüzden açılmıyor. Birde oyun orjinal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsukasa

Unity ile alakalı bir sorun gibi duruyor. Yamanın içindeki "sharedassets0.assets" dosyasını silip deneyin birde. Türkçe font için bulunuyor o dosya büyük ihtimalle bu yüzden açılmıyor. Birde oyun orjinal mi?

oldu,çok sağolun. evet steam sürümü

Ben çeviriyi korsan üzerinden yapmıştım bu yüzden olmalı eğer font gözüne batıyorsa sharedassets0.assets dosyanı yollarsan fontunu düzeltebilirim.

oynayıp part 2'yi bitirdim hiçbir sorun olmadı. İlgin için teşekkürler

• dediğini yaptım o dosyayı sildim sorunsuz açıldı ama bi sorun var yazılar görünmüyor sadece

• dileyra D kullanıcısına yanıt

Yazılar görünmüyor derken oyun içindeki diyaloglar falan mı yoksa menü mü? Ve oyun korsan mı orjinal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukasa -- 1 Ağustos 2024; 20:29:55 >

hem menü hem de diyaloglarda yazılar görünmüyor dosyaları doğruladığımda eski haline dönüyor yani ingilizce ve steam sürüsüne sahip o dediğin dosyayı sildim sorunsuz açıldı ama yazılar görünmüyor ilerledim diyaloglarda da yazılar yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.