Şimdi Ara

Phonak PFE-122 Hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, konu baslıgını gorunce size danışmak istedim.Aceba Phonak PFE-112 enstrumental, celtic, new age, acapella, jazz ve lounge müzik türleri için uygun mudur, değilse yerine önerinizi duymak beni memnun eder, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Merhaba arkadaslar, konu baslıgını gorunce size danışmak istedim.Aceba Phonak PFE-112 enstrumental, celtic, new age, acapella, jazz ve lounge müzik türleri için uygun mudur, değilse yerine önerinizi duymak beni memnun eder, teşekkürler.

ooo hocam tam üstüne bastın bu kulaklığı kullandıktan sonra vazgeçemiceksiniz asıl enstrumental müziklerin kralı bu kulaklık şuan kullanıyorum
    Kullanmakla kalmadım 4 tane satın aldım bu kulaklıktan 3ü eş arkadaşa vs 1 ide öncekini satmıştım dayanamadım 1 aydır o sesi duyamayınca yine kendime aldım
    dahada satmam asla süper bişey hayranım hergün

Phonak PFE-122 Hakkında yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 2 Nisan 2013; 20:57:27 >

• clip+ için nasıl sahne derinliği yok diyorsunuz? Rockboxda bunun için özel ayarları mevcut. Birşeyin iiyi olması için aşırı pahalı olmasına gerek yok. 300 liralık plak çalar da sizin bütün phonakarınızdan çok daha üstün ses veriyor ona bakarsanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: priestess

quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Merhaba arkadaslar, konu baslıgını gorunce size danışmak istedim.Aceba Phonak PFE-112 enstrumental, celtic, new age, acapella, jazz ve lounge müzik türleri için uygun mudur, değilse yerine önerinizi duymak beni memnun eder, teşekkürler.

ooo hocam tam üstüne bastın bu kulaklığı kullandıktan sonra vazgeçemiceksiniz asıl enstrumental müziklerin kralı bu kulaklık şuan kullanıyorum
    Kullanmakla kalmadım 4 tane satın aldım bu kulaklıktan 3ü eş arkadaşa vs 1 ide öncekini satmıştım dayanamadım 1 aydır o sesi duyamayınca yine kendime aldım
    dahada satmam asla süper bişey hayranım hergün

Phonak PFE-122 Hakkında yardım

Anladım hocam, PFE serisinin methini cok duydum zaten ama emin olmak için bi daha sordum, cevabınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.