Şimdi Ara

PHONE BUZZER - Arama cevaplandığında titreşim sağlama (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
24.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

Arkadaşlar burası android-ios karşılaştırma başlığı değil..Konu başlığı : Phone Buzzer..

Herkes kendi kullandığı aletin ne olduğunu biliyor merak etmeyin..Gereksizce yazılar yazanların kendi forumlarında artıları belirtmesi daha iyi olur..

Ama iphone kullandığını ve kişiselleştiremediğini iddia eden arkadaşlarada "o zaman sen kullanamamışsın" demektende geri duramıyorum..

Bende her iki işletim sistemini kullananlardanım ikiside istenildiği gibi dibine kadar kişiselleştirilebiliyor merak etmeyin..

falixamor tegmenim yarbay ile yüzbasının arasına girme bakıyım

paşam sana da hak veriyorum.anroid kullanmadım ama ilk fırsatta kullanacagım.suanki androidler ip4 ü yakaladı hatta bazı yönleriyle geçtiler. ip5 cıksın seneye bakarım artık.

yinede telefona cevap verildiginde kuaidial programını öneririm. rehbere özellikler vs de getiriyor. (konuya uyumlu olarak yazıyı sonlandırayım genc subaylar rahatsız olmasın

• Konuyu hortatmıs gibi olmayım ancak go contact pro da o işi yapıyor
  • Sadece telefon titreşimdeyken aktif oluyor herhalde,doğru mudur ?
  • GM5 PLUS için de önerebileceğiniz bir program var mı ?
  • Bu çok iyi olmuş, Bir de htc lerde telefon çalınca direkt kulağına götürünce cevaplıyordu , öyle bir şey var mı varsa onu da paylaşırsanız çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıyım :D ios 10 calisiyor mu acep.
  • İphone na geçtiğime pişmanım. Android canöış. Her şatediğimizi tapabiliyorduk. İphone da ne ses kayıt var ne bu titreme var. Herşey yasaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.