Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy Türkçe Yama (PC/Anroid)
Kendi çevimiş olduğum bu yama sadece Turnabout Sisters bölümüdür. Oyunun tamamını çevireceğim sadece bu bölümü çevirmem 3 günümü aldı toolu ayarlamak, çeviriden sonra oyuna entegre ederken tool yüzünden çıkan sorunlar dahil herşeyi ile toplam 1 hafta içerisinde tamamladım. Zaten The First Turnabout bölümünü @jepalion adlı kullanıcı şu konusunda paylaşmıştı:
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy The First Turnabout | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Çeviriye devam edeceğim ancak sınav haftam yaklaşıyor bu yüzden iki haftalık bir ara vereceğim. Ayrıca oyun içerisinde yaklaşık 2-3 diyalog ingilizce kaldı maalesef tool ile ilgili bir sorun türkçeye çevirdiğimde diyalog döngüye giriyordu ne kadar uğraşsamda düzeltemedim bende öylece bıraktım.
Yamaya ait birkaç ekran görüntüsü:
Kurulum:
Öncelikle oyunun bulunduğu ana dizine "PWAAT_Data" klasörünü atmalısınız. Daha sonra "Version" klasöründeki hangi sürümü kullanıyorsanız onu seçip onun içerisindeki "PWAAT_Data" klasörünü oyunun ana dizinine atmalısınız. Doğru sıra ile yaptığınızdan emin olun önce "PWAAT_Data" sonra seçtiğiniz sürümün içerisindeki "PWAAT_Data". Bu şekilde yaparsanız oyununuz sorunsuzca açılır.
İndirdiğiniz zip içerisinde kurulum talimatları mevcuttur.
İndirme linki:
https://archive.org/details/phoenix-wright-ace-attormey-trilogy-tr-yama
Android Versiyonu Hakkında: Oyunu normal apk gibi kurmalısınız. VirusTotal maks 650MB desteklediği için ekleyemedim.
VirusTotal:
https://www.virustotal.com/gui/file/69b23c9327705b0948fee52fdf8fdda3ad24d379d389f34a1145ba98f0722497
Oynarken iyi eğlenceler!
Değişiklikler:
*Birkaç ingilizce dialog daha türkçeleştirildi.
*Font türkçeleştirildi.
*Bazı texturelar türkçeleştirildi.
*İndirme linki yenilendi, Drive'dan Internet Archive sitesine geçildi.
*VirusTotal sonucu eklendi.
*Android versiyonu eklendi.
*Steam ve Korsan olmak üzere iki adet versiyon eklendi.
*Steam font hatası giderildi.
Discord: tsu.kasap |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.405 (Bu ay: 359)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: RPG/FRP